Skip to content

Kuinka poistaa Windows Defenderin palomuuri tai palomuuri käytöstä Windows 10: ssä? (Esimerkki)

1 de elokuu de 2021
tecla menu windows 1

Vuodesta 2004 lähtien Microsoft päätti lisätä palomuuriohjelman tietokoneisiinsa parantaakseen sitä ajan mittaan. Windows Defender on tämän lähestymistavan tulos, virustorjunta ja välttämätön palomuuri käyttöjärjestelmän uusille versioille.

Koska se on verkkoyhteyksien päättäväinen suojelija, se täyttää tarkoituksensa hallita tiedonsiirtoa joka vaihdetaan tietokoneen kautta. Samoin se tarjoaa sarjan tiettyjä parametreja, jotka käyttöjärjestelmä on määrittänyt, mutta joita käyttäjä voi muokata ja lisätä manuaalisesti.

Tämä kaikki on selvää, että aina kun tiedot eivät ole sääntöjen mukaisia, ne estetään tietokoneelta ja siten sallitaan jatka tietokoneen suojaamista haitallisilta hyökkääjiltä.

On kuitenkin tilanteita, jotka edellyttävät tämän uuden ohjelmiston tarjoaman palvelun deaktivointia, joten opastamme sinua tekemään sen tarvittaessa.

Poista Windows Defender käytöstä tietokoneellasi näiden menetelmien avulla!

Vaikka kuulostaa hieman oudolta poistaa käyttöjärjestelmän oletussuojaus, tietyissä tilanteissa se on välttämätöntä.

Tästä syystä vaihtoehto on käytössä Windows 10: n ohjausasetuksissa. Tämä on yksinkertaisin ja suositeltavin tapa tehdä niin.

Poista Windows Defender käytöstä Windowsin suojausasetuksista

Jos haluat pysäyttää suojan, joka suojaa verkon liikennettä, sinun on syötettävä vain Windows Defenderin suojauskeskus.

  • Aloita avaamalla Käynnistä -valikko ja kirjoittamalla hakupalkkiin sana ”Palomuuri”. Sisällössä näkyy joukko vaihtoehtoja, joista voit valita sen, jolla on nimi ”Palomuuri ja verkon suojaus”.
  • Näyttöön avautuu määritysikkuna, joka näyttää Windows Defender -toimintojen käyttämät kolme verkkoyhteystyyppiä.
  • Näet jokaisen vieressä pienen merkin, jossa on sana ”Aktiivinen”, ja tässä vaiheessa sinun on valittava verkko, johon olet tällä hetkellä yhteydessä, poistaaksesi sen käytöstä.
  • Kun olet napsauttanut sitä, asetus ”Windows Defenderin palomuuri”, joka sisältää kytkimen, jota sinun on liu’utettava suojauksen poistamiseksi käytöstä.
  • Ennen viimeistelyä avautuu ponnahdusikkuna, jossa kysytään, oletko varma päätöksestäsi. Vahvistuksen jälkeen puolustusmuutos tehdään.

Poista Windows Defender käytöstä CMD: n avulla

Vaikka se on vain komentoja ansaitseva menetelmä, On suositeltavaa poistaa palomuuri käytöstä oletuksena, koska jos et ole kovin hyvin perehtynyt komentokehotteen suorittamiseen, voit luoda tuntemattomia ja peruuttamattomia muutoksia.

Se alkaa suorittamalla komentoruutu järjestelmänvalvojana, jotta käyttöjärjestelmä soveltaa ja ottaa käyttöön jokaisen kokoonpanon.

Suosittelemme sinua ajaa kahdenlaisia ​​komentoja, koska ne ovat vähiten spesifisiä ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteen poistaa tämä suojaus käytöstä Windows 10: ssä:

  • Tulla sisään ”netsh advfirewall asetti kaikkien profiilien tilan pois päältä”Jos haluat poistaa käytöstä kaikki Windows Defenderin suojaamat verkot.
  • netsh advfirewall asetti nykyisen profiilin tilan pois päältä”Jos haluat muokata vain aktiivista profiilia yhteyden suhteen.
  • Lopuksi, kääntääksesi nämä vaiheet, sinun on annettava sama komento, mutta sanan muuttaminen ”vinossa”mennessä”päällä.

Mistä syystä sinun pitäisi poistaa Windows 10 -ominaisuudet käytöstä?

Koska laitteiden suojaa on täydennettävä, Tämän palomuurin tarjoaman suojauksen poistamista käytöstä ei suositella. On kuitenkin tiettyjä tilanteita, joissa palvelu on lopetettava väliaikaisesti tai pysyvästi.

poista Windows 10 -ominaisuudet käytöstä

Yksi näistä tapauksista on yhteysongelma tietokoneen selaimen kanssa, koska Windows Defender saattaa kaapata kaikki osoitteet uhkina. Toisaalta voit myös rajoittaa pääsyä tietylle sivulle tai estää ohjelman, jota haluat käyttää ja joka vaatii Internet -yhteyden.

Olipa syy tämän hämmästyttävän Windows 10 -suojan poistamiseen käytöstä, muista se päätöksen muuttaminen on yhtä helppoa yllä olevien vaiheiden kautta, koska tietokoneesi suojaaminen on sinulle ensisijaista.