Skip to content

Tiedoston avaaminen EML -laajennuksella Windowsissa helposti

27 de elokuu de 2021
Caricatura de correo electronico

On monia sovelluksia ja apuohjelmia, jotka on suunniteltu helpottamaan elämäämme, ja yksi käytetyimmistä on postipalvelu. Siksi tänään opetamme sinulle kuinka avata tiedosto EML -laajennuksella Windowsissa helposti.

Mikä on EML -tiedosto?

EML, kuten nimestä voi päätellä (EML: E-Mail) on tiedosto, jota sähköpostiohjelmamme käyttää tietojen tallentamiseen. Tämä tiedostotyyppi luotiin Microsoft Outlook Express, ja sen jälkeen monet muut ovat hyväksyneet sen. Tämäntyyppinen tiedosto tallentaa sähköpostitiedot IMF -protokollan mukaisesti (Internet -viestimuoto – Internet -viestimuoto)

Useimmat sähköpostiohjelmat käyttävät nykyään EML -tiedostot tallentaa vastaanotetut sähköpostit. Jotkin EML: ää käyttävät asiakkaat ovat: Novell GroupWise, Microsoft Outlook Express, Lotus Notes, Windows Mail, Mozilla Thunderbird ja Postbox.

Jos käytät jotakin näistä palveluista, tietokoneellasi on todennäköisesti tämän tyyppisiä tiedostoja, jotka tallentavat asiakkaan tallentamat sähköpostit.

Mitä EML -tiedosto sisältää?

EML -tiedostot ovat tasoteksti, mutta käyttämästäsi sähköpostiohjelmasta riippuen ne voivat sisältää myös vastaanotetun sähköpostin liitteitä.

Ne eivät yleensä sisällä ei salausta, joten on suositeltavaa tallentaa ne vain henkilökohtaiselle tietokoneellesi, vaikka suosittelemme, että lisäät tietokoneen suojausta näiden tietojen suojaamiseksi.

Kuinka avata EML -tiedosto Windowsissa?

Kaiken edellä mainitun kanssa saatat silti ihmetellä miten ne avautuvat EML -tiedostot. Tässä osiossa näytämme sen sinulle.

Käytä asiakasta

Jos tietokoneellasi on EML -tiedostoja, sinulla on todennäköisesti asiakas sähköposti. Siinä tapauksessa on parasta käyttää kyseistä asiakasta sähköpostien avaamiseen. Päällä Windows, eniten käytetty asiakas on se, joka tulee järjestelmän, Microsoft Outlookin mukana, ja se voi avata nämä tiedostot.

Outlook on todennäköisesti määritetty avaamaan nämä tiedostot ja kaksoisnapsauttamaan. Jos ei, helpoin tapa on luoda Näkymät oletusohjelmana tämäntyyppisten tiedostojen avaamiseen.

Voit myös siirtää EML -tiedostot Outlook -kansioon, avata ohjelman ja valita ”Tuo” -vaihtoehdon, jotta voit lopulta valita tiedoston. Jos tämä epäonnistuu, se voi johtua tunnetusta Microsoft Outlook -virheestä, joka on jo ratkaistu yrityksen tuessa.

Käytä tavallista tekstieditoria

Kuten aiemmin mainitsimme, EML -tiedostot ovat tavallisia tekstitiedostoja ilman salausta. Tässä mielessä voit avata melkein minkä tahansa EML -tiedoston käyttämällä muistio Windows.

Merkin kohdalla

Voit tehdä tämän napsauttamalla tiedostoa oikealla painikkeella ja sitten ”Avaa …”, valitsemalla luettelosta ”Muistio”. Joo ”Muistio” ei ole luettelossa, valitse ”Valitse oletusohjelma” ja etsi muistilehtiö. Muista poistaa valinta ”Käytä aina valittua ohjelmaa tämän tyyppisten tiedostojen avaamiseen” -ruudusta ja napsauta ”OK”.

Jos et ole vielä määrittänyt tiedostotyyppiä EML -tiedostoille, toimi seuraavasti:

  1. Etsi tiedosto explorerista
  2. tehdä tuplaklikkaus tiedostosta
  3. Jos tiedostolla ei ole oletusohjelmaa, se avaa laatikon, jossa on kaksi vaihtoehtoa, valitse ”Valitse ohjelma asennettujen ohjelmien luettelosta”
  4. Napsauta ”Hyväksy”
  5. Etsi Muistio ja valitse se
  6. Varmista, että ”Käytä aina valittua ohjelmaa tämän tyyppisten tiedostojen avaamiseen” -valintaruutu on valittuna (Tai poista valinta, jos haluat avata tiedostot myöhemmin Outlookin avulla)
  7. Napsauta hyväksy.

Opittujen tietojen avulla voit avata EML -tiedoston Windowsissa ja suorittaa varmuuskopioida tai tallenna henkilökohtaiset tietosi.