Skip to content

Android: Käynnistä järjestelmän nyt palautustila -ominaisuus uudelleen

3 de syyskuu de 2021
pequenos robot android 14376

Android -puhelimissa on joukko tärkeitä ja mielenkiintoisia vaihtoehtoja, joista kaikki niiden käyttäjät voivat välittää. Tämä johtuu siitä, että puhelimen avulla voit käyttää ja noutaa paljon tietoa jos jokin laitteen muodostavista komponenteista lakkaa toimimasta. Esimerkiksi monet ihmiset, joiden näyttö on rikki ja jotka joutuvat käynnistämään puhelimen uudelleen, voivat tehdä sen palautustilan kautta.

Sinun on tiedettävä, että käyttöjärjestelmissä on aina osioita, joissa voit määrittää järjestelmän käynnistyksen yhteydessä käytettävät asetukset. Windowsin tapauksessa voimme käyttää käynnistystilaa, mutta Androidissa Meillä on vain palautustila.

Mikä on palautustila?

Tämä on erikoisvalikko, johon pääset painamalla äänenvoimakkuusnäppäinten ja kotinäppäimen yhdistelmää. Tämä tila on erittäin tärkeä milloin on jokin virhe, joka estää androidin käynnistymisen oikealla tavalla, eli se pysyy roikkumassa robotin logossa.

Tämä voi tarkoittaa monenlaisia ​​ongelmia laitteellesi. Usein ne johtuvat järjestelmäristiriidoista, kuten kansioista, joiden hakemisto on muutettu, ja siksi järjestelmä ei pääse niihin. Toinen esimerkki tästä voi olla, kun sinulla on virus, joka poistaa tärkeät kansiot Androidista, joten sinulla on jo käsitys sen muista sovelluksista.

Yksi käyttö, jonka voit määrittää sille, on palauttaa puhelin tehdasasetuksiin palautustilasta. On myös tärkeää tietää, että palautustila voidaan muuttaa, eli voit ladata muita tiloja kuin ne, jotka puhelimesi on asennettu tehtaalla. Esimerkiksi Androidissa voit tehdä kopion käyttöjärjestelmästä Philz Touchilla, joka on toinen yritys, joka tuottaa ohjelmistoja palautustilaan.

Kuinka päästä palautustilaan Androidissa?

Jos haluat käyttää palautustilaa Android -puhelimessa, sinun on tehtävä se, kun matkapuhelin on sammutettu. Koska se on tapa palauttaa järjestelmän ja ainoa tapa tehdä se on, että laite on sammutettu päästäkseen kyseiseen tilaan.

Sammuta puhelin

Ensimmäinen vaihe päästä palautustilaan ja pystyä suorittamaan järjestelmän palautus tai palautus on sammuta puhelin. Ennen kuin katkaiset puhelimesta virran, sinun on kuitenkin varmistettava, että matkapuhelimen akku on päällä tarpeeksi latausta. Koska jos sammutat puhelimen akun ollessa puoliintunut tai erittäin alhaisella latauksella, olet vaarassa, että kun siirryt palautustilaan, akku tyhjenee kokonaan. Tämä voi aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa puhelinkortille tai järjestelmälle.

Paina äänenvoimakkuuden lisäys- ja virtapainiketta

Toinen vaihe siirtyäksesi puhelimen palautustilaan tai aktivoidaksesi on paina -painiketta nostaa äänenvoimakkuutta ja -painiketta kytke puhelin päälle. Sinun on oltava selvä, että näitä painikkeita on painettava molempia välittömästi samanaikaisesti. Jos näitä kahta ei paineta samanaikaisesti, se ei toimi, mikä tarkoittaa, että puhelin ei siirry palautustilaan.

Pidä painettuna, kunnes se syttyy

Kun olet painanut molempia painikkeita, kolmas vaihe on pitää ne painettuna kunnes matkapuhelin käynnistyy. Puhelin käynnistyy ja näyttää joukkueen logon, minkä jälkeen se käy läpi Android -logon. Tämä tarkoittaa, että olet jo siirtymässä palautustilaan ja vaiheet toimivat.

Mitkä ovat palautustilan vaihtoehdot Androidissa?

Androidin palautustilan tehtävä on saavuttaa palauta tietokonejärjestelmä. Tämä voidaan tehdä saadaksesi mobiililaitteen toimimaan uudelleen tai yksinkertaisesti palauttamaan kaikki sen asetukset, kuten tehdasasetukset joukkueesta.

Siirry palautustilaan painamalla painikkeita

Mikä on ”REBOOT SYSTEM NOW” -vaihtoehdon päätoiminto?

Enemmän kuin päätoiminto, ainoa toiminto, joka sillä on ’KÄYNNISTÄ JÄRJESTELMÄ UUDELLEEN NYT’ on puhelimen alustaminen. Toisin sanoen tämän vaihtoehdon valitseminen nollaa puhelimen samalla tavalla kuin tietokoneet.

Tämä on vaihtoehto, joka ei vaikuta haitallisesti käyttöjärjestelmään, vaan pikemminkin mahdollistaa nopean pääsyn järjestelmän tallennettuun versioon, eli se palauttaa järjestelmän kohtaan, joka on ennen puhelimen aiheuttamaa ei voi kytkeä päälle.

On tärkeää muistaa, että Android-tyyppisten puhelimien palautustiloissa on monia niitä valmistavia yrityksiä, niin monta kertaa palautustila tulee vierailla kielillä, ja sinun on tiedettävä, kuinka liikkua niissä. Yksi yleisimmistä kielistä on kiina, ja siksi monet käyttäjät pitävät tärkeänä osata muotoilla kiinaksi matkapuhelimen palautustilassa.

Siitä huolimatta, kun painat tätä vaihtoehtoa, se ei tee mitään enemmän tai vähemmän kuin palautustilan poistaminen käytöstä ja antaa sinun käyttää normaalia Android -tilaa, kyllä, vain jos järjestelmä sallii sen, koska tämä ei käynnisty, jos jokin sen osista vaarantuu.

Muistutamme, että jos olet käyttänyt tätä tilaa vahingossa etkä tiedä miten poistua siitä, tämä vaihtoehto on oikea, jotta voit käynnistää puhelimesi ilman suurempia ongelmia, koska se poistaa palautustilan ja antaa sinun käyttää suoraan Androidin normaaleja käynnistysasetuksia. Tämä on tärkeää, koska tämä tila voi tuntua erittäin hämmentävältä kaikille Android -laitteiden ensimmäistä kertaa käyttäville.
Android -puhelin

Muotoileeko puhelimeni ”REBOOT SYSTEM NOW” -toiminnon käyttäminen?

Kaikki, jotka käyttävät ” REBOOT SYSTEM NOW ” -käyttäjää, täytyy pitää mielessä palautuessaan, että he aikovat menetä kaikki tiedot ja laitteissa olevat kokoonpanot. Tämä vaihtoehto alustaa puhelimen niin, että se voi näyttää tuoreelta tehtaalta.

Annoin Reboot Systemin nyt, mutta se ei käynnistä Androidia, mitä minun pitäisi tehdä?

Jos aloitit sen vahingossa etkä tiedä miten päästä pois tästä tilasta, sinun pitäisi tietää, että puhelimen poistaminen palautustilasta on helppoa. Tämä johtuu siitä, että tämä vaihtoehto on monta kertaa käyttää vain teknikko, tai ihmiset, jotka todella haluavat aktivoida sen.

Varoitamme sinua, että mahdollisesti Android -järjestelmäsi on vaarantunut ja siksi kaikki siihen tallentamasi tiedot. Siksi, jos käytät palautustilaa, mutta puhelimesi ei vieläkään käynnisty, vaikka annat järjestelmän uudelleenkäynnistyksen, oma puhelin todella jäätyy, kun avaat aktivoitavat kohteet.

Tässä tapauksessa suosittelemme, että vaihdat puhelimeesi asennetun Android -ROM -levyn. Tämä voi kuitenkin olla melko pitkä ja työläs prosessi, joten Suosittelemme viemään sen teknikolle.