Skip to content

WINDOWS DEFENDERIN KÄYTTÖÖNOTTO kokonaan Windows 10: ssä – 100% tehokas (esimerkki)

17 de heinäkuu de 2021
windows detener

Joskus meidän on asennettava sovellus tai virustorjunta tietokoneellemme, eikä Windows Defender salli sitä. Siksi näytämme sinulle tänään tässä viestissä Windows Defenderin poistaminen käytöstä kokonaan Windows 10: ssä 100% tehokas.

Ensinnäkin sinun pitäisi tietää, että Windows Defender on virustorjunta, jonka tietokoneesi on asentanut tehtaalla. Tiedämme kuitenkin, että joskus se ei salli sinun asentaa ohjelmia, jotka haluat olla tietokoneellasi.

Noudattamalla vaiheita, jotka nimeämme sinulle alla, voit asentaa haluamasi sovellukset ilman Windows Defender häiritsee Sen päällä. Tietenkin on tärkeää, että pidät mielessä, että poistamalla tietokoneen käytöstä tietokoneesi jää ilman virustorjuntaohjelmaa suojaamaan sitä, mikä tekee siitä haavoittuvan.

Siksi sinun on asennettava virustorjunta, jotta se on suojattu kaikilta uhilta, jotka voivat vahingoittaa sen järjestelmiä. Tietäen tämän, jatka lukemista ja opi poistamaan Windows Defender kokonaan käytöstä Windows 10: ssä nopeasti ja helposti.

Vaiheet Windows Defenderin poistamiseksi käytöstä asetuksista

Olemme aina saaneet uskomaan, että aktivointi tai poista Windows Defender käytöstä Se on hyvin vaikeaa, mutta tänään opit, että tämä ei ole totta. Jos noudatat näitä yksinkertaisia ​​ohjeita alla ilmoitettuun kirjaimeen, näet kuinka muutamassa minuutissa Windows Defender on poistettu käytöstä tietokoneellasi.

 • Ensimmäinen asia on napsauttaa Windows 10: n Käynnistä-painiketta ja valita asetukset, jotka, kuten jo tiedätte, on hammaspyörän muotoinen kuvake.
 • Kun olet määrittänyt, napsautat päivitystä ja suojausta.
 • Paina Windows Security ja avaa Windows Defender Security Center.
 • Kun teet tämän, useita vaihtoehtoja ilmestyy ja painat kutsuttua, virustentorjunta- ja uhkasuojausta.
 • Tällöin napsautat virustorjunta- ja uhkasuojausasetukset.
 • Siellä ollessasi poistat kaikki aktivoidut välilehdet käytöstä.

Tällä tavalla voit deaktivoida Windows Defenderin kokonaan ja pystyä asentamaan uuden virustorjuntaohjelman tietokoneellesi ja kaikkiin ohjelmiin, joita et voinut asentaa aiemmin. Jos jostain syystä, kun olet asentanut kaiken haluamasi, haluat aktivoida sen uudelleen, sinun tarvitsee vain mennä asetuksiin uudelleen.

Kun olet määrittänyt, suorita kaikki edelliset ohjeet, mutta tässä tapauksessa teet aktivoi suojaukset että olit deaktivoinut. Eli aktivoit suojauksen reaaliajassa, joka perustuu pilveen ja automaattiseen näytteiden lähettämiseen, ja siinä kaikki.

Poista Windows Defender käytöstä ryhmäkäytännöistä

Kuten edellisissä vaiheissa mainitsimme, voit poistaa Windows Defenderin nopeasti ja helposti asetuksista. Mutta tämän voit myös saavuttaa ryhmäkäytännöistä seuraavasti:

 • Paina Windows 10 -käynnistyspainiketta ja kirjoita: Muokkaa ryhmäkäytäntöjä.
 • Kun olet ryhmäkäytäntöversiossa, napsautat ”Tietokoneen kokoonpano”.
 • Myöhemmin valitset ”hallintamallit” / ”Windows-komponentit”.
 • Valitse ”Windows Defender Antivirus”.
 • Paina ”deaktivoi Windows Defender”, kun teet niin, löydät useita vaihtoehtoja ja sinun on merkittävä vaihtoehto, joka sanoo ”käytössä” ja lopuksi ”hyväksy”.
 • Käynnistä tietokone uudelleen ja voila, Windows Defender poistetaan käytöstä.

Jos olet ladannut kaiken haluamasi tietokoneellesi, haluat saada sen uudelleen, noudata samoja ohjeita. Paitsi tässä tapauksessa sen sijaan, että valitsisit ”liikuntarajoitteinen”merkitset,” ei määritetty ”, käynnistät tietokoneen uudelleen ja voila, sinulla on virustorjunta uudelleen.

Windows Defender anti virus

Kuinka sait tietää on erittäin helppo poistaa Windows Defender käytöstä tietokoneesi käyttämästäsi vaihtoehdosta riippumatta. Älä vain unohda, mitä mainitsimme viestin alussa on, että kun poistat sen käytöstä, tietokoneesi jää ilman suojaa.

Joten sinun on asennettava valitsemasi virustorjuntaohjelma, jotta tietokoneesi ei altistu jatkuville uhille, jotka voivat vahingoittaa sitä. Jos nämä tiedot ovat auttaneet sinua, jatka artikkeleidemme lukemista, koska niistä löydät aina tarvitsemasi tiedot tällä hetkellä.

Saatat myös olla kiinnostunut tietämään: Ohjelmien poistaminen Windows 10: ssä.