Skip to content

Taustan poistaminen kuvasta Lab Crop Tool -työkalulla | Corel Photo Paint (esimerkki)

12 de elokuu de 2021
1626027829 714 Kuinka tyoskennella kerrosten kanssa Corel Photo Paint asiakirjassa vaihe

Haluta poista tausta kuvasta, on yleensä yksi ensimmäisistä toiminnoista, jotka haluat tehdä Corel Photo-Paint -editorilla. Toiminta, joka voidaan saavuttaa leikkauslaboratorion tai ottaa talteen että tämä ohjelma sisältää oletusarvoisesti.

Rajauslaboratorio ei ole ainoa tapa rajata Corel Photo Paintin tarjoamia kuvia, vaan sinulla on myös maskin rajaustyökalu. Jos haluat kehittyneemmän menettelyn, voit käyttää rajaustehosta tekstin avulla.

Mihin leikkauslaboratorio on tarkoitettu?

Tässä tapauksessa laboratorio sallii tai palvelee kuvan alueiden, tarkemmin ottaen ympäröivän taustan, leikkaamista tai poimimista.

Tällä toiminnolla se on mahdollista eristä kuvasegmentit, mutta säilytetään tärkeät yksityiskohdat, kuten hiukset, reunat ja sumeat reunat.

Jälkimmäinen, muissa ohjelmissa tai niiden kanssa erilaisia ​​työkaluja, niitä on vaikea ja työläs ylläpitää. Koska ne yleensä sekoittuvat poistettavan pohjan kanssa. Toinen samanlainen työkalu on se, jonka avulla voit leikata ja koota kuvan; Jos toisaalta et halua leikata kuvaa, sinulla on myös mahdollisuus muokata sitä kerroksittain.

Pääsy työlaboratorioon

Kuten aina, sinun on aloitettava käynnistämällä ohjelma ja avaamalla kuva, jonka kanssa haluat työskennellä, tässä tapauksessa taustan poistamiseksi.

Seuraavaksi päästäksesi laboratorioon välilehti ”Kuva”Ja sitten ensimmäisellä rivillä”Leikkaa / poimi laboratorio”.

Tällä tavalla avautuu ikkuna, jossa on esikatselu, josta työskentelet, oikealla puolella on asiaankuuluvat vaihtoehdot ja työkalut. Huipulla ovat ne, jotka ”Zoomaus”.

Kuinka poistaa kuvan tausta Corel Photo-Paintin rajauslaboratorion avulla?

Nyt sinun on ensin hahmotettava koko elementin reuna tai osa kuvasta, jonka haluat säilyttää.

Työkalu tähän on ”Korostus”, joka on ensimmäinen vaihtoehdoista. Tämän toiminnon ei välttämättä tarvitse olla niin tarkka.

Itse asiassa osa rahastosta on säilytettävä. Seuraavaksi hän valitsee ”Sisäpehmuste”Ja napsauta aiemmin tehdyn valinnan keskellä. Tällä tavalla sinulla on kaksi ilmeistä väriä, toinen reunoille ja toinen täytteelle.

Jos haluat nähdä työn, napsauta ”Esikatselu”, Modaliteetti, jossa valinnan puutteet voidaan nähdä.

Nämä korjataan työkaluilla ”Lisää tietoja”Tai”Poista tiedot”tapauksen mukaan. Asianmukaisten järjestelyjen tekeminen käyttämällä ”Zoomaus”Jos välttämätöntä.

Tämän prosessin lopussa sinun on määritettävä, miten haluat saada leikkauksen tuloksen, vaihtoehdot ovat ”Rajaa / poista”, Joka poistaa kaiken taustan kuvasta.

Rajaus ja alkuperäinen kuva”, Jossa uusi kerros luodaan kuvan rajauksella. Y ”Leikkaus leikkausmaskina”, Joka lisää siihen leikkausmaskin.

Kun olet valinnut tilan, napsauta ”Hyväksyä”. Tällä tavalla on ollut mahdollista poistaa tausta kuvasta rajauslaboratoriosta erittäin helposti.

Esikatselun säätäminen laboratoriossa

Kun muokkaat kuvaa rajauslaboratoriosta, voit säätää esikatselun ulkoasua.

suunnittelutietokone

Mitä varten tämä on? No, jotta leikkausprosessin suorittaminen mainitusta näytöstä olisi helpompaa ja mukavampaa.

Sitten oikeassa sivupaneelissa on osa nimeltä ”Esikatseluasetukset”Ja näiden kolmen vaihtoehdon alla valintaruudut.

Nämä ovat ”Näytä kohokohdat”,”Näytä täyttö”Y”Näytä alkuperäinen kuva”, Elementit, jotka haluat säilyttää, on merkittävä.

Sitten, jos se voidaan antaa ”Esikatselu”, Ja valittujen mieltymysten mukaan vastaavat elementit, jotka helpottavat työtä, näkyvät.

Toisaalta samassa työkaluosiossa, mutta korkeammalla, voit muuttaa valintakynän kokoa.

Tehtävän suorittamiseksi pienemmillä tai vaikeammilla alueilla, joiden koko on pienempi tai päinvastoin suurempi.

Paras tapa saada optimaaliset tulokset ja ammattilaiset, se harjoittelee tämän laboratorion käyttöä, mikä yksinkertaistaa leikkauksia jo paljon.

Corel Photo-Paint on yksi yksinkertaisimmista ja ystävällisimmistä editorista, sillä sillä on useita työkaluja, toimintoja ja tehosteita jokaiseen makuun.