Skip to content

Hiekkalaatikkotilan ottaminen käyttöön Windows Defenderissä Windows 10: ssä

4 de elokuu de 2021
icono windows calavera

Sitten nähdään kuinka ottaa hiekkalaatikkotila käyttöön Windows Defenderissä Windows 10: ssä yksinkertaisella tavalla parantaa käyttöjärjestelmän turvallisuutta mahdollisimman paljon.

On erittäin tärkeää, että Windows Defender on aktivoitu, koska selatessamme Internetiä on tavallisempaa kuin luuletkaan, että törmäät kaikenlaisiin haittaohjelmiin. Varsinkin jos lataat tiedostoja eri epäluotettavilta verkkosivustoilta.

Mutta voimme parantaa käyttöjärjestelmämme suojausta edelleen Windows Defenderin avulla. Järjestelmään integroitu Microsoftin virustorjunta on todella hyvä, se on osoittanut sen useaan otteeseen. Vaikka siinä on yksi tai toinen vika, joka voi olla varsin vakava.

Juuri näiden virheiden välttämiseksi, aiomme aktivoida Microsoftin virustentorjunnan hiekkalaatikkotilan ja tällä tavalla meidän ei tarvitse huolehtia mistään. Olemme aina täysin suojattuja kaikilta verkon uhilta.

Hieman alempana näemme ensiksi mitä tarkoittaa hiekkalaatikkotila niille ihmisille, joilla ei ole paljon ideaa, ja näemme myös kuinka aktivoida se. Voit ymmärtää, että se on erittäin yksinkertaista, ja kun teet sen, et edes huomaa eroa, koska se kuluttaa hyvin vähän resursseja.

Seuraa vaiheittaista opetusohjelmaa ja opit nopeasti, kuinka voit parantaa Windows Defenderin suojausta niin, että se voi suojata käyttöjärjestelmäsi kaikentyyppisiltä viruksilta tai haittaohjelmilta, joita saatat altistaa nettiä selatessasi.

Mikä on Windows Defender Sandbox Mode ja mihin se on tarkoitettu?

Microsoftin virustorjuntayritys pystyy toimimaan eristetyssä ympäristössä. He itse sanovat, että se pystyy tekemään sen ”Rajoittavassa prosessin suoritusympäristössä”Mikä ei vaikuttaisi normaaliin toimintaan sen turvallisuustasolla.

Windows Defender luotiin ajatuksella laajennetuista oikeuksista. Tämä on hyvä asia koko ongelman sisällä, että samaan aikaan tekee sinusta haittaohjelmahyökkäysten kohteen, kuten on jo tapahtunut useaan otteeseen.

Hiekkalaatikkotila on tapa varmistaa, että virustentorjuntaprosessit on eristetty käyttöjärjestelmästä, jotta hyökkäys sen moottoriin ei jätä koko käyttöjärjestelmäämme alttiiksi.

Hiekkalaatikkotilan aktivointi Windows Defenderissä

  • Hiekkalaatikkotilan aktivointi on hyvin yksinkertaista ja samalla erittäin suositeltavaa. Tätä varten on välttämätöntä, että sinulla on versio 1703 tai uudempi.
  • Ensin sinun on napsautettava hiiren kakkospainikkeella käyttöjärjestelmän vasemmassa alakulmassa olevaa käynnistyspainiketta.
  • Seuraavaksi sinun on valittava ”Windows PowerShell (järjestelmänvalvoja)”Tai”Komentokehote (järjestelmänvalvoja)”.
  • Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa sinun on valittava ”Joo”.
  • Tämän jälkeen kirjoitamme seuraavan komennon pääteikkunaan: setx / M MP_FORCE_USE_SANDBOX 1
  • Enter -näppäimen painamisen jälkeen sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen.

Näiden yksinkertaisten vaiheiden avulla Windows Defender -hiekkalaatikko on jo aktivoitu ja toimii. Jos haluat todella tietää, onko se aktiivinen, sinun pitäisi avata ”Tehtävienhallinta” napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Windowsin alariviä.

sininen tausta windows-puolustaja -kuvake

Voit tehdä sen myös painamalla ”Ctrl + Alt + Sup”Ja valita”Tehtävienhallinta”Ja sinun on etsittävä prosessia nimeltä”MsMpEngCP.exe

Kuten näette, se on melko yksinkertaista oppia muutamassa vaiheessa kuinka aktivoida hiekkalaatikkotila Windows Defenderissä. Muista, että olemme aina valmiita auttamaan sinua. Siksi, jos sinulla on kysyttävää, voit jakaa ne kanssamme kommenttien osassa, jonka löydät hieman alla.

Tämän opetusohjelman lisäksi löydät kohdasta Katso, miten se tehdään.