Skip to content

Työkalupalkin ja mainosten poistaminen Google Chrome -selaimesta

14 de elokuu de 2021
1628944495 logo google chrome

Parhaat verkkoselaimet 2020 ovat olleet erittäin hyödyllisiä monille käyttäjille pääsemään loputtomille verkkosivuille. Siksi monet ihmiset etsivät aina tapaa muokata ja muokata niitä paremmin mieltymystensä mukaan, mikä tekee heidän kokemuksestaan ​​miellyttävämmän.

Mutta mitä tapahtuu tapauksissa, joissa ihmiset eivät tiedä miten muokata tiettyjä käyttöliittymän alueita selain? He eivät edes tiedä eri vaihtoehtojen olemassaolosta. Tämän seurauksena monet käyttäjät ovat asettaneet tietonsa saataville, jotta kuka tahansa voi ymmärtää, miten selaimet toimivat.

Ja hyvä esimerkki on oppaita, jotka selittävät erilaisia ​​menetelmiä muuttaa selaimen mukauttaminen.

On olemassa selaimia, kuten Opera, jonka avulla voit vaihtaa teeman mukauttaaksesi selaimen ja Chrome, jonka avulla voit muokata hiiren kohdistinta parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi, mikä tekee niistä parhaat Internet -selaimet.

Samoin kuin tässä tapauksessa, jonka tarkoituksena on opettaa lukijoille kuinka selkeä työkalurivi ja mainos selaimessa, jotka vievät tarpeetonta tilaa.

Miksi Google Chrome näyttää meille mainontaa?

Mainonta on työkalu, jota monet organisaatiot ja yritykset käyttävät saada kaupallistamista tuotteitaan käyttävien käyttäjien lukumäärän mukaan. Useimmissa tapauksissa ne ovat hyviä, koska niiden ansiosta tuotteet ovat vapaasti käytettävissä.

Jotkut ihmiset eivät vieläkään tunne kaupallistamisprosessia mainoshavaintojen kautta, eikä järjestelmä, jonka kautta se toimii, ole oikeastaan ​​kovin monimutkainen. Lyhyesti sanottuna sivu, joka pyytää mainosten näyttämistä, maksaa prosenttiosuuden jokaisesta bannerin vierailusta.

Mikä on työkalurivi?

Työkalurivi on pieni vaakasuora palkki, josta voit tarkastella kaikki selaimen vaihtoehdot. Kuten URL -kenttä, painike, joka antaa meille pääsyn rekisteröidylle käyttäjälle eli käyttäjälle, joka on synkronoitu Gmailin kanssa, päivityspainike ja mm.

Ja tämä vain, jos puhumme yhdessä esiasetetut asetukset Jotkut laajennukset asennetaan yleensä selaimeen ilman suostumustamme, salakuuntelu muiden latausten kautta, jotka toimivat mainoksena, mutta ilmeisesti emme halua sitä siellä.

Voiko mainonta olla haittaohjelmisto?

Joissakin tapauksissa mainonta, joka asennettiin tietokoneellemme ilman lupaa saattaa olla haittaohjelma. Näin tapahtuu, kun lataamme tiedostoja ja ohjelmia sivuilta, jotka eivät ole virallisia, yleensä se liittyy piraattitiedostoihin, joiden kanssa meidän ei tarvitse suorittaa minkäänlaisia ​​maksuja.

Epäilyjen poistamiseksi on kuitenkin olemassa joukko ominaisuuksia, joiden avulla voimme tietää, onko mainonta todella haittaohjelmaa. Esimerkki on, että ponnahdusmainokset ja uudet välilehdet eivät katoa, eli emme voi sulkea niitä sulkemispainikkeella (x) kuten mikään muu sivu.

Aloitetaan pop-up-mainonta pienissä välilehdissä. Nämä voivat liittyä viruksiin tai haittaohjelmiin. Jotta voisimme ratkaista tämän ongelman, vain käyttää virustentorjuntaohjelmaa täydellinen analyysi, jossa ohjelmisto poistetaan prosessin lopussa.

Jos virustentorjuntaprosessi ei nyt toimi, meidän on poistettava mainonta manuaalisesti seuraavan reitin avulla (Asetukset / Lisäasetukset / Puhdista tietokone). Missä arvostamme, jos meillä on virus, ja voimme puolestaan ​​poistaa ne.

kromiasetukset musta tausta

Jos ongelma poistuu Ilmoituspalkki ja haluat vain poistaa sen, meidän on syötettävä seuraava polku (Asetukset / Lisää työkaluja / Laajennukset). Kun avaamme tämän uuden välilehden, valitsemme ne kaikki, painamme sitten roskakorikuvaketta ja käynnistämme selaimen uudelleen. Kun avaamme sen, sitä ei enää ole.

Nämä Google Chromen laajennusvaihtoehdot ovat yleensä ärsyttäviä, eikä tämä koske vain kolmea ihmistä, arviolta 80% käyttäjistä ei pidä näistä laajennuksista. Koska he eivät yleensä halua käyttää niitä ja ne osoittautuvat ajanhukkaa, minkä vuoksi he haluavat poista ne.