Skip to content

Seurausketju: Vinkkejä, temppuja ja hyviä käytäntöjä.

4 de lokakuu de 2021
small illustraion 5

Jotta voit hyödyntää Followchainia tehokkaasti, sinun on noudatettava vinkkejämme. He ovat kuratoineet lisätäkseen yhteisömme seuraamien ihmisten seurantaprosenttia.

Mikä on Followchain?

Jos et tunne, miten Followchain toimii, se on Instagramin seuraamisyhteisölle omistettu seuraaja. Followchain yksinkertaistaa Instagramin kasvua ja verkostoitumista.

Yleiskatsaus

Tämä artikkeli opastaa Followchain -vinkkejä ja temppuja sekä hyviä käytäntöjä, joiden avulla voit maksimoida sen mahdollisuudet.

Artikkelin loppuun mennessä sinun pitäisi olla a Followchain Pro, ryhtyä välittömiin toimiin ja kohota seuraajasi käyttämällä seuraamisyhteisöämme.

Tausta: Seuraa seurantamenetelmää

Aluksi sinun on tiedettävä, että Followchain vahvistaa menetelmää, joka tunnetaan nimellä follow for follow method.

Pohjimmiltaan seurattava menetelmä on teko seuraamalla mahdollisimman monia käyttäjiä (mieluiten omalla markkina -alueellasi) seurattavaksi.

Seurattava strategia yksin ei kuitenkaan ole yhtä tehokas kuin ennen. Tämä johtuu siitä, että käyttäjät ovat yhä varovaisempia roskapostista/botista.

Useimmiten, Jos seuraat joukkoa käyttäjiä satunnaisesti, he pitävät sinua roskapostina ja älä seuraa takaisin, koska useimmissa tapauksissa et antaisi heille mitään sitoutumista.

Instagram estää myös väliaikaisesti käyttäjiä, jotka väärinkäyttävät seuraavaa ominaisuutta ja sen algoritmi on erittäin herkkä sen suhteen, joten sinun on oltava varovainen tämän suhteen.

Tässä seuraa Followchain.

Followchain täyttää sillan roskapostin seuraajan ja todellisen seuraajan välillä.

Miten Followchain toimii?

Seurausketju Vinkkeja temppuja ja hyvia kaytantoja

Followchain toimii kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa.

  1. Jaa Instagram -käyttäjätunnuksesi sivustolla.
  2. Seuraa sinua kiinnostavia käyttäjiä Instagramissa.
  3. Lähetä viesti heille, että olet Followchainista, ja seuraa.

Se siitä!

Miten käytän sitä tehokkaasti?

Jos haluat hyödyntää Followchainia tehokkaasti, voit seurata alla olevia vinkkejä ja temppuja.

Verkossa seurattavia yhteisöjä on paljon, ja jokainen noudattaa samoja sääntöjä.

Parhaimmilla on kuitenkin sellaisia ​​ihmisiä todella sitoutua jatkuvasti eikä haamua sinua koko seurannan keston ajan. Meidän nettisivumme, Seuraan.org on yksi heistä.

Löydät täydellisen luettelon näistä ryhmistä tässä.

Kun olet selannut luetteloa ja ymmärtänyt, miten se toimii, tässä on muutamia vinkkejä ja temppuja, joiden avulla voit nopeuttaa Instagram -kasvua yhteisömme avulla ja seuraa seuraavaa menetelmää:

Vinkki 1: Suoraviesti ensin

Useimmat käyttäjät ovat joko liian laiskoja, haluttomia tai apaattisia aloittamaan DM: n (suora viesti) muille.

Nyt Followchainissa (sen sijaan, että odottaisit muiden löytävän sinut), haluat yleensä tehdä ensimmäisen siirron.

Seuraa ensimmäisenä niitä käyttäjiä, jotka ovat jakaneet Instagram -kahvansa. Lähetä sitten heille DM, jonka tulit Followchainista seuraamista varten.

Jos aloitat itse, sinua seuranneiden käyttäjien määrä kasvaisi valtavasti!

Vinkki 2: sitoutua, sitoutua ja sitoutua.

1633305746 660 Seurausketju Vinkkeja temppuja ja hyvia kaytantoja

Kun olet osa yhteisöämme, muista osallistua jatkuvasti muiden viesteihin (heti seurannan jälkeen), koska olet varma, että haluat muiden tekevän samoin.

Erinomainen tapa saavuttaa tämä on se, että aina kun seuraat jotakuta Followchainista, kuten kolme tai useampia viimeisimmistä viesteistään samanaikaisesti. Näin et törmäisi ”haamu” -seuraajaan, kuten useimmat ihmiset, ja he seuraavat todennäköisemmin sinua takaisin.

Vinkki 3: Toista aina.

Seuraa kaikkia Followchainissa, jotka seuraavat sinua. Samoin aina, kun saat tykkäyksen tai kommentin jostakin viestistäsi – yritä vastavuoroisesti ja tee sama toiselle käyttäjälle. Vastaa kaikkiin kommentteihin ja suoriin viesteihin, jotka tulevat tiellesi.

Tämä osoittaa, että todella välität yhteisöstä.

Vinkki 4: Tarkenna viestisi kuvausta

Aina kun jaat Instagram -käyttäjätunnuksesi Followchainissa, muista kirjoittaa lyhyt kuvaus itsestäsi tai julkaisemastasi sisällöstä. Tämä on tilaisuus, jossa voit ilmaista itseäsi tai antaa käyttäjille huomautuksen julkaisemastasi sisällöstä. Jotkut käyttäjät haluavat seurata muita, jotka ovat samalla markkinaraolla kuin he, joten kuvaus toimii avainerottimena.

Tässä on koottu luettelo muutamista lauseista (määritelmillä), jotka voit lisätä kuvaukseesi, mikä lisää mahdollisuuksiasi seurata:

Aktiivinen tili – Tämä sanoo sen olet aktiivinen Instagramissa ja osallistuu usein muiden viesteihin. Tämä on aavon seuraajan täydellinen vastakohta.

Seuraan takaisin – Jos kuvauksessasi on tämä lause, Ilmoitat seuraavasi käyttäjiä. Vaikka seuraaminen on normaalia Followchainissa, jotkut käyttäjät jättävät sen silti huomiotta. Tämän lauseen lisääminen toimii vahvistusmerkkinä siitä, että seuraat mielelläsi.

Lähetä minulle DM – Tämän lauseen lisääminen kertoo muille haluamasi lähettää sinulle suoraan viestin kyseisestä yhteisöstä (tässä tapauksessa se on Followchain), josta he löysivät sinut ennen kuin voit seurata niitä. Tämä kompensoi kuilun jonkun välillä, joka seurasi sinua seuraamisyhteisön ja roskapostin seuraajan välillä, mikä on erittäin hyödyllistä erottamisessa.

F4F/LFLF4F tarkoittaa seuraa toista seuraa L4L on kuin samanlaiselle. F4F/L4L: n lisääminen kuvaukseen on hyvä tapa näyttää käyttäjille, että olet osallistuu niihin aktiivisesti.

Näiden lauseiden/termien lisääminen kuvaukseesi (aina kun jaat Instagram -käyttäjätunnuksesi) lisää varmasti mahdollisuuksiasi seurata muita Followchainin käyttäjiä. Tämä johtuu siitä lisää persoonallisuutta ja uskottavuutta itsellesi. Se on myös suuri huomion herättäjä.

Vinkki #5: Poista tilisi yksityisyys

1633305746 378 Seurausketju Vinkkeja temppuja ja hyvia kaytantoja

Jos tilisi on yksityinen, voit poistaa sen yksityisyyden, jos haluat liittyä yhteisöön. Tämä johtuu siitä, että suoraviestitoiminto on piilotettu näkyville käyttäjille, jotka eivät ole seuranneet sinua.

Tämän vuoksi jonkun on vaikeampaa lähettää viestejä suoraan tilillesi tai tykätä kaikista viesteistäsi sen merkitsemiseksi, että he ovat peräisin Followchainista.

Vaikka suoran viestin ominaisuus on edelleen käytettävissä kolmen pisteen pudotusvalikko yksityisillä tileillä monet käyttäjät eivät tiedä tästä. Joten on parasta poista tilisi yksityisyys, jos haluat enemmän tuloksia.

Yhteenveto

Jotta voit hyödyntää seurantamenetelmää tehokkaasti Followchainissa, sinun on noudatettava yllä olevia vinkkejä vastaavasti.

Älä koskaan seuraa satunnaisesti joukkoa käyttäjiä koska todennäköisyys, että he seuraavat sinua, ovat erittäin pienet, varsinkin jos et ”riko jäätä” heidän kanssaan.

Seurausyhteisön seuranta, kuten Followchain, toimii välittäjänä siltaamaan roskapostin seuraajan ja todellisen seuraajan välisen kuilun, minkä vuoksi he toimivat.

Käyttämällä analogiaa – sinun on annettava Instagram -kahvasi jollekulle, ennen kuin hän voi löytää ja seurata sinua.

Samoin liittymällä seurantayhteisöön voit tehdä juuri niin-mutta verkossa eikä henkilökohtaisesti.

Johtopäätös

Tärkeä huomioitava tekijä on, että sinun on oltava kärsivällinen, kun on kyse seurantamenetelmästä. Seuraajien ja sitoutumisasteiden kasvattaminen ei ole helppo tehtävä. Se vaatii paljon kärsivällisyyttä ja hiontaa, varsinkin jos olet vasta aloittamassa.

Ole erittäin varovainen, kun haluat seurata ja lähettää viestejä käyttäjille. Käytä näitä ominaisuuksia säästeliäästi, jos haluat lieventää Instagramin tilapäisesti estämää toimintaa.

Jos noudatat näitä vinkkejä ja käytät niitä johdonmukaisesti seuraavan parin kuukauden ajan, seuraajasi ja sitoutumisprosentit nousevat räjähdysmäisesti.

Kirjailija: Lim Kuinka Wei. Lim How Wei on Followchain -yhteisön perustaja, joka yksinkertaistaa kasvua ja verkostoitumista Instagram -käyttäjille. Voit vapaasti seuraa häntä Instagramissa.