Skip to content

Kuinka korjata ’0x80070102’ -virhe Xbox Series X: llä ehdottomasti

3 de syyskuu de 2021
xbox live tipografia logo 14412

Pandemia on täällä pysyäkseen pitkään, ja siitä huolimatta videopeliyritykset eivät lopettaneet tuottavia tekijöitään. Pikemminkin he vahvistivat läsnäoloaan markkinoilla. Tämä johtuu yksinkertaisesta ajatuksesta, jonka olemme kaikki ymmärtäneet pitävän paikkansa, ja se vaikuttaa kaikkiin kuluneisiin päiviin. pandemian alusta lähtien.

Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki ihmiset, jotka ovat suljetussa ympäristössä, tarvitsevat uusia tapoja viihdyttää itseään. Onneksi me ihmiset olemme kehittäneet loputtomia tapoja viihdyttää itseämme, joko viestintävälineiden tai audiovisuaalisen lähetyksen kautta. Erittäin hyvä tapa on videopelit.

Uudet Xbox Series X ja Series S ovat hyvin uusia laitteita, joita on erittäin vaikea hankkia. Tämä johtuu siitä, että kysyntä oli paljon suurempi kuin Microsoftin, Xboxin valmistajan, odotettu. Joka tapauksessa on tärkeää, että tiedät sen on tiettyjä paikkoja mistä voit ostaa Xbox Series X: n ja S: n.

Tämän ansiosta konsoliin tulee jatkuvasti tyhmiä bugeja. Jos omasi näyttää virhekoodin 0x80070102, näytämme sinulle useita tapoja voit korjata sen.

Mitä se tarkoittaa, kun saan tämän viestin?

Tämä on melko yleinen virhe näillä konsoleilla. Tämä johtuu siitä, että Microsoft on ilmoittanut Xbox Onen julkaisun jälkeen, että niiden konsolit ovat erikoistuneet toimimaan. olla yhteydessä Internetiin.

Tämä on erittäin tärkeä tosiasia, joka kaikkien pelaajien pitäisi saada, koska tiedetään, että mitä parempi yhteys Xbox -palvelimiin, sitä parempi kokemus on online -videopelien aikana. Nämä ovat tärkein nähtävyys, jota he tarjoavat nämä konsolit tänään.

Jos yrität syöttää Xbox -profiiliasi ja onnistut avaamaan sen, se pysyy kuitenkin jonkin aikaa yrittäessäsi muodostaa yhteyttä tiliisi ja näyttää sitten virhekoodin 0x80070102, se tarkoittaa, että sinulla on useita komplikaatioita että ne voivat olla sekä paikallisia että palvelimia johon olet yhteydessä.

Mitä tehdä, kun näyttöön tulee virhe ’0x80070102’?

Jos käytät konsolia rauhallisesti ja normaalisti, mutta saat yhtäkkiä virheilmoituksen ’0x80070102’, se tarkoittaa, että Xbox -ulostulo on havainnut yhteysvian. Mitä sinun pitäisi tehdä, on sammuta konsoli ja käynnistä se uudelleen, jotta järjestelmä voi käynnistyä uudelleen.

xbox luoja yritys

Kuinka korjata ’0x80070102’ -virhe muutamassa vaiheessa

Tämä on erittäin helppoa, koska Microsoft on laatinut sarjan julkisia käyttöoppaita, joiden kautta voit oppia paljon tärkeitä temppuja kun omistat yhden heidän konsolistaan, joko aiemmilta tai nykyiseltä sukupolvelta.

Voit korjata tämän tyyppisen virheen yksinkertaisella tavalla muutamalla askeleella pidä virta alhaalla yli 15 sekuntia. Käynnistä konsoli uudelleen ja irrota se kokonaan ennen kuin käytät sitä uudelleen, jotta virhe voi kadota.

Xboxin toiminta edellyttää, että he tarkistavat jatkuvasti kaikki käsiteltävät tiedot palvelimelta. Jos profiilitiedosto on vioittunut eikä sitä voi vahvistaa oikein, Xbox sulkee yhteyden. Jos haluat korjata asian tällä tavalla, suosittelemme poistamaan profiilisi ja kirjoita sitten tiedot uudelleen, jotta voit ladata ne uudelleen.

Tämä uusi ladattu versio ratkaisee varmasti konsolin ongelmat. Jos tämä ei kuitenkaan riitä, voit käynnistää Internet -vastaanottopäätteet uudelleen. Nämä ovat modeemi ja reititin, ja niissä on melkein aina musta painike voit käynnistää ne uudelleen painamalla.

Toinen tapa nähdä ongelman aiheuttaja on siirtyä Microsoftin viralliselle sivulle, joka tarkistaa palvelimien nimen Xbox Live Status. Jos nämä palvelimet ovat poissa käytöstä, et voi käyttää profiiliasi ja joudut tyytymään offline-pelaamiseen, kunnes palvelu luodaan uudelleen. Xbox -sarjan peliluettelossa on kuitenkin paljon viihdyttäviä nimikkeitä pelaajalle.

valkoinen xbox -konsoli

Vaihtoehtoisia tapoja korjata virhe 0x80070102 Xbox Series X: llä

Jos ongelma johtuu siitä, että Internet -yhteys on erittäin epävakaa tai hidas, suosittelemme, että määrität reitittimen palvelemaan sinua lisää Internetiä tai kaistanleveyttä konsolillesi. Tämä tehdään noudattamalla reitittimen ohjeissa olevaa menettelyä. Periaatteessa sinun on päästävä tämän kokoonpanoon erityisen verkkosivun kautta.

Jos sinulla on langallinen yhteys, voit myös määrittää modeemin asetukseksi välttää pakettien katoamista ja minimoi yhteyden viive.

Voimme kuitenkin tarjota sinulle myös kaksi vaihtoehtoista tapaa ratkaista virhe ’0x80070102’ Xbox -sarjassa X. Ensimmäinen on tehdasmuoto konsolia niin, että tällä tavalla kaikki niihin tallennetut tiedot poistetaan, mukaan lukien virhe. Jos se ei toimi, toinen jyrkempi vaihtoehto on vaihtaa palvelin, jotta se voi ratkaista virheen.

Toisaalta usein huomaamme, että ratkaisu on antaa Xboxille hetki, sammuttaa se ja palaa kokeilemaan vähän myöhemmin, nähdä, onko onnea.