Skip to content

Televisioni LED -näytön testaaminen yleismittarilla tai testerillä | Vaiheittainen opas

3 de syyskuu de 2021
reparar tv tester 14762

Television LED -näytön testaaminen yleismittarilla helposti, se voi olla varsin hyödyllinen tehtävä. Televisioista on tullut viime aikoina laajalti käytetty työkalu.

Televisiot, kuten älytelevisio, luodessaan uuden tekniikan, muut laitteet, erityisesti toissijaiset laitteet, kuten: DVD ja Bluray.

Niillä, joilla on älytelevisio, ei tarvitse käyttää edellä mainittuja laitteita, koska he nauttivat Internet -yhteydestä, ja sieltä he voivat ladata kaikenlaista sisältöä, kuten pelejä, sovelluksia, elokuvia, sarjoja .

Onko mahdollista mitata LEDin jännite?

LEDeillä on yhteinen ominaisuus, joka yhdistää ne, ja se on merkitty niveljännitteeksi, jonka perusteella LEDit jaetaan. Mittaus on mahdollista vain tämän vuoksi tarvitset laitteita, jotka voivat mitata niveljännitystä, jonka lähtöjännite tulee olemaan välillä 9V – 16V. Mutta tämä saavutetaan käyttämällä yleismittaria tai testaajaa.

Kuinka käytät testaajaa tai yleismittaria?

Sen käyttö on yksinkertaista, koska vaatii vain kalibroinnin saadakseen tarkat tiedot siitä, mitä haluat mitata. Nyt kaikki kalibroinnit on tehty jo tehtaalla, joten sinun on vain kerrottava yksityiskohtaisesti, mitä mittaa haluat mitata. Muista, että markkinoilla on erilaisia ​​yleismittariesityksiä, joissa on muita kehittyneempiä toimintoja.

Sen käyttö on kuitenkin yleistetty laitteen ja analysoitavan tai mitattavan elementin väliseen kytkentätoimintaan kunkin liittimen kärjet on sijoitettu vastukseen siitä tulee mittauksen kohde; kun se on linkitetty, se sijoitetaan symboliin, jonka haluat tietää arvon tai jännitteen.

Kuinka voin tutkia näytön LED -valot yleismittarilla?

Television LED -näytön testaaminen yleismittarilla helpolla tavalla näyttää olevan yksi teknikon eniten käyttämistä tehtävistä. Tätä varten sinun on paljastettava televisio ja määritettävä, onko se älytelevisio vai tavallinen televisio.

Lisäksi, sinulla on oltava yleismittari käsilläSinun on sitten etsittävä näytön tietolomakkeesta positiiviset ja negatiiviset johdot ja onko niissä kiinnitetty nasta näytön miljooniin LED -valoihin.

Aseta yleismittari tai testeri dioditestaustoimintoon, etsi sitten näytön nastat ja liitä yleismittari paikallaan, positiivinen ja negatiivinen.

Tarkkaile sitten näyttöä, kun liität tapit, sinun pitäisi nähdä jopa valaistu LED, irrota kaapelit jokaisen testin jälkeen ja toista toimenpide, kunnes kaikki LED -valot on tarkistettu näytöstä.

Jos et näe palaa missä tahansa LED -valossa, se tarkoittaa, että se ei toimi ja loogisesti on vaurioitunut. Jos huomattava määrä LED -valoja vahingoittuu, sinun on hylättävä näyttö tai vaihdettava televisio.

Kuinka parantaa televisioni kuvanlaatua LED -tarkistuksella?

Testaa television LED -näyttö Television käyttäjien on usein suoritettava toimintoja yleismittarilla ja hallittava television kuvaa. Tietäen, onko televisio HD 4K tai Full HD, se voi olla tuntematon, mutta joka tapauksessa tarkkuuden parantamiseksi sinun on tiedettävä malli.

Joskus television kuva ei näy parhaalla mahdollisella tavalla, mikä aiheuttaa käyttäjille suuren ongelman, koska estää sinua nauttimasta mistään sisällöstä.

Voit yrittää siirtyä television kuvan kokoonpanoon ja etsiä sitten vaihtoehdon ’Kuvan laatu’, jos käytössä on aktiivinen kuvanvaimennin, se on poistettava käytöstä välittömästi. Jos tämä ei ole ongelma, selvitä, onko ’Energiansäästö’ Se on aktiivinen.

Poista virransäästö käytöstä. Kuitenkin, jos kuva näyttää edelleen pahaltaVoit yrittää siirtyä kuvan tarkkuuteen valitsemalla korkeimman tai Smart TV: n tai television suositteleman. Jos kaikki edellä mainitut eivät vieläkään anna positiivista tulosta, voi olla aika soittaa huoltoon.

tekninen opetusohjelma testi led -tv -näyttö testaajalla

Mistä tiedän, onko Smart TV: n internetyhteys hidas?

Television LED -näytön testaaminen yleismittarilla helpolla tavalla tarjoaa mahdollisuuden käyttää aikaa. Toisaalta ongelmia on netissä surffaillessaanvarsinkin kun käyttäjä jatkaa Smart TV: n yhdistämistä Internetiin.

Yksi tapa selvittää, onko verkkoyhteys hidas, on tehdä se Smart TV: n kautta, tätä varten sinun on määritettävä jos se ei ole ongelma Internet -palveluntarjoajasi kanssa. Jos ei, siirry Smart TV: n selaimeen.

Sitten hakupalkkiin tyyppi ’Nopeustesti’, valitse sivu, joka kiinnittää huomiosi hakutuloksista, kun se on latautunut, aloitat nopeustestin ja odotat tuloksia.

Ennen kuin voit määrittää, onko yhteys hidas, sinun on tiedettävä, minkä tyyppinen suunnitelma olet tehnyt, jotta voit verrata tuloksia palveluntarjoajasi myöntämää ”megatavua”.

Määritä sitten nopeustestin tulosten ja suunnitelmasi välinen ero, jos tulos on pienempi se tarkoittaa, että Internet on erittäin hidas.