Skip to content

Esitteen, esitteen tai trifoldin luominen tai tekeminen Photoshopissa vaihe vaiheelta (esimerkki)

13 de elokuu de 2021
icono photoshop 1

Painetut tiedotusvälineet ovat olleet keskeinen osa tiedotus- ja viestintäkanavia monien vuosien ajan, ja siksi, vaikka teknologiset työkalut ovatkin kehittyneitä, useimmat jättävät tilaa kehittää ja rakentaa painettua mediaa Viestintä. Niistä esitteitä tai triptyykkejä, minkä vuoksi on välttämätöntä oppia luomaan esite Photoshopin kaltaisissa ohjelmissa.

Huolimatta siitä, että tällä hetkellä digitaalisia kanavia käytetään useammin levittää kaikenlaista tietoa, aina on mahdollisuus käyttää perinteisempiä työkaluja tämän tyyppisen tilanteen mukaan.

Triptykyn käyttö

Monien esitteiden, julisteiden ja muiden tapojen joukossa jakaa tärkeitä tietoja Ryhmässä ihmisiä triptykki on yksi monipuolisimmista ja käytännöllisimmistä työkaluista, joita voit käyttää.

Tämäntyyppisten asiakirjojen laatiminen ei ole vain yleistä tiettyä aihetta koskevien tietojen jakamiseksi. Sitä käytetään jopa laajalti tuotteiden ja esineiden mainostamiseen, tapa tulla tunnetuksi ja nostaa myyntihintoja.

Yksinkertainen ja kannettava laite

Tärkein syy, miksi tämäntyyppistä instrumenttia käytetään, erityisesti tuotteiden ja tuotteiden mainostaminen, Se johtuu siitä, että triptykyn runko on Letter-kokoinen arkki, joka on jaettu kolmeen osaan arkin molemmilla puolilla, joten voit lisätä kaikenlaista teksti- ja graafista sisältöä.

Terä on taitettu näihin kolmeen osaan, antamalla sille erittäin käytännöllisen lopullisen koon, jotta ihmiset, joille annat triptykyn, voivat viedä sen minne haluavat, jakaa tietoa, jos he pitävät sitä mielenkiintoisena, ja tavoittaa siksi paljon enemmän ihmisiä.

Triptykki Photoshopissa

Kuten edellä todettiin, on aina aika palata perinteisten välineiden tai välineiden käyttämiseen, ei vain tiedon levittämisen kannalta, vaan myös muilla elämänaloilla.

Siksi erityyppisiin suunnitteluun omistettuihin ohjelmiin perus- ja edistyneimmistä ohjelmista löytyy riittävästi toimintoja ja työkaluja, jotta harvojen tai monien tietojen lisäksi digitaalinen graafinen suunnittelu, voit jäsentää tämän tyyppiset asiakirjat helposti, nopeasti ja yksinkertaisesti.

Tällainen on tapaus Photoshop, yksi suunnittelu ja kuvan muokkaus alan tärkein. Adobe on tehnyt tästä ohjelmistosta entistä monipuolisemman, koska sen 30 vuoden aikana on tehty paljon päivityksiä miljoonille ihmisille, jotka käyttävät sitä päivittäin.

Miten tehdä se?

Tämä ohjelma on tullut tunnetuksi ainutlaatuisista luomuksista, joita voit tehdä sen toimintojen ja työkalujen ansiosta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla asiantuntija luo esite Photoshopissa ainutlaatuisella, silmiinpistävällä ja omaperäisellä tyylillä. Haluatko tietää, miten se tehdään? Jatka lukemista!

  • Kun olet ladannut Photoshopin tietokoneellesi, on aika käynnistää ohjelma.
  • Siirry ”Tiedosto” -välilehdelle ja napsauta ”Uusi”.
  • The oletusmittaukset sivun pystysuuntaan ja triptyykit vaakasuoraan. Mitä sinun pitäisi tehdä? Helppo, käännä mittaukset: 11 leveydelle, 8,5 korkeudelle.
  • Napsauta ”OK”.

Aloita esitteen luominen Photoshopissa

Kun arkki on vaakasuorassa, nyt on aika tutkia Photoshop -toimintoja, joiden avulla voit muokata triptyykkiäsi.

luo esite Photoshopissa

  • Napsauta välilehteä ”Näytä”.
  • Valitse vaihtoehto ”Uusi opas”.
  • Aseta Osio -osioon 33,33% ja napsauta ”OK”. Toista sitten kaksi edellistä vaihetta, vain tässä uudessa tapauksessa, ”Osio” -osiossa, sijoitat 66,66%.

Tällä tavalla, triptyykisi rakenne on valmis, koska arkki jaetaan kolmeen osaan, mitä tarvitset.

Täydennä sen sisältö!

Tästä lähtien mielikuvituksellasi ei ole enää rajoja. Voit käyttää Photoshop -työkaluja kirjoita rivejä, kuvia, tekstiä ja muita elementtejä jonka haluat lisätä triptyykkiisi ja antaa sille alkuperäisyyden, joka tunnistaa sinut eniten ja hämmästyttää kaikkia sillä, mihin pystyt Photoshop -työkalujen avulla. Esitteen tai esitteen luominen Photoshopissa ei ole koskaan ollut näin helppoa. Mitä odotat sen luomiseen?