Skip to content

Suojaa tilisi kaksivaiheisella vahvistuksella | Katso, miten se tehdään

3 de syyskuu de 2021
portada instagram 14727

Jatkuva salasanojen varastaminen edellyttää kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöönottoa. Instagram Se on yksi nykyään eniten käytetyistä sosiaalisista verkostoista; Tästä syystä tiedetään, että sen kautta liikkuu paljon arvokasta tietoa, mikä kiinnostaa hyökkääjiä suuresti, joten todentamisen tärkeys Instagramissa.

Kaksivaiheinen todennus on eri sosiaalisten verkostojen suojausmenetelmä. Nykyään useimmat heistä ovat niin alttiina, että ovat valinneet tämän pienen lukon. Joten jos haluat oppia, miten tiedän ota kaksivaiheinen vahvistus käyttöön Instagramista, jatka lukemista.

Mihin Instagramin kaksivaiheinen todennus on tarkoitettu?

The haluat todentaa tilin sosiaalisissa verkostoissa sen suojelemiseksi on jotain yleistä kaikissa näissä. Lisäksi on erittäin tärkeää tehdä niin, koska olemme kaikki alttiita tilien menetykselle. Tästä syystä yksi turvallisimmista tavoista suojata se on kaksivaiheinen Instagram-todennus. Tämä on suojausominaisuus, joka auttaa suojaamaan salasanasi ja profiilisi.

Sekä Instagramissa että Facebookissa ja muissa sosiaalisissa verkostoissa on tämä suojausvaihtoehto. Itse asiassa, Facebookissa prosessi on hyvin yksinkertainen suorittaa, joko aktivoida tai deaktivoida kaksivaiheisen vahvistuslukon; ja jokainen, joka tarvitsee lisää turvallisuutta, voi tehdä sen.

Lisäksi Microsoftin suojaamiseksi tällä tavalla seuraavat vaiheet ovat yksinkertaisia ​​ja nopeita. Tästä syystä emme voi odottaa Instagramin tapauksessa, että tilisi suojaaminen on vaikeaa.

Kuinka aktivoida kaksivaiheinen vahvistus Instagramille

Tämän toiminnon aktivoimiseksi Instagramissa aiomme soveltaa seuraavaa. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on kirjautua sisään kuten teet säännöllisesti sovelluksessa. On välttämätöntä ja vielä mukavampaa tehdä se matkapuhelimellasi. Sitten sinun täytyy mene asetuksiin’, annat sormellasi vaihtoehdonTurvallisuus ’ ja lopuksi ”Kaksivaiheinen todennus ’.

Seuraava asia, joka sinun on tehtävä, on Valitse jompikumpi kahdesta todennusmenetelmästä tai vaihtoehdosta ne tarjoavat sinulle tekstiviestejä tai todennussovelluksen. Kun olet aktivoinut jonkin näistä kahdesta toiminnosta, sinun on vain noudatettava annettuja vaiheita. Nämä ovat hyvin yksinkertaisia ​​vaiheita, ja parasta on, että tilisi suojataan tällä tavalla paljon paremmin.

Kuinka poistaa kaksivaiheinen todennus

Aktivoimalla tämä toiminto, joka kerta, kun kirjaudut tilillesi toiselta laitteelta, se on välttämätöntä anna suojakoodi että ne osoittavat sinulle osoittaaksesi, että olet tilinomistaja. Tämä voi kuitenkin olla joillekin ihmisille hieman ärsyttävää, joten jos haluat poistaa tämän toiminnon käytöstä, sinun on noudatettava alla annettuja ohjeita.

Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä on kirjautua profiiliisi Instagramista. Kosketa sitten profiilipainiketta ja siirryt asetuksiin. Jälleen valitset vaihtoehdon ’Tietosuoja ja turvallisuus’ ja napsautat kaksivaiheinen todennus.

Lopuksi sinun on deaktivoitava aiemmin valitsemasi todennusvaihtoehto. Ja voila, sitten saat sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan, että olet poistanut kaksivaiheisen todennuksen käytöstä.

Mikä muu tapa on olemassa ja miksi minun pitäisi suojata tilini?

Tässä sosiaalisessa verkostossa on useita tapoja suojata tilisi, eikä sitä voi tehdä vain kaksivaiheisella vahvistuksella. Siitä huolimatta tätä vaihtoehtoa pidetään yhtenä tehokkaimmista, se ei tarkoita, että se olisi vaihtoehto, jonka sinun pitäisi valita.

Suojaa tilini instagram -todennuksella

Aivan sama sinun pitäisi yrittää suojata Instagram -tilisi on tietää, mihin sijoitat tulotietojen tiedot. Ilman tätä, luota minuun, tilisi on varmasti helppo olla alttiina hyökkääjille.

Hyökkääjät voivat ilmetä eri tavoin, mutta yleisin on tietojenkalastelun kautta, joten sinun pitäisi oppia estämään kaikenlainen tietojenkalastelu kaikin keinoin. On myös toinen tapa, jolla todistuksen varkaus voi vahingoittaa sinua, ja se on se, että eri tekniikat, eri tasoisia hakkereita, se on yksinkertaisesti mahtavaa.

Tätä me tarkoitamme kun meidät hakkeroidaan langattoman verkon kautta internet, WiFi. Mahdollisuus joutua varkauden uhreiksi tällä yhteydellä kenellä tahansa, jolla on pääsy kyseiseen verkkoon. Siksi sinun on oltava varovainen ja tiedettävä, kuka voi varastaa WiFi -internetisi, koska se on erittäin heikko kohta yksityisyytemme kannalta.

Kuka voi palvella sosiaalisen verkoston Instagramin kaksivaiheista todennusta?

Itse asiassa vastaus tähän kysymykseen on suhteellinen asia, koska Tällainen turvallisuus voi palvella meitä kaikkia palkattu tilille. Kuitenkin, jos tässä olevat tiedot eivät ole tärkeitä tai niin tärkeitä, jos menetät ne, sinun ei pitäisi huolehtia tämän prosessin käytöstä.

Käyttäjät, jotka suosittelevat eniten tällaista suojausta, ovat jotka on vahvistettu virallisiksi. Lisäksi, pitäisi soveltaa myös profiileihin edustaa hyväksyttyä laitosta tai yritystä erittäin tärkeillä tiedoilla.

Muuten tämä sosiaalisen verkoston tarjoama palvelu on kaikkien käyttäjien saatavilla, jotka haluavat säilyttää omansa asiaankuuluvia tietoja, etkä halua joutua häviämään häviämisestä tai varastamisesta. Mutta jos käytät Instagram -tiliäsi vain muiden julkaisujen katseluun ja tiedät, että sinulla ei ole siellä lisätietoja, Emme usko, että tämä erinomainen todennus on tarpeen.

Mitä tehdä, jos otin kaksivaiheisen todennuksen käyttöön, mutta kadotin puhelimeni?

Kaksivaiheinen todennus on suunniteltu siten, että estää pääsyn tilillesi muilta laitteilta muuta kuin valitsemaasi. Tästä syystä kirjautuminen tilillesi on paljon vaikeampaa, jos olet kadottanut matkapuhelimesi. Mutta hyvä uutinen on, että on olemassa vaihtoehtoja, joilla voit vahvistaa, että olet tilin omistaja.

On mahdollista, että matkapuhelimesi katoaa tai varastetaan äkillisesti, ja jos sinulla ei ole pääsyä varakoodiin, kirjoita tilisi, sen käyttö on erittäin vaikeaa. Jos näin tapahtuu ja olet aiemmin valinnut vahvistusvaihtoehdon tekstiviesteillä, voit ehkä palauttaa sen.

Seuraava, sinun on palautettava puhelinlinjasi, joten suosittelemme, että otat yhteyttä puhelintoimistoosi. Kun olet hakenut numerosi, pääset käyttämään koodejasi uudelleen. Mutta jos tämä ei ole mahdollista, ja sinulla oli aiemmin linkittänyt Instagram -tilisi Facebookiin, pääset tämän kautta.

Jos mikään näistä vaihtoehdoista ei ole mahdollista, suosittelemme ota yhteyttä Instagram -tukeen sähköpostisi kautta. Jopa niin, on paljon parempi, että kirjoitat aina muistiin varakoodit. Tällä tavalla voit palauttaa tilisi käyttöoikeuden hyvin yksinkertaisella tavalla ja vältät vaivat ja huolet, jos menetät matkapuhelimesi.