Skip to content

(Kannibalisaatio) Kuinka lähettää väliaikaisia ​​tai ”pommikuvia” Instagram Directin kautta? – Android, iOS ja PC

24 de heinäkuu de 2022
Kannibalisaatio Kuinka lahettaa valiaikaisia ​​tai pommikuvia Instagram Directin kautta

Yksi viestien merkittävimmät ominaisuudet Instagramissa Tämä on vaihtoehto, jonka avulla voit lähettää itsetuhoisia tiedostoja, jotta keskusteluissa lähettämiesi elementtien suojaus olisi parempi, tätä toimintoa kutsutaan Instagram Directiksi, sitten opetamme sinulle Photo Bomb -toiminnon käytön.

Muutamaksi vuodeksi, Instagram lisäsi toimintoihinsa väliaikaisten kuvien käytön. Tämä resurssi on erittäin hyödyllinen, kun emme halua jättää todisteita kompromisseille. Jos et vieläkään tiedä, miten sitä käytetään, selitämme, kuinka sinun pitäisi tehdä se.

Kuinka monta valokuvien lähetysasetusta Instagram Directillä on?

Jos aiot löytää viestintävaihtoehdon piilottaa toimia tai tilanteitaInstagram Direct on yksi parhaista alustoista tähän, sillä voit lähettää ääniviestejä, valokuvia, videoita tai muita tiedostoja ilman, että niitä enää nähdä, jos poistut keskustelusta.

Instagram Direct on toiminto, joka estää sinua näkemästä keskustelua uudelleen, eli kun poistut tästä työkalusta, automaattisesti täällä elävä tieto tuhotaan. Tällä vaihtoehdolla et voi enää nähdä väliaikaisia ​​valokuvia, videoita tai muita tiedostoja. Tälle toiminnolle on olemassa erilaisia ​​kokoonpanoja, kuten seuraavat:

nähdä kerran

Se koostuu vaihtoehdosta, että henkilö näkee sen vain kerran, tämän tiedostojesi suojaamiseksi, Instagram ei kiellä näytön kaappaamista, mutta silti se ilmoittaa toiminnasta chatissa.

anna nähdä uudelleen

Tällä valinnalla saat tiedoston vastaanottavan henkilön näkemään kyseisen elementin uudelleen, eli sulkemalla sen ensimmäinen voi avata sen uudelleen.

Pysy chatissa

Jos tarvitset henkilön näkevän jatkuvasti tiedostoa lähetät, voit painaa tätä vaihtoehtoa, koska sen avulla voit säilyttää valokuvan niin kauan kuin keskustelu jatkuu.

Mitä Instagramin ”Photobomb” tarkoittaa?

Kuinka kauan valokuva, joka tuhoaa itsensä, kun toinen näkee sen, kestää?

Jos olet vanha käyttäjä tällä alustalla, sinun tulee tietää, että ajoittain lisätään uusia toimintoja monipuolistamaan niiden käyttöä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda kiinnostavampaa sisältöä. Aina on kuitenkin jotain materiaalia, jonka olemme julkaisseet tai lähettäneet yhteyshenkilölle, johon emme ole tyytyväisiä, joten yritämme poistaa sen tililtä, ​​jotta kukaan ei pääse käsiksi siihen.

Väliaikaisten valokuvien uutuus on, että sinun ei tarvitse poistaa niitä manuaalisesti, koska ne tuhoavat itsensä. Sovelluksessa sinulla on kolme toimitusvaihtoehtoa; ensimmäisessä käyttäjä voi nähdä valokuvan vain kerran ja sen kesto on muutama sekunti.

väliaikaiset instagram-kuvat

Toisessa, henkilöllä on lupa nähdä kuva vielä kerran, kun olet avannut kuvan ensimmäisen kerran, joten sen kesto voi olla hieman pidempi kuin ennen. Kolmannessa kontaktillasi on pääsy valokuvaan keskustelun ajan.

Menettely väliaikaisen kuvan lähettämiseen Instagram Directin kautta

Toiminnon käyttömenettely itsetuhoisia viestejä se on hyvin yksinkertainen ja helppokäyttöinen, mutta paitsi edelleenlähetetyt teksti- ja ääniviestit. Noudata seuraavia ohjeita laitteestasi riippuen:

Jos käytän Instagramia Androidista

 1. joilla on ladattu sovellussinun on varmistettava, että sinulla on edistynein Instagram-versio. Voit varmistaa sen seuraavasti:
  1. Siirry Google Play Kauppaan.
  2. Siirry profiilikuvakkeeseen.
  3. Siirry sitten sovelluksiin.
  4. Siirry päivityksiin ja katso, onko sinulla sellaisia instagram päivitys odottaa ja napsauta päivitystä.
 2. Nyt sinun on mentävä sovelluksen sisään.
 3. Sovelluksen päänäytöllä oleminen siirry Syötä-toimintoon.
 4. Napsauta nyt paperitason kuvaketta, joka on syöttövaihtoehdossa, ne sijaitsevat näytön osassa.
 5. Kun syötät tämän paperitasokuvakkeen, olet siirtynyt Instagram Direct -toimintoon.
 6. Nyt sinun on painettava keskustelupalkkaa ja valittava, mihin osoitteeseen itsetuhoava valokuva lähetetään.
 7. Tässä chatissa sinun on painettava kameraa.
 8. ota kuva jonka haluat lähettää, voit muokata sitä asettamalla tekstiä, suodatinta tai emojia.
 9. Kun valokuvasi on valmis valitse Näytä kerran ja lähetä. Tällä valinnalla se näkyy vain kerran ja tuhoutuu sitten itsestään.

iPhonen Instagramin kautta

 1. Sinulla on oltava iOS:n Instagramin uusin versio, jos et ole päivittänyt sitä, sovellus ei toimi kunnolla.
 2. Siirry sovellukseen syöte-vaihtoehtoon.
 3. Tässä toiminnossa voit siirtyä Instagram Directiin.
 4. Kun olet täällä, siirry keskusteluun, johon haluat kirjoittaa valokuvan, jonka haluat tuhota itsesi.
 5. Mene kameraan ja tee otos valokuvasta, jonka haluat lisätä.
 6. Valitse sitten alareunasta ”Näytä kerran” -vaihtoehto.
 7. Kun laukaus on valmis, paina Lähetä.

 lähettää instagramilla valokuvapommi

Kuinka aktivoida lyhytaikainen tila kaikissa Instagram-chatissa?

Efemeraalinen tila on toiminto niin lähettämäsi tai vastaanottamasi viestit katoavat, kun lopetat keskustelun. Toisaalta nämä keskustelut voivat olla vain kahden käyttäjän välillä, jotka seuraavat toisiaan Instagram-sovelluksessa.

lyhytaikainen tila instagramissa

Tämä työkalu on luotu osana keskustelujesi uusia tietosuojamuotoja, koska se takaa, että viestisi, audiosi, valokuvasi tai videosi eivät tallennu minnekään. varten aktivoi se, sinun tarvitsee vain liikuttaa sormeasi näytöllä ylös ja se aktivoituu välittömästi. Poistaaksesi sen käytöstä, suoritat saman toiminnon uudelleen ja palaat normaalitilaan.

Miltä valokuvat näyttävät itsensä tuhoamisen jälkeen?

Kun Näytä vain kerran -vaihtoehto on aktivoitu, kuva tuhoutuu itsestään, kun sen vastaanottava henkilö tai ihmiset näkevät sen. Kun syötät kuvan yläreunaan, kuvassa näkyy aika, jolloin he voivat katsella sitä. Jos he sieppaavat, Instagram ilmoittaa siitä sinulle. Kun kuvaa katsotaan, vain se osa valokuvasta tulee näkyviin, jossa lukee Sait kuvanjättämättä jälkeäkään siitä, millainen kuva siellä oli.

Kun käyttäjä näkee kuvan, vain ympyrä, jossa on sana valokuva, jää jäljelle osoittamaan, että hänelle on lähetetty muotokuva, mutta hän ei voi enää käyttää sitä. Se on tärkeää mainita tämä ominaisuus ei ole aktiivinen työpöytäversiossa. Joten jos haluat käyttää sitä, sinun on oltava mobiilisovelluksesi aktiivinen ja päivitetty.

Tilapäistä valokuvatilaa voidaan käyttää chatissa yhden henkilön kanssa ja ryhmäkeskusteluissa. Valokuvien lähettäminen ryhmissä on sama kuin chatissa yhden henkilön kanssa, ainoa ero on, että kavereita valittaessa voit painaa useita.

Mistä tiedän, ovatko valokuvani jo tuhoutuneet itse Instagramissa?

Onneksi, jos olet kuvan lähettäjä, tiedä, että toinen henkilö ei voi nähdä kuvaa uudelleen, ellet lähetä sitä hänelle takaisin. Tämän sovelluksen tietosuojakäytännön etuna on se voit tuntea olosi turvalliseksi käyttämällä heidän alustaansa lähettää arkaluonteista ja tärkeää sisältöä.

Tämä sisältö ei jätä tallenteita toisen käyttäjän tilille tai laitteelle tai minnekään Internetiin. Toinen tapa suojata yksityisyyttäsi on, kun vastaanottaja haluaa ottaa kuvakaappauksen kuvastasi, sovellus ilmoittaa sinulle automaattisesti ilmoituksella joten voit tehdä asialle jotain.