Skip to content

Useiden Power Point -dioiden tulostaminen yhdelle arkille (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
impresora logo power point

Microsoft Power Point on ohjelma, joka on suunniteltu esittelemään dioja, jotka ovat ihanteellisia projektien tai näyttelyiden esittelyyn. Nämä diat voidaan kuitenkin tulostaa nimellä tukimateriaalia yleisölle ja oppaana esittelijälle. Lisäksi mallien lisäämisen helppous PowerPointiin tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon monille.

Siksi on hyödyllistä tulostaa useita dioja yhdelle arkille. Tässä viestissä opit Kuinka tulostaa useita Power Point -dioja yhdelle arkille? Se on niin yksinkertaista, että tulet yllättymään.

Kuinka tulostaa useita Power Point -dioja yhdelle arkille?

 1. Kun olet Power Point -asiakirjan sisällä.
 2. Siirry näytön vasempaan yläkulmaan ja napsauta välilehteä ”Tiedosto”.
 3. Sivuvalikko avautuu näytön vasempaan reunaan, etsi vaihtoehto ”Tulostaa” ja napsauta sitä.
 4. ”Tulosta” -ikkuna avautuu, etsi kohta ”Asetukset”.
 5. Nyt sinun on löydettävä vaihtoehto ”Koko sivun laitteet”ja napsauta avattavaa nuolta.
 6. Näkyviin tulee valikko ”Dokumentit”, joka sisältää useita vaihtoehtoja asiakirjojen tulostamiseen. Voit esimerkiksi tulostaa kaksi dioa yhdelle arkille ja diojen enimmäismäärä arkkia kohti on 9, joko vaaka- tai pystysuuntainen.
 7. Valitse vaihtoehto, joka parhaiten sopii esitykseesi ja makuusi.
 8. Asetukset-osiossa on vaihtoehto nimeltä ”Väri”, napsauta avattavaa nuolta ja valitse haluatko tulostaa värillisinä, harmaasävyinä vai mustavalkoisina.
 9. Paina nappia ”Tulostaa”.
 10. Näkyviin tulee ruutu, jossa sinun on valittava tulostimen nimi, säädettävä arkin sijainti ja tulostettavien kopioiden määrä.
 11. Lopeta prosessi napsauttamalla painiketta ”Hyväksyä”.

Useiden diojen tulostaminen yhdelle arkille on erittäin helppoa; Tämän prosessin avulla voit säästää materiaalia (arkit, muste) ja aikaa. Saattaa myös olla tarpeen muuntaa PowerPoint -diat PDF -muotoon tämän saavuttamiseksi. Muista aina kytkeä tulostin päälle etukäteen ja varmista, että siinä on tarvittava määrä arkkia ja mustetta.

Microsoft PowerPointin käytön edut

Microsoft Power Point on tehokas visuaalinen työkalu, joka kiehtoo koulutuksessa ja liiketoiminnassa. On jopa mahdollista käyttää Microsoft Officea verkossa, mukaan lukien kuuluisa työkalu, josta puhumme tässä artikkelissa. Tämän ohjelman avulla voit luoda värikkäitä, dynaamisia esityksiä äänellä ja liikkeellä, jotka herättävät yleisön huomion.

power point -logo oranssilla taustalla

 • Teet esityksiä organisoidusti ja tämä saavutetaan, koska jokainen dia on järjestetty järjestyksessä.
 • Voit luoda linkkejä hyperlinkkien kautta.
 • Diat voit projekti suurilla näytöillä.
 • Power Pointin avulla voit lisätä videoita; visuaalinen elementti, joka on erittäin hyödyllinen selittämään kohdan yleisölle.
 • Nämä diat voidaan tulostaa; jopa useita dioja voidaan tulostaa samalle arkille.
 • Microsoft Power Point on helppokäyttöinen ohjelma ei tarvitse Internetiä.
 • Se on erittäin käytännöllinen työkalu koulutus- ja liiketoimintaympäristössä; koska se sallii yleisön huomion houkuttelevilla elokuvilla. Diat ovat houkuttelevia, koska voit lisätä kuvia, ääniä, 3D -tehosteita ja videoita.
 • Power Point on tehokas visuaalinen työkalu; Esityksesi ei ole vain sanoja, vaan se tavoittaa yleisön mielen ja sydämen.
 • Yksinkertaista jonkin aiheen esittely, videoiden, kuvien, kaavioiden ja taulukoiden kautta.
 • Power Pointin avulla voit integroida esitykseen erilaisia ​​tiedostomuotoja.
 • Se auttaa jokaista käyttäjää olemaan menemättä sanojensa yli; Siitä lähtien ohjelma kertoo, kuinka monta sanaa sinulla on jokaisella dialla, jotta kirjoitat vain esityksen merkittävimmän.
 • Voit viedä Power Point -asiakirjan eri muodoissa; jopa videossa.
 • Se on moderni työkalu, koska se on täynnä hyvin ajankohtaisia ​​toimintoja, jotka houkuttelevat nuorempaa yleisöä.
 • Se on todella monipuolinen. Ajattelemalla, että voimme lisätä PowerPoint -dioja toisesta esityksestä, voimme kuvitella sen tarjoamia erilaisia ​​vaihtoehtoja.

Toimiston automaatiosovellus Power Point on erittäin suosittu esityksiä projekteista ja näyttelyistä, se on myös tehokas visuaalinen työkalu selittäessään jotain yleisölle. Opi käyttämään tätä hienoa ohjelmaa ainutlaatuisten ja omaperäisten esitysten tekemiseen.