Skip to content

Kuinka vapauttaa sisäistä tilaa Androidissa poistamatta mitään

3 de syyskuu de 2021
unas rojas memorias sd 14683

Miten vapauta tilaa Android -matkapuhelimessani Tätä kysymystä olemme koskaan kysyneet itseltämme, kun olemme tallentaneet tietoja matkapuhelimeemme ja yhtäkkiä ilmestyy viesti riittämättömästä tilasta, se on silloin, kun toimimme, koska meidän on syötettävä tietoja.

Android -matkapuhelimen sisäinen tallennustila riippuu mallista, se voi olla paljon ja tarpeeksi, että et voi koskaan täyttää sitä, tai sinulla voi olla vähän tilaa ja sinun on tallennettava lisätietoja. Jos tapauksesi on toinen etkä halua poistaa mitään, jatka lukemista.

Muistettavat asiat ennen kuin vapautat tilaa Androidissa

Kun tallennamme jatkuvasti kaikenlaisia ​​tietoja matkapuhelimeemme, olivatpa ne valokuvia, videoita, asiakirjoja ja muita tiedostoja, loogisin asia on, että tallennustila loppuu emmekä voi saada lisätietoja.

Sisäisen tallennustilan vapauttaminen Android -mobiililaitteella mutta tavalla, joka ei poista jo olemassa olevaa, ei ole monimutkaista, mutta meidän on pidettävä mielessä, että prosessi ei ole niin yksinkertainen kuin jo olemassa olevien tietojen poistaminen.

Tässä mielessä, voit soveltaa jotain vastaavaa Mitä tulee Androidiin ja iOS: iin, jos haluat poistaa tilaa matkapuhelimesta poistamatta mitään, ja se on sijoittaa tiedot verkon tallennustilapilveen. Tämä on yksinkertaista, ja sinun on selvitettävä, mitkä ovat parhaita.

Voit valita ne, jotka tarjota enemmän turvallisuutta, jos olet epäluuloinen ja tiedot, jotka haluat saada sisäisestä tallennustilasta, ovat erittäin tärkeitä, tai voit myös valita tallennuspilven, jossa on riittävästi tallennuskapasiteettia.

Riippuen käytössä olevan tilan määrä, sinun on valittava sinulle parhaiten sopiva pilvi. Mutta tämä ei ole ainoa vaihtoehto, ja voit myös poistaa puhelimesi välimuistin, jossa on todennäköisesti paljon roskaa. Ja niin on muitakin tapoja, helpompia ja sovellusten kautta.

Yksinkertaisia ​​tapoja vapauttaa tilaa Android -matkapuhelimellasi

Poista käyttämättömät sovellukset

Olemme kaikki asentaneet sovelluksia, jotka jonkin ajan kuluttua jätetään unohdettu puhelimessamme, a tärkeä tila puhelimen muistissa. Jos haluat poistaa nämä sovellukset, sinun on vain siirryttävä ”asetuksiin”, etsittävä sitten ”sovellukset” ja poistettava asennus.

Poista kuvia tai videoita

Kuten edellä mainittiin, voit päästä eroon tiedoista, jotka eivät pidä tarpeellisina tulevaisuuteen. Olla varma Poista Monista kuvia tai videoita, jotka toisinaan ovat muiden sovellusten luomia.

Tarkista viestihistoria

Jätämme usein keskustelut pitkä ja vanha SMS -postilaatikossamme tai muissa viestisovelluksissamme, kuten WhatsAppissa, eikä ehkä ole enää tarpeen pitää niitä siellä. Siksi, Poista nämä viestit auttaisivat vapauttamaan sisäistä tallennustilaa

Tarkista latauskansiot

Tämä on hyvä vaihtoehto, koska yleensä, kun selaamme puhelinta ja avaamme tiedoston, se tallennetaan Lataa kansio. Lopulta tiedostot kerääntyvät pikkuhiljaa huomaamatta. Yritä tarkistaa ja poistaa ne, jotka jo ovat eivät pidä tarpeellisina.

Tyhjennä sovelluksen välimuisti

Välimuisti on toinen osa helposti täytettävä ja huomaamatta sitä joka kerta, kun käytämme sovellusta. Jos haluat poistaa, sinun on vain siirryttävä ”Asetukset” -osaan, sitten ”sovellukset”, valitse haluamasi ja napsauta ”tyhjennä välimuisti”.

Mitä muita tapoja vapauttaa sisäistä tallennustilaa Androidissa on?

Jos puhumme vapauta sisäistä tallennustilaa matkapuhelimessaYksinkertaisin asia on poistaa kaikki jo olemassa olevat tiedot. Mutta kuten alun perin sanottiin, voit vapauttaa tilaa Android -laitteellasi poistamatta mitään. Ja olemme selittäneet tavallisimman tavan tehdä se.

ilmainen Androidin sisäinen tallennustila

Mutta jos sinulla on tarpeettomia tietoja sen lisäksi, mitä haluat säilyttää, ja vapauta siten tilaa sisäinen tallennustila Androidilla, voit käyttää molempia prosesseja: poistaa tarpeettomat tiedot (tämä suosituksena) ja toisaalta tallentaa pilveen mitä todella tarvitset.

Emme pyydä sinua poistamaan esim. Android -matkapuhelimesi koko kuvagalleria, mutta jos haluat tehdä sen, muista vain, että prosessi on helpompi kuin jos se olisi iPhone.

Tässä mielessä voit sitten poistaa tiedot, joita todella tiedät, ettet tarvitse tulevaisuudessa, ja vapauttaa tilaa Android -mobiililaitteellasi Google Kuvat -sovelluksen avulla.

Joka tapauksessa tärkeintä on se vapauta tietoja, jotta saat tilaa ja tallentaa uutta tietoa, tätä todella tarvitset.

On sovelluksia, jotka voivat auttaa meitä tekemään työtä enemmän tehokas ja kattaa muut osiot lavaruuden värähtely Androidistamme. Niistä esittelemme seuraavat.

Google -tiedostot

Tämä sovellus ilmoittaa, kun sinulla on tiedostoja ei -toivottuja jotta ne poistuvat nopeasti ja niillä on enemmän tilaa. Lisäksi se tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda varmuuskopioida tiedostoista pilvessä, mikä suojaa ja vapauttaa tilaa samanaikaisesti.

Lisäksi se etsii ja tarkistaa liian paljon tilaa vieviä tiedostoja ja näyttää tietoja sovelluksista, kuten Sähke ja WhatsApp, jotta ne poistetaan, jos et tarvitse niitä.

CCleaner: työkalupakki

Se on sovellus, jonka avulla voit analysoida järjestelmän tilaa, poistaa ei -toivottuja tiedostoja ja analysoida tallennustilaa. Näin parannetaan järjestelmän nopeus.

Voit ladata tämän sovelluksen osoitteesta Google play.

SD Maid: yksinkertainen käyttöliittymä

Sille on tunnusomaista sen käyttö yksinkertainen ja intuitiivinen. Tarjolla olevista vaihtoehdoista on muun muassa järjestelmänpuhdistaja, sovellushallinta, tiedostoselain.

Voit myös saada sen hintaan Google play. Se on ilmainen, mutta kaikkien toimintojen käyttämiseksi vaaditaan maksullinen versio.

Temppuja Androidin optimoimiseksi ja tallennustilan vapauttamiseksi

Joitakin temppuja, joita voimme soveltaa täydentämään Androidin tilan vapauttamista, ovat:

Lataa lite -versiot muista sovelluksista ja Siirry Googlesta. Nämä on suunniteltu ottamaan vähemmän tallennustilaa, mutta silti nauttimaan tarjoamistaan ​​toiminnoista.

Voit muuttaa WhatsApp -asetuksiasi niin, että valokuvat älä säilytä automaattisesti. Voit tehdä tämän avaamalla WhatsApp -asetukset, siirtymällä chat -osioon ja poistamalla sen käytöstä Multimedian näkyvyys.

Lopuksi joillakin Android -laitteilla on paperisäiliö, meidän on oltava tietoisia siitä, että poistamme pysyvästi tiedostot, jotka ovat valmiina tilan vapauttamiseksi.

ilmainen Androidin sisäinen tallennustila

Miksi sisäisen tallennustilan vapauttaminen on vaikeaa?

No oikeastaan ei tarvitse monimutkaista. Sinun on vain oltava erittäin varovainen, kun valitset tietoja vapauttaaksesi tilaa, ja keskity ja tiedä mihin paikkaan tai kansioon, olipa se pilvi tai laite, joten tiedät minne mennä, jos tarvitset sitä uudelleen.

Aivan oikein, voit myös käyttää toista laitetta tallennusvälineenä, puhumme tietokoneesta tai yksinkertainen microSD -kortti mihin tiedot, jotka haluat tallentaa, mahtuvat; Näin voit myös vapauttaa sisäistä tallennustilaa poistamatta mitään.

Ja se on todella välttämätöntä vapauttaa tämä tila, varsinkin koska jos olet henkilö, jonka ei tarvitse nähdä kaikkia gallerian valokuvia päivittäin, tai tarkista jokainen tallentamasi asiakirja, on parasta, että tallennat tietosi muualle kuin matkapuhelimeesi.

Sisäisen tallennustilan vapauttaminen itse se ei ole monimutkaista, tarvitaan vain yllä kuvatut työkalut, samoin kuin tallennettava paikka tai kansio tai tallennettava tietue.