Skip to content

Pysäytyskoodin 0x0000000A tai IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL korjaaminen Windowsissa (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
windows analisis

Jossain vaiheessa sinulle on käynyt niin, että sammutat kannettavan tietokoneen tai pöytätietokoneen ja seuraavana päivänä huomaat sen, että se ei käynnisty normaalisti ja sininen ikkuna, jossa on surulliset kasvot (tämä jos sinulla on Windows -versio 8.1 tai 10).

Todennäköisesti näet virheen ”Pysäytä 0x0000000A: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL” Tämä on vika, joka tavallisesti ilmaantuu järjestelmän käynnistyksen yhteydessä, kuten tekisimme säännöllisesti.

Useimmissa tapauksissa tämä virhe liittyy virheisiin ajureissa tai laitteisto-ohjelmistossa, joka on viallinen tai on muuttunut yhteensopimattomaksi.

Tässä opetamme sinulle, kuinka ratkaista tämä kuljettajan ongelma, joka tunnetaan myös nimellä ”kuoleman sininen näyttö”.

Mikä on IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL -virheen syy?

Ottaen huomioon, että epäonnistuminen ”sininen näyttö” Se on kriittinen viesti, joka yleensä ehdottaa välitöntä huomiota järjestelmän äkillisen keskeytyksen vuoksi. On tärkeää selventää, että tämä tehdään tietokoneen laitteistojen ja ohjelmistojen vahingoittumisen estämiseksi.

Useimmissa tapauksissa tämä virhe johtuu laitteiston, ohjelmiston tai, jos sitä ei ole, joidenkin ohjainten yhteensopimattomuudesta, mikä aiheuttaa riskejä järjestelmässä.

Joskus viesti antaa meille vihjeen tarkasta paikasta, josta etsiä ongelmaa tai mainita vian aiheuttanut ohjain muissa laitteissa, kuten näytönohjaimessa, kuljettajan vika, tulee suoraan äänikortista tai jos ei, kiintolevyvirheestä.

windows ten sininen kuvake

Kuinka korjaat IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL -virheen?

Voit korjata tämän virheen valitsemalla erilaisia ​​ratkaisuja, jotka tarjoavat myös diagnoosin ja ratkaisun, jolla voit palauttaa tietokoneen.

Lataa kokoonpano vahvistettu (Windows XP, 7 tai Vista): Tätä varten sinun on sammutettava Pc ja irrota kaikki laitteeseesi liitetyt oheislaitteet, kuten tulostimet, kamerat, skanneri, kiintolevy jne.

Kun kytket laitteeseen virran, sinun on painettava F8 -näppäintä, jotta pääset käyttämään vaihtoehtoja BIOS, jossa näet käynnistyksen lisäasetukset.

Valitse vaihtoehto näppäimistön suunnalla ”Viimeksi tunnettu hyvä-hyvä kokoonpano”Ja sen jälkeen hän jatkaa näppäimen painamista. Tulla sisään, voidakseen jatkaa.

Kun olet käyttöjärjestelmän sisällä, sinun on siirryttävä lataamaan suoraan verkosta päivitetyt ohjaimet. Tämä tulee olemaan suoraan oheislaitteet laitteita, suoraan, niille, jotka ovat yhteensopivia laitteiden kanssa.

Harkitsetko Windowsin vaihtamista?

Virhe IRQL, se voi tapahtua juuri sillä hetkellä, kun järjestelmä yrittää ladata ”Päivitä” joka tunnetaan nimellä ”paraneminen tai päivittää”Windows -järjestelmästä.

Joskus tämä johtaa ristiriitoihin käyttöjärjestelmän sisällä, ja tämän seurauksena erilaisia ​​vikoja syntyy järjestelmän käynnistyksen yhteydessä, jolloin se sammuu äkillisesti.

Tästä syystä ammattimaisesti suositeltavaa on se, että virustentorjuntaohjelma poistetaan ja myös kaikki kyseinen ohjelma ”Varmuuskopioida” joka on asennettu laitteeseesi PC.

Kun olet lopettanut uuden käyttöjärjestelmän asennuksen, asenna vain ohjelmat, jotka ovat yhteensopivia sen kanssa ja jotka tulevaisuudessa eivät aiheuta minkäänlaisia ​​ristiriitoja.

Se etenee myös tarkistaa että laitteet ja niiden oheislaitteet toimivat tietokoneen kanssa ja että ne ovat yhteensopiva uuden asennetun käyttöjärjestelmän kanssa.