Skip to content

Mitä pelejä Xbox Series X: lle ja S: lle on vahvistettu? Xbox Series X- ja S -peliluettelo

13 de elokuu de 2021
halo infinite 10018

Jos ihmettelet Mitä pelejä on vahvistettu Xbox Series X: lle ja S: lle? Xbox Series X- ja S -peliluettelo, jatka lukemista, sillä kerromme joistakin tämän konsolin nimikkeistä. Toisaalta Xbox -käyttäjänä sinun on tiedettävä, miten lunastat ja käytät Xbox Live -korttia.

Mitä pelejä on vahvistettu Xbox Series X: lle ja S: lle? Xbox Series X- ja S -peliluettelo

Ennen lähtöä uudet konsolit, odotetut videopelit ovat suuret. Tässä on joitain nimikkeitä, joita voit odottaa Xbox Series S- ja X -konsolissa.

Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion on videopeli vuosi 2020 Ubisoftin kehittämä ja osa Watch Dogs -saaa. Se on saatavana PlayStation 4: lle, Xbox Onelle, Google on kunnossa, Microsoft Windows, PlayStation 5 ja tietysti myös Xbox Series X- ja S -konsolit.

Sormusten herra: Gollum

Mahdollisesti yksi viime vuosien mielenkiintoisimmista yllätyksistä on Sormusten herra: Gollum. Se on Tolkienin mielikuvitukseen kuuluva videopeli, toinen osa videopeleistä Sormusten Herra -saagassa. Toistaiseksi pelistä ei tiedetä paljon, vain se, että se julkaistaan ​​vuonna 2021.

Nähdäksesi, että jotkut nykyiset kilpailijat ovat myös uusilla konsoleilla, sinun pitäisi tietää, miten ladata Call Of Duty Warzone ilmaiseksi.

Ainutlaatuiset videopelit Microsoftille ja Xbox Series X: lle ja S: lle

Toisaalta meillä on ns ”Yksinomainen” Ne sisältävät joitakin mielenkiintoisimpia pelejä, jotka on luotu yksinomaan Microsoftille.

Halo: ääretön

Epäilemättä Halo -saaga on yksi Microsoftin tärkeimmistä, itse asiassa se on sen lippulaiva. Tästä syystä yrityksen fanit odottavat sinua innolla ennen uusia nimikkeitä.

Vaikka se oli suunniteltu marraskuussa 2020, videopeli kärsi viivästyksestä ja näkee valon vuonna 2021. Meillä ei myöskään ole tarkkaa julkaisupäivää, mutta kaikille Halo -faneille odotus kannattaa.

Senuan tarina: Hellblade II

Senuan Saga: Hellblade II on jatkoa vuoden 2017 arvostetulle videopelille Hellblade: Senua’s Sacrifice, ja sen odotetaan olevan erinomainen nimi. Lisäksi on huomattava, että peli on alun perin tarkoitettu yksinomaan Microsoft -alustalle Xbox Series X ja S.

Videopelin julkaisusta ei ole paljon yksityiskohtia tänään, mutta se on tosiasia saatavana Microsoft -alustoille.

Stalker 2

Videopeli Stalker 2, joka tunnetaan myös nimellä STALKER 2, jatkaa jatkoa STALKERille, ensimmäisen persoonan kauhupelille vuodelta 2007. Epäilemättä se on yksi tämän myyttisen otsikon fanien odotetuimmista nimikkeistä vuodesta 2007.

uusi xbox -konsoli

Toistaiseksi STALKER 2 on tarkoitettu yksinomaan Microsoft Windows -alustalle ja Windows Series X / S -konsolille. Toisaalta, jos käytät Game Passia, sinun pitäisi tietää, miten voit peruuttaa Xbox Game Pass Ultimate -tilauksen.

Forza Motorsport

Forza Motorsport -pelisarja on yksi tärkeimmistä kilpa -genre, ja se on myös ollut Microsoftin yksinoikeus vuosien varrella. Joka tapauksessa uutta erää ei juuri ilmoitettu, ja sen julkaisupäivästä ei tiedetä juuri mitään.

Yksi mielenkiintoisimmista eksklusiivisista videopeleistä, joita odotetaan uusille Microsoft -konsoleille, Xbox Series X: lle ja S: lle.

tarina

Yksi miellyttävimmistä yllätyksistä, joita Microsoftin käyttäjät ovat saaneet viime vuosina, on Fablen lähteminen. Fablestä tulee sarjan uudelleenkäynnistys, se on varmasti yksi odotetuimmista, koska viimeinen erä ilmestyi vuonna 2012. tarina on saatavana Microsoft Windowsille ja Xbox Series X: lle ja S: lle.

Lopuksi, jos haluat viihdyttää itseäsi erittäin hauskalla ampujalla, muista, että voit ladata PUBG-, PUBG mobile- ja PUBG lite -laitteita Android-, PC-, PS4- ja Xbox -laitteille.