Skip to content

Ratkaisuvirhe 0x800700E Xbox Series X- ja S -sarjoissa pelejä ladattaessa

4 de syyskuu de 2021
error xbox series

Jos et löydä Ratkaisu virheeseen 0x8007000E Xbox Series X: llä tai Xbox Series S, tässä keskitymme ratkaisemaan kaikki epäilyksesi.

Tällä hetkellä Xbox -sarja X ja Xbox -sarja S ovat erittäin suosittuja, koska ne tarjoavat meille uskomattoman pelattavuuden ja graafisen laadun sekä suuren valikoiman pelejä, jotka saavat meidät uskomattomiin hetkiin, jotta vältetään latausvirheet ja konsolin viat on hyvä, että opimme saamaan kaiken irti konsolistamme.

Monet näistä virheistä voivat johtua huonosta Internet -yhteydestä, ja siksi meidän on liityttävä hyvään palveluun ja pystyttävä lataamaan ja nauti peleistämme täysillä. Ilman lisäkysymyksiä ratkotaan virhe 0x8007000E Xbox Series X: llä tai Xbox Series S: llä.

Kuinka korjata Xbox Series X- tai S -virhe 0x800700

On tavallista löytää virheitä, kun halutaan ladata tai asentaa pelejä tai ohjelmia. Tässä tapauksessa haluamme ratkaista virheen 0x8007000E, joka esiintyy Xbox Series X- tai Xbox Series S -konsolissa ja -ohjaimissa.

Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on tarkista Xbox Liven tila nimellä Tämä virhe 0x8007000E Xbox Series X: ssä voi johtua ongelmista Xbox -palveluissa tai pelin asennuksessa. Tätä varten menemme Xbox Live -tilasivulle ja varmistamme, että kaikki palvelut ovat käynnissä.

Kuinka parantaa yhteyttä Xbox Liveen

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on palkata hyvä Internet -palvelu, jossa on kuitukaapeli, koska se on paljon parempi kuin koaksiaalikaapeli ja sillä on myös hyvä symmetria, eli latausnopeus on sama kuin latausnopeus.

Verkkotilastojen tarkastelu Xbox X- tai Xbox Series S -laitteistamme siirrymme kokoonpanoon ja sen jälkeen valitsemme yleisen, annamme verkkoasetukset ja menemme sinne, missä lukee testataksesi verkon nopeutta ja tilastoja, kun näemme tärkeät kohdat, jotka ovat latausnopeus ja latenssi.

On tärkeää liittyä a hyvä nettiyhtiö jotta tällä tavalla saisimme paremman kokemuksen pelatessamme Xbox Series X: llä tai Xbox Series S: llämme ja vältämme siten virheitä sovellusten tai pelien lataamisessa.

Avaa Xbox Live -portit

Jos haluat parantaa yhteyttä Xbox Live -konsolilla pelatessasi, tässä artikkelissa tarjoamme sinulle turvallisen tavan saavuttaa se, sinun on avattava seuraavat portit: UDP -portti 88, UDP- ja TCP -portti 53, UDP -portti 500, UDP -portti 4500, portti 3544 UDP, TCP -portti 80 ja UDP- ja TCP -portti 3074. Sitä varten otamme reitittimen ja ohjaamme portit uudelleen ja voila, meillä on parempi yhteys.

virhe 0x8007000e xbox series x series s

Palauta profiili

Xbox -profiilin palauttamiseksi on erittäin tärkeää muistaa sähköpostiosoite, jonka annoit luodessasi Microsoft -tiliäsi. Löydät sähköpostiosoitteen, jos olet unohtanut sen konsolin avulla, jos olet unohtanut salasanasi, mutta sinulla on sähköpostiosoite sähköinen saatavilla vain mennä palauta salasana Kirjoita sähköpostiosoitteesi tekstikenttään ja valitse minne haluat palautuskoodin.

Kun tämä menettely on tehty, sinun on vain odotettava Microsoft lähettää sinulle tiedot tarvitaan salasanan syöttämiseen, salasanan vaihtamiseen ja profiilin palauttamiseen.

Virhe ladattaessa peliä konsolilleni?

Ratkaistaksesi virheen, joka ilmenee, kun peliä ladataan Xbox Series X- ja S -sarjoille ja jopa tietokoneellesi, ongelman aiheuttavan pelin lataus peruutetaan. menemme jononpäällikölle, peruutamme sen ja tämän jälkeen käynnistetään tietokone uudelleen.

Muita vaihtoehtoja ongelman ratkaisemiseksi on tarkista Xbox -verkkoyhteys Series X tai Xbox Series S, tarkista, ilmeneekö virhe muiden sovellusten tai pelien kanssa, ja voit myös ottaa yhteyttä Xboxin tekniseen tukeen.

Voit myös yrittää asentaa Xbox One -sovelluksia Windows Storesta, eikä sinulla ole ongelmia tai virheitä peleistä tai sovelluksista, jotka asennat sieltä konsoliin.

Yleisiä virheitä Xbox Series X: llä tai Xbox Series S: llä?

Yleisimmät Xbox Series X: ssä tai Xbox Series S: ssä esiintyvät virheet liittyvät Internet -yhteyteen. Internet -yhteyden ratkaisemiseksi suosittelemme liitä verkkokaapelilla suoraan modeemiinJos ongelma jatkuu, tilaa parempi Internet -palvelu.

Toinen varsin yleinen virhe on hän tai virhe 0x800708ca, joka ilmestyy pelin päivittämisen jälkeen, jotta meidän on ratkaistava tämä virhe. mene asetuksiin’ sitten kohtaan ”Järjestelmä” kirjoitamme ”Tietoa konsolista” ja käynnistämme konsolin uudelleen. Jos ongelma jatkuu, poistamme ongelman aiheuttavan pelin asennuksen ja asennamme sen uudelleen.

Et ehkä tiedä, miten Xbox yhdistetään Internetiin Wi-Fi: n tai kaapelin kautta, ja siksi konsolissasi on joitain yleisimpiä virheitä, joita pelaajat kokevat päivittäin.