Skip to content

HD -pikkukuvien luominen YouTube -videoille Photoshopilla (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
photoshop miniaturas videos hd

Hajuvedet hyvä laatu, ne tulevat yleensä pienissä purkeissa. Ja avaamalla ne ja haistamalla heidän ihana tuoksunsa rakastuimme. Sama asia tapahtuu, kun asennat videon YouTubeen, koska haluamme valloittaa ihmisten huomio. Videon pikkukuva on kuin tuo silmiinpistävä tuoksu, joka saa sinut rakastumaan. Joten tänään opit tekemään HD -pikkukuvia YouTube -videoille Photoshopin avulla.

Voimme näyttää suupalan mainitusta sisällöstä pienen purkin kautta, niin sanotusti pikkukuvia jotka kiinnitämme niihin. Liity meihin tässä viestissä ja kerromme yksinkertaisella tavalla, kuinka voit luoda nämä HD -pikkukuvat Photoshop.

Indeksi()

Mitä etuja Photoshop antaa meille miniatyyrien tekemisessä?

Luoda HD -pikkukuvat tarvitsemme videoillemme sovelluksen, joka auttaa meitä tekemään sen nopeasti. Photoshop muokkaa grafiikkaa, joka täyttää tämän ominaisuuden. Itse asiassa se on yksi harvoista työkaluista, joita käytämme siistin ja hyvän työn tekemiseen. graafinen laatu.

Photoshop on a ihanteellinen ohjelma kuvankäsittelyyn, mutta on välttämätöntä, että sinulla on aiempaa perustietoa. Meidän on esimerkiksi tiedettävä, miten Photoshopin työkalupalkkia käytetään, koska käytämme niitä koko ajan. Lisäksi muita olennaisia ​​asioita, kuten tekstin, kuvien ja esineiden kohdistaminen ja keskittäminen Photoshopissa.

Toisaalta on välttämätöntä tietää, kuinka kopioida ja liittää tasoja, kuvia ja valintoja Photoshopissa, koska ne muodostavat perustan tekstin asentamiselle. Lopuksi, ei ole koskaan haittaa tietää, kuinka luoda ja tallentaa kuva Photoshopissa menettämättä laatua, koska huonolaatuiset kuvat ovat epäselviä ja epämiellyttävää tilaajillemme.

Mitä minun pitäisi pitää mielessä, kun teen HD -pikkukuvia YouTube -videoille Photoshopilla?

Loogisesti sinun on täytynyt jo ladata videot YouTube -alusta johon haluat tehdä miniatyyrejä. Sinun on myös asennettava tietokoneeseen Photoshop -grafiikkaeditori.

On hyvä tietää, että HD -pikkukuvien luomiseksi näillä kuvilla on oltava joitain ominaisuuksia. Esimerkiksi niiden on oltava suuria resoluutiolla: 1280 x 720 ja vähimmäisleveys on 640 pikseliä.

Kuvamuoto voi olla JPG, GIF, BMP tai PNG ja sen koko ei saa ylittää 2 Mt. Muista myös, että asteikon tulisi olla 16: 9, koska tätä käytetään eniten YouTuben esikatseluissa ja pelaajissa.

Saatat tarvita paikan, joka helpottaa sinua fontteja tai kirjaimia auttaa sinua asettamaan erilaisia ​​yksityiskohtia ja myös joitakin arkistoja, jotka ovat samanlaisia ​​kuin pxhere tai muu ilmainen sivusto.

Miten työskentelemme pikkukuvien kanssa Photoshopissa?

Helppo, kun Photoshop on otettu käyttöön, avautuvassa ja syötettävässä valikko -osassa leveys korkeus ja kuvan resoluutio. Muista 1280×720 ja resoluutio 72 pikseliä tuumaa kohden.

Tämän kuvakudoksen päälle asetamme taustakuva valitsemamme, samalla voimme sijoittaa toisen kerroksen, johon lisäämme sijoitettavan tekstin. Voit kokeilla useita työkaluja, jotka on suunnattu kuvaan ja antaa sille haluamasi tyylin.

pikkukuvia youtube -videoita

Kun olet suorittanut taideteoksen, sinun on tallennettava kuva vain edellä mainituissa muodoissa (JPG, GIF, BMP tai PNG), jos menet valikkoon Tiedosto-> Tallenna nimellä. Valmis! Olet jo luonut HD -pikkukuva jonka kiinnität videoosi YouTubessa.

YouTubessa, kun olet videon latausliittymässä, näet osion ”Pikkukuva videoista”. Täällä voit sijoittaa mukauttamasi kuvan. Jos sinulla on jo aikaa videon asentamiseen, mutta et ole vielä asettanut pikkukuvaa, älä huoli, voit antaa sille ”Muokkaa” ja sen jälkeen ”Muokattu pikkukuva”Ja lataa kuva.

Kuten näet, tee HD -pikkukuvia YouTube -videoillesi Photoshop Se on hyvin yksinkertainen. Toivomme, että olemme auttaneet sinua tämän viestin ymmärtämisessä. Olemme varmasti yksi niistä, jotka näkevät yhden videostasi, kun houkuttelet meitä luomallasi upealla pienoiskoolla.