Skip to content

Image ActiveX -ohjaimen käyttö ja lisääminen ja kuvan näyttäminen Excel -työkirjassa (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
ordenador portatil 2

Excel on yksi tehokkaimmista Microsoftin työkaluista, se on epäilemättä yksi olennaisista ohjelmista kaikenlaisille töille. Jos haluat oppia Image ActiveX -ohjaimen käyttö ja lisääminen ja kuvan näyttäminen Excel -työkirjassa, sinun on luettava seuraava artikkeli.

Tämän lisätoiminnon avulla on mahdollista käyttää ActiveX -kehruuohjainta Excel -taulukossa taulukoiden työn yksinkertaistamiseksi. Samoin on mahdollista käyttää sitä kuvissa.

Image ActiveX -ohjaimen käyttäminen voi olla erityisen hyödyllistä taulukoille ja monimutkaisille oppikirjoille, sillä tämä toiminto on mahdollista lisätä ja muokata kuviin ja valokuviin liittyvät parametrit.

Image ActiveX -ohjaimen käyttö ja lisääminen sekä kuvan näyttäminen Excel -työkirjassa

ActiveX -vaihtoehdot ovat erittäin hyödyllisiä parantaa Excel -taulukoitammeNe ovat yleensä työkalu kokeneille käyttäjille, mutta niiden käytöstä on kiistatta suuria etuja. Niiden kanssa se on mahdollista automatisoi Excel -työkirjamme, jopa lisätä painikkeita eri toimintoja varten.

Edellä mainittujen lisäksi on suositeltavaa, että opit määrittämään tekstinhallinnan ja ActiveX -komentopainikkeen Excelissä, mikä voi auttaa sinua ymmärtämään alla olevan prosessin.

Jos haluat lisätä painikkeen, jolla voit helposti lisätä kuvan Excel -työkirjaan, lue seuraava opas:

 1. Ensimmäinen asia on siirtyä kehittäjäosioon, tässä valikossa sinun on löydettävä Lisää -toiminto, paina sitä ja siirry sitten ActiveX -komponentit -välilehteen.
 2. Näkyviin tulee vaihtoehto kuva (ActiveX -ohjaus), napsauta tätä vaihtoehtoa.
 3. Kun olet napsauttanut edellistä vaihtoehtoa, ruutuun tulee pieni laatikko, tämä on kuvan laatikko, muokkaa sitä sen koon mukaan, jossa haluat sen näkyvän.
 4. Nyt sinun on lisättävä komentopainike, jotta voit luoda kuvan Excel -työkirjaasi. Voit tehdä tämän siirtymällä kehittäjäosioon, napsauttamalla Lisää ja lopuksi vaihtoehtoa Komento -painike Tietoja ActiveX -ohjaimista.
 5. Laita painike paikkaan, joka tuntuu parhaalta, vedä sitä ja jätä se sopivaksi katsomaasi kokoon.
 6. Painikkeiden kokoonpanovaihtoehdot näkyvät näytössä. Ensimmäinen muutettava asia on nimi, paina (Nimi) ja kirjoita sinulle parhaiten näyttävä nimi, kuten ”Valitse Kuva”.
 7. Siirry nyt Kuvateksti -osioon ja kirjoita painikkeessa näkyvä nimi, kuten ”Valitse kuva”.

Kannettava tietokone

Lisää ActiveX -ohjauspainike kuvan lisäämiseksi

Koodin luominen Microsoft Excelissä voi tuntua monimutkaiselta useimmille käyttäjille, ja he eivät yleensä tiedä mitä tehdä. Joka tapauksessa oppaamme mukaan voit luoda kuvan helposti painamalla painiketta:

 1. Napsauta kuvaruutua ja sitten vaihtoehtoa Katso koodi.
 2. Näyttöön tulee koodi, vaihda vaihtoehto (Yleinen) tilaan Valitse Kuva. Varmista, että SelectImage -kohdan vieressä oleva vaihtoehto on Napsauta.
 3. On aika luoda muuttuja koodi -ikkunaan ensimmäisen rivin kirjoittamiseksi .dim -kuva vaihtoehtona ja paina Enter.
 4. Seuraavalla koodirivillä sinun pitäisi kirjoita seuraava image = application.GetOpenFilename (Tiedostosuodatin: = ”Kuva * .gif; * .jpg; * .jpeg; * .png; * .bmp, * .gif; * .jpg; * .jpeg; * .png; * .bmp ”, Title: =” Valitse kuva ”, MultiSelect = False).
 5. Seuraavalle koodiriville sinun on kirjoitettava seuraava Image1.Picture = LoadPicture (kuva).
 6. Nyt sinun tarvitsee vain napsauttaa Tallenna -vaihtoehtoa ja sulkea koodi -ikkuna.

Suorittamalla yllä olevan toimenpiteen sinulla on jo toiminnallinen painike, jolla voit helposti lisätä kuvan Excel -työkirjaasi.

Voit myös määrittää ActiveX -asetuspainikkeen ja mukauttaa tekstiä linkitetyissä soluissa, mikä on toinen erinomainen automaatiotoiminto, kun käytät työkalua tässä toimisto -ohjelmistossa.