Skip to content

Seuraajien ja seurattavien luettelon piilottaminen Instagramissa [Guía paso a paso]

2 de syyskuu de 2021
logo instagram original 14278

Yleisesti, nykyisten trendien alla Monet meistä ovat nähneet tai jopa omistaneet tilin Instagramissa. Tämä on viihteen ja mainonnan sosiaalinen verkosto, joka kuuluu tunnetulle Mark Zuckerbergille, Facebookin ja WhatsAppin omistajalle.

Tämän alustan kautta voimme pysyä ajan tasalla ja kuluttaa tai arvostaa eri ihmisten, tilien tai merkkien sisältöä jotka postaavat jatkuvasti. Nykyään Instagramin avulla voimme lähettää kuvia, lyhyitä ja pitkiä videoita (IGTV), GIFS -tiedostoja, jakaa tarinoita Facebookissa jne.

Toisaalta voidaan sanoa, että myös sovellusta voi käyttää useilta laitteilta ovatko ne pöytätietokoneita tai henkilökohtaisia ​​tietokoneita ja matkapuhelimia ja tabletteja, jotta tähän verkkoon on kytketty enemmän käyttäjiä. On myös mahdollista avata kaksi tai useampia tilejä samasta matkapuhelimesta.

Kuitenkin, kun luot profiiliamme voimme tehdä mukautettuja kokoonpanoja, että he itse pitävät niistä suuresti. Laajalti käytetty muutos on pitää tilimme yksityisinä, mikä voidaan tehdä helposti tilin luomishetkestä tai tämä muutos voidaan tehdä myös myöhemmin.

Yksityisen tilisi sijoittamisen lisäksi Instagram tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja, joiden avulla voit muokata tiliäsi haluamallasi tavalla, kuten estää käyttäjän, muuttaa maasi sijaintia, asettaa joitakin keskusteluja toissijaiseksi, muun muassa , vain jos sinulla on vahvistettu tili voit piilottaa luettelon seuraajistasi (seuraajistasi) ja luettelon seuraajistasi (seuraajista).

Mitä eroa on seuraajaluettelolla ja seurattavalla listalla?

Ero on yksinkertainen: seuraajaluettelo on osa, jossa voimme nähdä, ketkä seuraavat meitä, nähdä sisältömme ja profiilimme julkiset tiedot; kun taas luettelo seuraa, on kaikki profiilit ihmiset, joita seuraamme, josta kulutamme sisältöä ja näemme julkista tietoa.

Molemmat listat ovat katsottavissa profiilissamme napsauttamalla ’Seuraajat’ ja ’Seurataan’.

Missä on mahdollisuus piilottaa seuraajien luettelot ja seuratut?

Tällä hetkellä Instagramilla ei ole tiettyä vaihtoehtoa piilottaa seuraajien luetteloita ja seurattuja; On kuitenkin olemassa vaihtoehtoja tämän tehtävän saavuttamiseksi.

Voit ensinnäkin tee tilistäsi yksityinen; tällä tavalla seuraajasi ja seuraavat luettelosi eivät enää näy niille, jotka eivät seuraa sinua. Jos haluat piilottaa luettelosi joltain tietyltä henkilöltä, voit suorittaa tämän henkilön ystävistäsi, kun olet jo suorittanut edellisen toiminnon, jolloin he eivät enää voi nähdä luettelojasi eivätkä julkaisujasi tai tarinoitasi.

Mene asetuksiin

Instagram -asetukset löytyvät kahdesta osasta. ”Muokkaa profiilia”, jossa meillä on miten määritämme profiilimme esityksen; ja toisaalta yleisin kokoonpano, joka löytyy näytön oikeassa yläkulmassa olevista kolmesta raidasta.

Valitse kokoonpano

Meidän tarvitsee vain syöttää profiilimme, paina kolmea raitaa oikeassa yläkulmassaja ikkuna avautuu meille; Tämän lopussa löydät alareunasta vaihtoehdon Asetukset.

Valitse Tili

Siirrymme tähän osioon yksinkertaisesti noudattamalla asetusten valitsemisen vaiheita. Kun olemme kirjoittaneet, löydämme kaikkien vaihtoehtojen joukosta ”Tili”.

Aktivoi Piilota seuraamasi henkilö

Jotta voit suorittaa tämän sovelluksen toiminnon, sinulla on myös oltava vahvistettu tili, niin muutosta ei voi tehdä. Kun tilisi on vahvistettu, sinun on noudatettava alla annettuja ohjeita:

 1. Siirry vahvistetun tilisi profiilista osoitteeseen kokoonpanot
 2. Valitse vaihtoehto laskuttaa ja astut sisään
 3. Täältä etsit vaihtoehtoa piilota ketä seuraan
 4. Lopuksi painat tätä toimintoa ja se aktivoituu välittömästi

avaa instagram -tili

Aktivoi Piilota seuraajat

Tämä on hyvin yleinen vaihtoehto, jonka sovellus sallii, sinun on varmasti tehtävä se ja sinulla on vahvistettu tili, muuten et voi tehdä sitä. Tässä osoitamme vaihe vaiheelta, että sinun on noudatettava tätä toimintoa profiilissasi:

 1. Kirjaudu sisään vahvistetulle tilille
 2. Siirry valikkoon kokoonpanot
 3. Sinun on valittava vaihtoehto Laskuttaa
 4. Kun olet sisällä, näet vaihtoehdon piilottaa seuraajat
 5. Napsauta sitä ja toiminto suoritetaan automaattisesti

Edellä mainittuja kahta vaihtoehtoa sovelletaan niin kauan kuin haluat. Voit myös kääntää prosessin halutessasi suorittamalla saman toimenpiteen, vain tällä kertaa anna profiilisi selaavien nähdä tilit, jotka seuraavat sinua ja seuraamasi.

Monet käyttäjät käyttävät tätä vaihtoehtoa, koska he pitävät sitä tarpeellisena estää muita katsomasta profiiliasi, tietää maustasi tai jopa perheestäsi, koska tämäntyyppiset tiedot ovat yleensä suojattuja tileiltä, ​​joilla on laaja ulottuvuus ja jotka monet ihmiset tunnistavat tai ovat myös tuotemerkkejä.

Kuinka estää seuraajaa näkemästä toimintaani Instagramissa

Ei ole vaihtoehtoa piilottaa Instagram -toimintaa tietyltä seuraajalta; se voidaan kuitenkin piilottaa niin, ettei se ole enää julkinen.

Siirrymme Instagram -profiiliimme ja valitse kolme raitaa oikeasta yläkulmasta. Tämä se avaa ikkunan, jossa on useita vaihtoehtoja, napsautamme sitten Asetukset.

Kun asetukset on avattu, Vuorovaikutukset -tilassa siirrymme toimintatilaan. Tässä meillä on mahdollisuus näyttää aktiviteetin tila, jonka poistamme käytöstä, joten se ei ole enää julkinen.

Lopuksi, jos haluat piilottaa toimintasi ja tietyn profiilin tiedot, voit rajoittaa häntä (vain sinä näet heidän kommenttinsa ja keskustelu löytyy viestipyynnöistä), tai äärimmäisenä vaihtoehtona voit estää heidät suoraan.

Instagram -seuraajat ja seurattava lista

Voivatko muut ihmiset tietää, ketä seuraan Instagramissa?

Jos tilisi on julkinen, kaikki, joilla on pääsy profiiliisi, voivat nähdä sekä seuraajaluettelosi että seuraamasi. Instagramilla ei ole vielä mahdollisuutta piilottaa kumpaakaan luetteloa julkisille tileille; jos tilisi on kuitenkin yksityinen, nkuka tahansa, joka et ole hyväksynyt jatkopyyntöä, voi nähdä viestisi tai seuraajien luetteloita ja seurattiin.

Kuinka voin tehdä Instagram -tilini yksityiseksi

Se ei vaadi monia vaiheita, se on hyvin yksinkertainen prosessi, joka koostuu:

 1. Anna profiilimme ja siirrymme kolmeen riviin oikeassa yläkulmassa.
 2. Mennään ”Asetukset”.
 3. Valitsemme ”Yksityisyys”

Neljä. Tilin yksityisyys -osiossa näemme vaihtoehdon Yksityinen tili, aktivoimme sen ja saamme ponnahdusikkunan, joka osoittaa tämän päätöksen ehdot; Napsauta Vaihda yksityiseksi tiliksi, niin lopetamme.

Vahvista tilisi piilottaaksesi seuraajasi tai seuraamasi

Tämän vahvistuksen suorittamiseksi ensin on oltava käsillä joukko vaatimuksia joita sosiaalisen verkoston järjestelmä pyytää, jotka on annettu alla: tilisi nimi; koko nimi (nimet ja sukunimet) ja; henkilöllisyystodistus (DNI).

Näiden varotoimien jälkeen voit tehdä tämän pyynnön tililtäsi Jotta tilisi voidaan vahvistaa, sinun on oltava profiilissasi, sinun on napsautettava kolmea kohtaa ja sitten ”tilin asetukset” -vaihtoehto.

Siirry siellä ollessaan tiliosioon, jotta näet vaihtoehdon, jossa lukee ”tilin vahvistus”; Sinun on syötettävä etukäteen pyydetyt tiedot, täytettävä ne ja lähetettävä ne. Kun vaatimukset on lähetetty, sinun on odotettava vastausta itse järjestelmästä. Tällainen hyväksyntä kestää yleensä 24–72 tuntia peräkkäinmutta joskus sitä voidaan pidentää hieman enemmän.