Skip to content

Kuinka korjata virhe ’Com. Android. Puhelin ’Ehdottomasti

2 de syyskuu de 2021
telefono sobre mapa 14415

Android -puhelimet johtavat markkinoita. Tiedetään, että nämä laitteet edustavat yli 60% kaikista maailman puhelimista, ja tämä määrä kasvaa joka päivä. Näissä puhelimissa on yksi erittäin tärkeä elementti, jonka he jakavat kaikkien kesken, ja se on käyttöjärjestelmäsi.

Siksi Android -laitteet hallitsevat tänään. Heidän ansiosta jokaisella on mahdollisuus käyttää modernia alustaa ilmaiseksi, jolloin jokainen voi saada hyvän kokemuksen. Tämän alustan luominen on johtanut moniin mielenkiintoisiin asioihin, esimerkiksi videopeleihin. Tänään voit oppia soittamaan erilaisia ​​nimikkeitä älypuhelimellasi ja voit jopa ladata Minecraftin Android -puhelimelle. Kun aloitat joitain pelejä, näet virheilmoituksen. Tässä artikkelissa, Näytämme sinulle kuinka korjata ’com.android.phone.

Mitä com.android.phone -prosessi tarkoittaa?

Tämä on virhekoodi, joka tapahtuu, kun puhelimissamme on vaikeuksia kommunikoida oikein Simin kanssa. Tämä aiheuttaa sen, että sirulla ei ole vakaata yhteyttä antenniin ja siksi sinulla ei ole hyvää yhteyttä puhelimeesi. Tämä virhe aiheuttaa myös melko ärsyttävän viestin näyttämisen, jonka ulkonäkö siitä voi tulla väsyttävää.

Toinen syy, joka voi aiheuttaa tämän virheilmoituksen, on APN: n virheellinen määritys. Kun sinulla on puhelinnumero, sinulle annetaan puhelimellasi useita valtuustietoja, joiden avulla se voi käyttää kaupunkisi peittävän antennin signaalia. Tämä on parametri, jota voit muokata itse, ja SIM -kortin kokoonpanovirheiden vuoksi se voidaan purkaa itsestään.

Lyhenne APN tarkoittaa tukiaseman nimeätai tukiaseman nimi. Tätä tunnistetietoa voidaan muuttaa avaamalla puhelimen asetukset. Monet ihmiset ajattelevat, että tämä on ensimmäinen ongelma, joka aiheuttaa virheen, ja siksi aiomme näyttää sinulle, kuinka korjata. On tärkeää, että tiedät, että toinen tapa välttää tämä ongelma on välttää viruksia ja haitallisia paketteja Internetistä. Voit saavuttaa tämän salaamalla yhteyden, ja tätä varten suosittelemme, että opit määrittämään VPN: n Androidissa.

Miksi tämä virhe ilmenee matkapuhelimissa?

Usein virhe ilmenee, kun SIM -korttia ei ole kytketty oikein tai se ei toimi. On kuitenkin myös mahdollista, että prosessi epäonnistuu uuden sovelluksen asentamisen jälkeen. Tämä voi johtua roskapostin kerääntymisestä matkapuhelimeen. Syystä riippumatta keskustelemme joistakin tämän virheen ratkaisuista.

Kuinka poistaa viesti ’com.android.phone’ matkapuhelimestasi

On olemassa erilaisia ​​menetelmiä poista virhe prosessilla ’com.android.phone’, meillä on mahdollisuus asentaa uusi ROM, tyhjentää välimuisti tai tehdä suoraan nollaaminen, analysoidaan nämä vaihtoehdot.

Tee mukautettu palautus

Ylimääräisen ROM -levyn asentaminen voi ratkaista ongelman, jos puhelin, jossa on puhelin, kaatuu. Joka tapauksessa tämä muutos suositellaan vain asiantuntijoille ja takuun päättymisen jälkeen, koska toisen ROM -levyn asentaminen mitätöi matkapuhelimen takuun.

Se on tehtävä viimeisenä keinona ja vanhoille matkapuhelimille. Se on pätevä prosessi, jos sinun on palautettava toissijainen matkapuhelin, mutta kaikki mainitut kohdat on otettava huomioon.

mobiili signaaliantenni

Tyhjennä sovelluksen välimuisti ja tiedot

Jos se on sovellus, joka aiheuttaa ongelman, paras on yrittää poistaa tiedot ja välimuisti. Siirry vain kohtaan Asetukset ja sitten Sovellukset -valikkoon, sieltä sovellukseen, jonka uskot aiheuttavan ongelman.

Tämä voi vaihdella laitteesta riippuen, mutta sinun pitäisi löytää ’Tallennus’ -osa ja sen sisällä olevat vaihtoehdot ’Tyhjennä tiedot’ ja ’Tyhjennä välimuisti’ mitkä vaihtoehdot sinun on aktivoitava.

Kova palautus tai tehdasasetusten palautus

Jos ongelma com.android.phone -prosessissa jatkuu jatkuvasti, on parasta palauta matkapuhelin tehdasasetuksiin. Tämä vaihtelee laitteesta riippuen, joten on suositeltavaa lukea kunkin matkapuhelimen käyttöopas, joka tapauksessa voit tehdä sen mobiiliasetuksista tai Palautuksesta.

Määritä APN

Sinun on tiedettävä hyvin, mikä APN on. Kun ymmärrät sen käsitteen, pystyt muuttamaan sen arvoja nopeasti ja helposti. Tätä varten sinun on päästävä puhelimen asetuksiin. Tämä saavutetaan laskemalla ilmoituspalkki ja etsimällä painiketta. hammaspyörä tai vaihde. Jos painat sitä, siirryt puhelimen määritysosioon.

Kun olet siellä, sinun on siirryttävä langattomien yhteyksien osioon. Paina sitten SIM -korttien ja matkapuhelinverkkojen painiketta. Ensimmäinen vaihtoehto, joka tulee näkyviin, kun painat tätä painiketta, on tukiaseman nimi. Kun painat sitä, se näyttää paljon ruutuja, jotka sinun on täytettävä. On tärkeää, että katsot Moviles.com -sivustoa mitkä ovat APN -tunnuksesi jotta kaikki kentät voidaan täyttää oikein.

Mitä muita ratkaisuja ongelmaan on?

Muistutamme sinua, että ennen kuin teet kaiken tämän, sim -ongelma ilmenee edelleen. Siksi sitä suositellaan eniten laita puhelin lentotilaan jotta SIM -kortin yhdistäminen mobiiliverkkoon lakkaa.

android -virheet

Kun virhe ilmestyy, voimme ymmärtää, että puhelin myös menettää aikaansa, joten meidän on siirryttävä asetuksiin ja korjattava tämä. Hyvin harvat kuitenkin tietävät, että tämä on virhe, joka tapahtuu juuri Simin aikavirheen vuoksi. On tärkeää, että varmistat sen puhelimen kellonaika on oikea johon soitetaan puhelinyrityksen kellossa.

Jos haluat korjata ongelman ja saada matkapuhelinverkon automaattisen päivämäärän ja kellonajan, sinun on avattava asetukset -osa uudelleen. Jos lasket tarpeeksi alas, näet painikkeen ”Lisäasetukset”. Ensimmäinen asia, jonka se näyttää sinulle, on valikko, jossa toinen tai kolmas on se, jonka avulla voit käyttää laitteen päivämäärää ja aikaa. Tässä osiossa näet ruudun, joka vastaa vaihtoehtoa ”Automaattinen päivämäärä ja aika”. Jos se ei ole vihreä, sinun on aktivoitava se.