Skip to content

Korjaa virhe 0x8007005 Xbox Series X: ssä tai Xbox Series S: ssä

4 de syyskuu de 2021
persona jugando

Pandemia muutti meidät ikuisesti. Tämä on tosiasia, joka meidän on hyväksyttävä hyvällä tai pahalla tavalla. Tärkeintä tässä on se, että viihdettämme muutettiin täysin radikaalisti. Ennen oli tuhansia ihmisiä, jotka vihasivat videopelejä. Pandemian saapumisen jälkeen tämä määrä ihmisiä on kuitenkin pienempi joka päivä ja joka päivä Pelaajien maailmaan liittyy satoja ihmisiä.

Tämä on erittäin tärkeää kaikille yrityksille, jotka luovat videopelejä, koska nyt on kannustin pitää yritys jatkuvassa tuotannossa. Yksi näistä yrityksistä on Xbox. Luomissaan laitteissa on virheitä, kuten: voivat johtua internetyhteydestä.

Virhe 0x8007005 on erittäin ärsyttävä, ja toisin kuin opit siirtymään Xbox LIVEen, kun se ei jätä sinua, tämä Koskee vain Xbox Series X- ja S -sarjoja.

Mitä virhe 0x8007005 tarkoittaa Xbox Series X: llä tai S: llä

Tämä on yleinen konsolivirhe, koska sinun on tiedettävä, että Internetin on oltava erittäin hyvä, jotta se ei aiheuta sinulle ongelmia Microsoftin palvelimien kanssa. Tämä johtuu siitä, että nämä ovat palvelimia, joilla on yleensä erittäin suuri kysyntä, joten on aina tärkeää, että yhteys ei katoa, jotta toinen käyttäjä ei pysty ota paikkasi yhteysluettelossa.

Tämä on haitallista videopeliyritykselle, koska sen suosio tarkoittaa pohjimmiltaan sitä, että pelaajat eivät usein voi käyttää tilejään ja siten pelata suosikkipelejään. Tämän ansiosta monet ihmiset ovat kadonneet kokemusta kaikessa loistossaan Xbox Series S- ja X -pelien luettelo.

Sen suosion ansiosta palvelimet ovat uskomattoman kysyttyjä, mutta myös Xbox itse se on erittäin vaikea saavuttaa. Siksi suosittelemme, että tiedät mistä voit ostaa Xbox Series S: n ja X: n.

Vaiheet virheen 0x8007005 korjaamiseksi Xbox Series X: ssä tai S: ssä

Tämä on erittäin helppoa, koska kaikki mahdolliset syyt tähän virheeseen eivät liity Xboxiin, vaan ulkoisiin tekijöihin voidaan ratkaista nopeasti.

Ensinnäkin suosittelemme sitä käynnistä sekä reititin että modeemi uudelleen. Näin kaikki Internet -protokollat ​​voidaan nollata ja Xbox tai tietokone muodostaa yhteyden, jos sinulla on IP -ristiriita.

Lopulta ja jos muut ratkaisut eivät toimi, saatat huomata, että ongelma on tietokoneen tai Xboxin tiedostossa. Siksi sinun on kirjauduttava ulos tilistäsi, poistettava profiili ja ladattava se uudelleen, jotta voit poistaa tämän virheen.

Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Kuten aiemmin kerroimme, Microsoftin palvelimet ovat alttiina useille virheille jotka muuttavat helppokäyttöisyyttä verkkoon. Siksi suosittelemme, että opit tarkistamaan Xbox Liven tilan.

Kytke Xbox päälle ja pois päältä

Kuitenkin, jos Xbox -palvelut ovat aktiivisia, virhe voi johtua omasta yhteydestäsi. Jos olet jo käynnistänyt verkkoliitäntäpäätteet uudelleen, sinun on myös käynnistettävä Xbox tai tietokone uudelleen. Tämä yleensä ratkaisee ongelman.

Poista ja asenna peli tai uusi sovellus

Jos haluat asentaa pelejä tai poistaa ne konsolilta, siirry osoitteeseen Microsoft Store tai Xbox Game PassNäissä oletussovelluksissa sinulla on laaja valikoima pelejä ja sovelluksia, joista voit valita, valita ja ladata sovelluksen tai pelin.

Jos haluat poistaa ne, sinun on painettava Xbox -painiketta ja avattava opas, siirry kohtaan Omat pelit ja sovellukset ja valitse Näytä kaikki, etsi poistettava peli tai sovellus ja paina hallintapainiketta ’Hallitse peliä’ ja lopuksi Poista kaikki ja haluamasi sovellus poistetaan.

Palauta Xbox

Palauta Xbox -konsoli tehdasasetuksiin että kaikki tietosi poistetaan, mukaan lukien tilit, tallennetut pelit, Xbox -kotiliitot ja mukautetut asetukset, mutta voit myös nollata ja säilyttää tiedot, pelit ja sovellukset.

xbox -mainonta

Jos tarvitset tätä, sinun on ensin painettava Xbox -painiketta ja valittava profiili ja järjestelmä, jolloin siirryt asetuksiin ja konsolin tietoihin. sinun on valittava vaihtoehdoista Palauta ja poista kaikki tai ’Nollaa ja säilytä pelit ja sovellukset’.

Kun tämä on tehty, sinun on vain odotettava, että Xbox aloittaa prosessin ja se palauttaa tehdasasetukset.

Mikä aiheuttaa virheen 0x8007005 Xbox Series X: ssä tai Xbox Series S: ssä?

Tämä on virhe, joka aiheutuu yrittäessäsi kirjautua tilillesi joko Xbox 10 -emulaattorilla tai omalla Xboxilla. Se tapahtuu erityisesti, kun yrität käynnistää Xbox One- tai kun yrität kirjautua tilillesi.

Tähän on 4 pääasiallista syytä. Ensimmäinen voi olla tietokoneesi vika Microsoft Storen kanssa, joten suosittelemme, että käynnistät sekä Xboxin että tietokoneen uudelleen nähdäksesi, onko virhe ratkaistu.

Toinen syy voi olla Xbox -palvelimien toimintahäiriö, joten on tärkeää tietää, että nämä ovat alttiita kaatumisille ja hakkerit hyökkäävät, joten joskus ne eivät välttämättä toimi. Myös profiilitiedosto voi olla vioittunut, joten Xbox tai tietokone eivät voi käyttää sitä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sinun pitäisi tietää, että tämä virhe myös Syynä voi olla vanhentunut Xbox- tai Microsoft Store -sovellus.