Skip to content

(Kannibalisaatio) Kuinka katsella Instagram-viestiä avaamatta sitä? – välttää nähtyä

27 de heinäkuu de 2022
Kuinka poistaa online tai aktiivinen Instagram chatissa yksinkertaisella tavalla esimerkki

Kauan sitten, kun suosituimmat sosiaaliset verkostot ja sovellukset, kuten WhatsApp, ottivat ensimmäisiä askeleitaan, meidän ei tarvinnut huolehtia kuuluisasta ”Nähdystä” yksityisviesteissä. Kuitenkin jo jonkin aikaa se on muuttunut, ja siksi monet ihmiset etsivät kuinka lukea instagram-viestejä ilman valintamerkkiä.

Joko yksityisyysongelmasta tai syystä et halua vastata kaikkiin viesteihin, kun ne saapuvat laitteellesi. Niiden näkemisen ilman kuuluisan ”Seen” -tekstin ilmestymistä pitäisi olla jotain, joka on määritetty Instagramissa samalla tavalla kuin WhatsAppissa.

Tämä ei kuitenkaan ole tällä hetkellä mahdollista sovelluksesta. Samoin ei ole syytä huolestua liikaa, koska on olemassa sovelluksia, joiden avulla voimme paitsi lukea viestejä ilman, että nähty näkyy Instagramissa. Mutta myös Ne tarjoavat meille muita erittäin houkuttelevia etuja sovelluksissa, kuten WhatsApp tai Facebook Messenger.

Seuraavaksi aiomme nähdä kaksi menetelmää, jotta kukaan ei tiedä, että olemme nähneet viestin. Ensimmäinen menetelmä on enemmän kuin mikään muu keskittynyt niihin ihmisiin, joiden on tehtävä tämä hyvin ajoissa. Toinen on paljon käytännöllisempi ja voimme käyttää sitä mukavasti milloin tahansa hyvin yksinkertaisella tavalla.

Monien iloksi Instagramissa voit etsiä ja löytää ystäviä lisätä ja katsella ovatko ne verkossa vai eivät; tämä näkyy profiilikuvassasi vihreällä pisteellä. Vaikka monille saattaa tuntua hyödylliseltä nähdä, ovatko heidän ystävänsä verkossa vai eivät, toisille on parempi piilottaa, ovatko he verkossa, kuinka voit poistaa tai poistaa ”online” tai ”aktiivinen” Instagram-chatista? Tässä viestissä selitämme, kuinka tämä vaihtoehto poistetaan käytöstä.

”Nähdytty” on noin yksi viestinnän tyypillisistä toiminnoista sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebook, WhatsApp ja Instagram. Vaikka kahdessa ensimmäisessä on helpompi deaktivoida mainittu toiminto, poistaa ”nähty” Instagram-sosiaalisessa verkossa, se on monimutkaisempaa, tässä näytämme sinulle hyödyllisiä menetelmiä.

Mitä vihreä piste tarkoittaa Instagram-chateissa?

Instagram on luonut näytöilleen uuden toiminnon, joka näyttää suoran viestin viimeisimmän yhteyden ajasta ja näyttää myös muut yhteystiedot, jos olet verkossa. Tällä tavalla kaikki ystäväsi, joiden kanssa keskustelet tietokoneen tai matkapuhelimen kautta, voivat tietää päivämäärän ja kellonajan, jolloin viimeksi olit verkossa tai jos olet aktiivinen tuolloin.

Tämä toiminto on täsmälleen sama kuin WhatsApp, ja itse asiassa se voidaan myös poistaa käytöstä. Toisaalta tämä toiminto mahdollistaa sen selata erilaisia ​​profiileja. Mutta jos olet yksi niistä, jotka eivät halua esitellä sosiaalisia verkostoja, älä unohda ottaa tätä opetusohjelmaa käytäntöön poistaaksesi tämän Instagramin tarjoaman toiminnon.

Tämä toiminto lisättiin tähän sosiaaliseen verkostoon vuonna Viimeisin päivitys iOS:stä ja Androidista; päivitys, joka tehtiin vuoden 2020 tammikuussa. Lisäksi tämä toiminto lisättiin täydentämään Instagramin viestipalkin jo luettujen viestien ”näkemää” eli täydentää tätä toiminto.

Toisaalta Instagram merkitsee a:lla sininen kaksoistarkistus, jos olet jo lukenut sinulle lähettämän viestin. Mutta jos olet poistanut vihreän pisteen ominaisuuden käytöstä profiilikuvassasi, myös ilmoitukset luetuista viesteistä katoavat.

”Online” Instagramissa käytön edut ja haitat

Joten voit poistaa Instagramista vihreän pisteen, joka piilottaa, jos olet verkossa; voit tehdä sen a yksityisyyden perusasetus. Tämä kuitenkin estää myös muita näkemästä, milloin olet yhteydessä ja milloin viimeksi olit online-tilassa; Tämän ominaisuuden poistaminen käytöstä voi kuitenkin johtaa incognito-tilaan Instagramissasi niille, jotka seuraavat sinua ja joilla on parhaat ystävät. Mutta tässä tilassa voit vastaanottaa ja kirjoittaa viestejä yhteystiedoistasi; mutta nämä eivät tiedä oletko siellä vai et.

Kuinka voin poistaa ”Online” Instagramista?

Jos olet kirjautunut sisään Instagramiin ja haluat muuttaa aktiivinen tila seuraa näitä yksinkertaisia ​​ohjeita ja yhteystietosi eivät enää näe viimeistä yhteyttäsi ja vihreää pistettä profiilikuvassasi

  1. Mennä Instagram.
  2. Mene sitten sisään profiilisi.
  3. Klikkaa Oikea yläkulma (3 pisteessä)
  4. Vieritä alas ja napsauta Toiminnan tila
  5. Sitten ne ilmestyvät 2 vaihtoehtoa Y poista molemmat käytöstä.

pidä yksityisyys instagramissa ja piilota, että olen aktiivinen

Tällä tavalla asetuksista poistumisen jälkeen; kukaan ei voi tarkkailla milloin oli viimeinen kerta olit verkossa tai jos olet verkossa. Siksi kukaan ei voi hallita liikkeitäsi tai kertoa sinulle sellaisia ​​asioita ”olit verkossa niin monta tuntia sitten” jompikumpi ”olit yhteydessä etkä kirjoittanut minulle”.

Sinun on kuitenkin muistettava, että et sinäkään. näet muita verkossaetkä huomaa, milloin se oli viimeksi yhdistettynä.

Mutta jos jostain syystä haluat käyttää tätä toimintoa uudelleen, voit peruuttaa tämän toiminnon milloin tahansa. Voit tehdä tämän toistamalla edelliset vaiheet ja aktivoimalla 2 vaihtoehtoa, jotka juuri poistit käytöstä, ja tällä tavalla tekemäsi muutokset kumotaan.

Nyt kun tiedät kuinka poistaa online- tai aktiivinen toiminto Instagram-chatista, voit nauttia hyvä yksityisyys ja estää muita ihmisiä näkemästä julkaisemiasi tarinoita. Jos pidit tästä postauksesta, jätä meille kommenttisi ja jos siitä oli hyötyä, voit jakaa sen ystävien tai perheen kanssa.

Menetelmät Instagram-viestien lukemiseen ilman keskustelua

On normaalia, että jotkut haluavat estää yksityisviestit, mutta jos haluamme vain lukea viestin poistumatta näkyvistä, Instagramista kuten muissa sosiaalisissa verkostoissa on lukuvahvistus joka osoittaa, kun toinen henkilö ja me luemme viestin.

instagramin suora logo

Instagram-lukuvahvistuksen poistaminen käytöstä ei ole mahdollista, mutta on mahdollista suorittaa joitakin toimia Instagram-viestin lukemiseksi ilman, että valintamerkki tulee näkyviin.

Sammuta Wi-Fi tai mobiilidata

Pohjimmiltaan, deaktivoi matkapuhelimemme Wi-Fi tai dataa, älypuhelimemme lentokonetilan aktivointi on hyödyllistä. Koska emme ole yhteydessä mihinkään Internet-verkkoon Wi-Fin tai datan avulla, ”nähty” ei tule näkyviin. Jos muodostamme yhteyden uudelleen hetken kuluttua, tämä tulee näkyviin.

Viestirajoituksesta

Toinen tapa tehdä se on funktiolla rajoitus instagram-seuraajillesitämä rajoittaa vuorovaikutusta, jota henkilö voi olla kanssasi, ei vain viesteissä.

Jos henkilöä rajoitetaan, viestiosiossa näet ensin hyväksymispyynnön. Toinen henkilö ei myöskään näe, oletko online-tilassa, eikä hän voi nähdä lukukuittauksiasi. varten rajoittaa henkilölle Instagramissavoit tehdä sen useilla tavoilla:

  • Napsauta kyseisen henkilön profiilista suoraan ja sieltä kolmea yllä olevaa kohtaa ja sitten ”Rajoita”.
  • Kommenttien avulla sinun tarvitsee vain etsiä henkilön julkaisusta kirjoittama kommentti, koskettaa ja sitten saat mahdollisuuden rajoittaa.
  • omasta Instagram Direct -postilaatikkosiirryt yläkuvakkeeseen ympyrän sisällä olevan i-kirjaimen yläpuolella, jolloin rajoitusvaihtoehto tulee näkyviin.
  • Lopuksi kirjoitat tilisi profiiliasetukset ja siirryt Tietosuoja-osioon; sitten siirryt kohtaan ”Rajoitetut tilit” ja etsit henkilön, valitset sen ja siinä kaikki.

Tämän tekemisen yksityiskohta on, että jos painat poistopainiketta vahingossa, sinun on vaikea palauttaa poistettua viestiä, koska tämä toiminto ei vaadi hyväksyntää, joten pelkkä poista-painikkeen painaminen tapahtuu välittömästi.

mies katselee instagram-profiilia

’AiGrow’-sovelluksella

AiGrow on yksi niistä suosituimmat virtuaaliset johtajat Instagram-tilisi hallinnoinnista ja kaikesta siihen liittyvästä markkinoinnista.

Yksi tämän sovelluksen suorittamista toimenpiteistä on tilisi viestit, AiGrow on linkitetty suoraan Instagram-profiiliisi ja sillä on oma postilaatikkonsa, joten kaikki sinulle saapuvat viestit voit lukea sen AiGrowsta ilman, että sinun tarvitsee syöttää sosiaalinen verkosto. Tämän etuna on se voit lukea viestejä ilman vahvistusta lukeminen toiselle henkilölle, kunnes siirryt suoraan Instagramiin.

Matkapuhelimesi ilmoituspalkista

Tämä menetelmä on melko yksinkertainen ja kaikissa älypuhelimissa se on aktivoitu oletusarvoisesti, kun saat viestin mistä tahansa sovelluksesta, se näkyy näytön yläreunassa, ”Lovessa” tai jos se on lukittu, kun käynnistät näyttö, tunnin alapuolella.

Mitä voin tehdä estääkseni valintamerkin näkymisen Instagram Direct -chatissa?

Aiemmin mainitsemiamme menetelmiä voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisissä laitteissa, olipa kyseessä Android-puhelin, iPhone ja PC (vain sovellus). Ota huomioon, että luettujen yksityisviestien poistaminen ei estä nähtyä.

Kahdella ensimmäisellä menetelmällä se toimii kaikilla alustoilla, toinen, joka koostuu AiGrow’n käytöstä, on tietysti voimassa vain matkapuhelimissa, ja viimeinen toimii myös kaikissa kolmessa, vaikka tarvitset joitain säätöjä ota ilmoitukset käyttöön ja esikatsella viestiä jättämättä nähtyksi Instagramissa.

instagram-chatit puhelimessa

Android Instagram-chat-asetukset

Jos puhelimessasi on sattumalta poistettu käytöstä tai vain tietyn sovelluksen ilmoitukset, sinun on aktivoitava ne, jotta voit tarkastella niiden sisältöä ja muuta, jos haluat. tarkkaile Instagram-viestiä jättämättä sitä näkyviin.

Voit tehdä tämän valitsemalla kyseisen sovelluksen, voit ehkä siirtyä asetuksiin tai joutua vetämään kuvaketta viedäksesi sen edellä mainittuun vaihtoehtoon. Napautat sitten ”Ilmoitukset” ja otat käyttöön tai annat sovellukselle luvan näyttää ilmoituksia puhelimessasi. Voit tehdä tämän myös itse sovelluksesta asetusosiossa.

Vältä iOS:n Instagramista nähtyä

Samoin vaiheet ovat samat kuin Androidissa, ilmoitukset on aktivoitava, jotta voit esikatsella viestiäsi jättämättä toista henkilöä näkyviin Instagramissa; toiminto, jonka voit suorittaa itse sovelluksesta tai puhelimen asetuksista.

Ei näy Instagram-verkosta

PC:llä voit valita sovelluksen tai suoraan verkkosivustolta. Jälkimmäisessä sekki ei näy sinulle eikä toiselle henkilölle, voit sitten kirjaudu sisään instagram-tilillesi tietokoneeltasi.

Sovelluksen tapauksessa joudut myös aktivoimaan ilmoitukset, jotta viestin saapuessa voit tarkastella sitä poistumatta lukuvahvistuksesta.

Kuinka tietää, jos Instagram-seuraajasi ei näe viestiä?

Tätä ei voi tietää, ellet mene hänen profiiliinsa puhelimestasi tai kysy häneltä suoraan. Turvallisin tapa on käytä Instagramia verkkosivustolta PC:llä tai rajoitettu tila; Huomaa, että valintamerkki tulee näkyviin vain, jos siirryt suoraan Instagram Direct -postilaatikkoon toisen henkilön chatin kanssa.