Skip to content

Kuinka lisätä ystäviä Xbox-konsoliin helposti ja nopeasti?

4 de maaliskuu de 2022
xbox series 18531

Yksi videopelikonsolien päätavoitteista on mahdollistaa vuorovaikutusta eri toimijoiden välillä ja sen myötä luoda terve kilpailuhenki, taitojen vaihto ja rehellinen toveruus.

Tietysti Microsoftin huippukonsoli on miettinyt asiaa, Xboxin avulla voit lisätä ystäviä eri saatavilla olevilta alustoilta, jotta voit jakaa heidän kanssaan satoja saatavilla olevia pelejä. Tänään opimme lisäämään ne verkostoosi yksinkertaisin vaihein.

Kuinka lisätä ystäviä Xboxiin Finding Party and Clubs -ominaisuuden avulla?

Jos olet ollut jonkin aikaa konsolin kanssa, mutta olet toistaiseksi päässyt kokemaan vain soolopeliä, vaikka olet päättänyt käyttää täydellä resoluutiolla Xboxia, tulee kohta, jossa sinusta tuntuu vaihda taitosi muiden pelaajien kanssa. Mutta mitä tehdä näissä olosuhteissa? Kun sinulla ei ole mielessäsi, ketä lisätä, sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

 • Kirjaudu sisään käyttäjälläsi, näet avatarisi ja käyttäjätunnuksesi oikeassa yläkulmassa, napsauta sitä päästäksesi profiilivaihtoehtoihin.
 • Nyt siirryt ”Yhteystiedot”-välilehteen.
 • Uusien ystävien löytämiseksi sinulla on kaksi vaihtoehtoa, joista yksi on napsauttaa ”Hae ryhmää”. Jos valitset tämän vaihtoehdon, sinun tulee klikata ”Hae tai luo julkaisuja”.
 • Näet luettelon peleistä, joissa muut pelaajat ovat ilmoittaneet etsivänsä kumppaneita, napsauta haluamaasi.
 • Näet luettelon ryhmistä. Voit lisätä itsesi johonkin niistä yksinkertaisesti napsauttamalla sitä, sitten ”Olen kiinnostunut” -vaihtoehtoa ja kirjoittamalla yksinkertaisen viestin, jossa pyydät osallistumistasi.
 • Voit myös ”Luo julkaisu” tehdäksesi pyynnön itse ja muiden lisättäväksi tiimiisi.
 • Toinen vaihtoehto on ”Yhteystiedot”-valikosta, jossa ”Klubit” voit liittyä valitsemaasi peliin, pysyä ajan tasalla uutisista ja olla vuorovaikutuksessa muiden pelaajien kanssa.

Mitä pitää tehdä, jotta voit lisätä ystäviä konsoliisi Xbox.comista?

Kun päätät ladata pelejä xboxille, sinulla on luultavasti jo mielessäsi, minkä ystävän, perheenjäsenen, tutun kanssa haluat pelata peliä, joko siksi, että muodostat hänen kanssaan hyvän joukkueen tai pidät häntä hyvänä vastustajana. Lisäämällä sen profiiliisi, voit tietää milloin se yhdistää ilmoituksen avulla, ja näin he voisivat koordinoida peliä:

ystävien lisääminen xboxiin

 • Kun istunto on aktiivinen ja aloita kotisivulla, paina Xbox-painiketta ja siirry ”Yhteystiedot”-välilehdelle, kuten edellisessä tapauksessa.
 • Vieritä sitten alas viimeiseen vaihtoehtoon nimeltä ”etsi joku”
 • Uuteen ikkunaan sinun on syötettävä käyttäjätunnus heti, kun se näkyy tulosten joukossa, kun valitset sen.
 • Näet erilaisia ​​vaihtoehtoja, tässä tapauksessa sinun on valittava ”Lisää ystävä”, vahvistettava ”Lähetä”-vaihtoehdolla.
 • Tämä profiili on jo osa ystäviäsi. Jos vastine haluaa sinunkin olevan osa heidän, sinun on tehtävä sama toimenpide.

Kuinka lisätä uusia ystäviä Xbox-mobiilisovelluksesta?

Kuten toistaiseksi näet, on joka tapauksessa olennaista, että sinulla on Xbox-tilisi aktiivinen, joten jos sinulla on ongelmia etkä voi kirjautua Xboxiin, on tärkeää, että ratkaiset ongelmat tililläsi, jotta pääset peliluetteloon ja nauti pelistä sekä yksin että muiden käyttäjien kanssa.

kyllä ​​tällä hetkellä sinulla on vain mobiililaite käsilläsi ja tapaat jonkun tai jonkun, joka tulee mieleesi, joka olisi täydellinen ystävä seuraaviin peleihin, voit lisätä hänet Xbox-sovelluksella:

 • Sinun on napsautettava ”Hae” -kuvaketta.
 • Menet välittömästi kohtaan ”Yhteystiedot”, kirjoitat aliaksen tai pelaajatunnisteen ja valitset sen.
 • Vahvista valitsemalla ”Lisää ystävä” -vaihtoehto.

Kuinka lisätä ystäviä Xboxiin Xbox Game Barin kautta?

Jos käytät Xbox-pelejä Microsoft-tietokoneesi kautta, sinulla on luultavasti jo käyttöoikeus Xbox Game Bariin. Tämä on sovellus, joka yhdistää erilaisia ​​vaihtoehtoja tehdäksesi pelihetkistäsi helpompaa ja nautittavampaa. Voit esimerkiksi sulkea pelejä ja sovelluksia Xboxillasi, ohjata musiikin toistoa Spotifyssa sekä kiinnittää ystäväluettelosi helpottaaksesi yhteydenpitoa heidän kanssaan.

Etsitään pelaajamerkkejä

Ensimmäinen tapa, jonka esittelemme sinulle laajentaaksemme ystäväluetteloasi, PC:n Xbox-sovelluksesta, Game Bar, on seuraava:

 • Kun suoritat ohjelman ”WIN + G” -näppäimillä, siirryt ”Sosiaalinen” -osioon.
 • Kirjoita lisättävän käyttäjän pelaajatunnus ja paina Enter.
 • Valitse profiilitulos, ”Lisää ystävä” ja vahvista ”Lähetä”-vaihtoehdolla.

ota yhteyttä ystäviin PC:n Xboxilla

Viimeaikaisista pelaajista

Jos olet jo pelannut peliä joidenkin käyttäjien kanssa ja olet kiinnostunut lisäämään heidät ystäviksi tulevia mahdollisuuksia varten, voit hyödyntää Viimeaikaiset pelaajat -vaihtoehtoa tällä tavalla:

 • Valitse ”Yhteystiedot”-välilehdeltä ”Äskettäin pelattu” -vaihtoehto.
 • Näet luettelon käyttäjistä, joiden kanssa olet äskettäin ollut samassa paikassa, valitse sinua kiinnostava ja napsauta ”Lisää ystävä”.

Mitä tehdä, jos haluat lisätä uusia ystäviä Xboxiin PC:n Xbox-sovelluksesta?

Xbox-sovelluksen käyttöliittymä on erittäin täydellinen ja pyrkii tarjoamaan käyttäjilleen paremman pelikokemuksen painottaen vahvasti jakamista. Se todistaa sen suoratoistovaihtoehdolla, pelin tallennuksella ja tietysti yhteydenpito ystävien ja ryhmien kanssa, Voit lisätä uusia käyttäjiä perinteisellä tavalla ”Yhteystiedot”-valikosta.