Skip to content

MAC -osoitteen löytäminen helposti Xbox 360: sta (esimerkki)

24 de elokuu de 2021
xbox 360 direccion mac

Käyttäjät ihmettelevät usein, mikä se on ja miten selvittää tietokoneen tai matkapuhelimen MAC -osoite. Itse asiassa on myös mahdollista tietää Xbox 360 -konsolin MAC -osoite. Tästä syystä suosittelemme, että luet seuraavan oppaan, jossa opit kuinka löytää MAC -osoite helposti Xbox 360: sta.

Mac osoite

Kuten nimestä voi päätellä, niin kutsuttu MAC-osoite on a tunniste tietokonelaitteissa, tarkemmin sanottuna se löytyy erityisesti verkkolaitteista. Se on olennainen osa laitteiden välisiä yhteyksiä, koska se edustaa tietokoneen identiteettiä verkkoyhteydessä.

On huomattava, että MAC -osoitteet ovat täysin ainutlaatuisiaeli jokaisella laitteella on yksi. Itse asiassa, jos matkapuhelimessa, tietokoneessa tai muussa laitteessa on useita verkkokortteja, jokaisella niistä on samalla tavalla MAC -osoite. Tässä mielessä jotkut käyttäjät eivät tiedä mitä eroa on IP -osoitteen ja MAC -osoitteen välillä, koska he eivät tunne näitä kahta protokollaa.

Valmistajat antavat MAC -osoitteet tuotteen luomishetkellä, joten ne ovat siinä läsnä sen käytön lopettamiseen saakka. On huomattava, että jokaisella Internetiin yhdistävällä laitteella on MAC -osoite.

Onko Xbox 360: llä MAC -osoite?

Kuten aiemmin mainitsimme, jokaisella laitteella, jolla on mahdollisuus muodostaa yhteys Internetiin, on MAC -osoite, joka on yksi laitteen tärkeimmistä tunnisteista, kun se muodostaa yhteyden verkkoon. Tämän vuoksi on kohtuullista osoittaa, että konsolit videopeli Xbox 360: n tavoin niillä on myös omat MAC -osoitteet.

Useimmissa tapauksissa laitteen MAC -osoitteen tunteminen ei ole välttämätöntä, koska voimme muodostaa yhteyden Internetiin ja eri verkkoihin tietämättä näitä tietoja. Voit kuitenkin halutessasi määrittää tietokoneesi muodostamaan onnistuneen yhteyden, ja tässä tapauksessa sinun on vaihdettava, määritettävä tai kloonattava MAC -osoite.

Jos haluat esimerkiksi määrittää langattoman reitittimen rajoittamaan yhteysnopeutta, on ehdottoman välttämätöntä tietää laitteiden MAC -osoite. Tästä ja monista muista syistä sinun tulee ottaa huomioon Xbox 360: n MAC -laitteen katsominen.

Kuinka helposti löytää MAC -osoite Xbox 360: sta

Laitteiden MAC -osoitteen tunteminen voi olla erityisen hyödyllistä, jos haluat konfiguroida kotiyhteytesi edistyneellä tavalla. Jos näin on, suosittelemme, että luet seuraavan oppaan, jonka avulla opit tekemään sen tarkastella Xbox 360 -konsolin MAC -osoitetta.

xbox 360 ohjain

Xbox 360: n MAC -osoite

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on käynnistää Xbox 360, avata valikko ja siirtyä viimeiseen näyttöön ilmestyvään vaihtoehtoon (kokonaan oikealle) ”Järjestelmä” / ”Kokoonpano”.
  2. ”Määritykset” -osiosta sinun on löydettävä järjestelmävälilehti, napsauta sitä.
  3. Näkyviin tulee uusi näyttö, jossa on kaikki Xbox 360 -konsolin kokoonpanovaihtoehdot, napsauta vaihtoehtoa ”Verkkoasetukset”.
  4. Kun olet verkon kokoonpanovaihtoehdoissa, sinun täytyy valitse verkko, johon olet yhteydessä, voi olla langallinen tai langaton. Huomaa, että langallisella ja langattomalla verkolla on kullakin MAC -osoite, toisin sanoen Xbox 360 -konsolissasi on kaksi MAC -osoitetta.
  5. Valitse verkko, jonka MAC -osoitteen haluat nähdä, ja valitse sitten ”Määritä verkko”.
  6. Kuten näet, näkyviin tulee kaksi välilehteä, ”Perusasetukset” ja ”Lisämääritykset”, kannattaa mennä jälkimmäiseen.
  7. Etsi Lisäasetukset -osiosta ”Lisäasetukset”. Täällä näet Xbox 360: n MAC -osoitteen, kirjoita se muistiin, jotta se olisi kätevä.

Kuten aiemmin totesimme, sinun on tarkistettava, minkä tyyppistä yhteyttä käytät, koska sen mukaan, kumman valitset, sillä on erilainen MAC -osoite. Tätä varten suosittelemme käyttää sekä langatonta että langallista yhteyttä ja kirjoita muistiin kunkin MAC -osoite.