Skip to content

(Kannibalisaatio) Kuinka luoda verkkokauppa Facebookiin? – Facebook-kauppa

24 de heinäkuu de 2022
1624220447 323 Kuinka luoda virtuaalikauppa Facebookiin Ilmainen online sivu esimerkki

Tänään katsotaan miten luo virtuaalinen kauppa Facebookissa. Tämä on hyvä tapa saada oma ilmainen online-sivumme jotta voimme myydä kaikki haluamamme tuotteet.

Se on loistava tapa ansaita rahaa hyödyntämällä suurta suosiota jolla on tämä sosiaalinen verkosto. Hyödynnä tämä yksityiskohtainen opetusohjelma, jotta sinulla on oma verkkokauppasi mahdollisimman nopeasti, jotta voit alkaa tuottaa hyviä tuloja.

Seuraa kirjeen ohjeita ja muutamassa minuutissa voit aloittaa kaikkien tarjoamiesi tuotteiden tai palveluiden myynnin.

Miten Facebook-verkkokaupat toimivat?

Muutamalla sanalla se on fanisivulle lisätty osio, jossa voit näyttää kaikki tarjoamasi tuotteet. Se on verkkokauppa kuten kaikki muutkin, mutta samassa sosiaalisessa verkostossa.

Se voidaan konfiguroida monella tavalla ja mukauttaa eri muotoihin. Se on ihanteellinen tuotteiden myyntiin Internetissä kahdesta syystä: sosiaalisen verkoston suosio?Kenellä ei tällä hetkellä ole Facebookia? Ja ennen kaikkea siksi, että sosiaalinen verkosto ei veloita myyntiprovisioita, mikä on erittäin positiivista.

Kun käyttäjä saapuu myymälään yksinkertaisesti Sinun tulee tarkistaa tuotteesi tiedot, tarkistaa hinta ja jos pidät siitä, voit tehdä ostoksen samasta sosiaalisesta verkostosta. Voit lisätä kaikki haluamasi tuotteet, koska rajoituksia ei ole.

Voit myös jakaa tuotteesi luokkien tai mallistojen mukaan, jotta kaikki on täydellisesti järjestetty ja asiakkaasi löytävät nopeasti haluamansa tuotteen.

Se on jotain erittäin mukavaa täältä he voivat lähettää sinulle yksityisviestejä, joissa on kysymyksiä tai epäilyksiä. Ja ikään kuin edellämainittu ei riittäisi, voit tarkistaa Facebookin tarjoamat tilastot, jotta voit suunnitella tehokkaan liiketoimintasuunnitelman keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä.

Mikä on FacebookShop?

Facebook Shop on Facebookin toiminto, jonka avulla kuka tahansa henkilö tai yritys voi mainostaa ja myydä tuotteitaan virtuaalisen kaupan kautta, jossa asiakkaat voivat nähdä, valita ja ostaa haluamansa tuotteen luettelosta; kiitos tästä kuka tahansa voi harjoittaa liiketoimintaansa verkossailman suurta budjettia.

Mitä tarvitaan myymälän luomiseen Facebookissa?

Sinulla on ehdottomasti oltava Facebook-tili, joka on liitetty voimassa olevaan sähköpostiin. Sitten sinun on luotava sivu, joka on tarkoitettu toimimaan myymälänä. JAFacebookissa on monenlaisia ​​sivuja joita käytetään enimmäkseen tietosisällön jakamiseen, mutta tarvitsemme tyyppiä Shoppingiin.

Sivuja on useita, niitä on 7 malleja perus: Vakio (standardi), ostokset (ostokset), tapahtumapaikat (tapahtumat), pelit (pelit), poliitikot (poliitikot), asiantuntijapalvelut (ammattimaiset palvelut), ravintolat ja kahvilat (ravintolat ja kahvilat).

Kuinka luoda sivu ostosmallilla Facebookissa?

luo facebook-kauppa

 1. Sinun on siirryttävä viimeiseen painikkeeseen oikeassa yläkulmassa (alaspäin menevän nuolen muotoinen) ja Napsauta ”Luo uusi sivu” -vaihtoehtoa (jos sinulla on jo sivuja, ”Hallinnoi sivuja” tulee näkyviin, mutta kun kirjoitat, näet ”+ Luo sivu” -painikkeen).
 2. Sitten näkyviin tulee kaksi vaihtoehtoa valitse: ”Yritys tai brändi” tai ”yhteisö tai julkisuuden henkilö”, joista merkitsemme ensimmäisenä.
 3. Näkyviin tulee ikkuna laita sivun nimi ja valitse kategoriasi; nyt meidän on painettava ”Jatka”-painiketta (tekemällä näin hyväksymme ehdot, jotka Facebook asettaa käyttääkseen tätä palvelua).
 4. Sitten meidän on pakko lisää profiilikuva johon voit ladata yrityksesi logon ja sitten kansikuvan, johon sijoitat sivun taustakuvan.
 5. Siirrymme oikeaan yläkulmaan, jossa lukee ”Asetukset”, sitten näemme vasemmalla puolella useita vaihtoehtoja, joista Valitsemme ”Mallit ja välilehdet”.
 6. Napsauta keskiosassa ”Standard”-painiketta ja valitse malli, jonka nimi on ”Shopping” joka on melkein viimeinen, ja sitten napsautamme ”Käytä mallia”.
 7. Ikkuna avautuu otsikolla ”Käytä mallia” ja paina ”OK”.

Kuinka luoda kauppa Facebookissa?

Nyt kun meillä on sivu, jossa on Shopping-tyyppinen malli, meidän on luotava ja aktivoitava kauppaa itse, myytävien tuotteiden sijoittamisen lisäksi.

Luo myymälä Android- tai iOS-sovelluksesta

 • Sinun täytyy mennä fanisivullesi ja sitten ”Asetus” sijaitsee oikeassa yläkulmassa.
 • Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ”Store” sinun tarvitsee vain mennä sivun alaosaan ja valita ”Lisää välilehti” määritä tämän jälkeen vaihtoehto ”Store”.
 • Jos haluat tehdä asiat nopeammin, suosittelemme, että lisäät tuotteen manuaalisesti ja poistat sen toiminnon aktivoimiseksi. Se voi olla mikä tahansa, eikä sen pitäisi myöskään olla liian yksityiskohtainen, koska aiomme poistaa sen myöhemmin.
 • Tämän jälkeen sinun on mentävä Facebook Catalog Manageriin, josta voit valita luettelon, joka luotiin, kun lisäsit edellisen tuotteen.
 • Nyt sinun on mentävä oikealle ja napsautettava ”Tuotetietolähteet”. Sitten menemme ”lisää tuote”.
 • Täällä sinun on valittava ”Käytä tietosyötteitä”ja paina”Seurata”.
 • Valitse sitten päivitystapa oikealta ”Aseta Aikataulu”.

Vaiheet virtuaalisen kaupan luomiseen Facebookista PC:llä

Kuinka määrittää Facebook-virtuaalikauppani?

Luo tuoteluetteloni Facebookissa

 1. Etsimme vasemmasta valikosta vaihtoehto ”Määritä kauppa” ja napsauta ”Jatka”. Jos sitä ei näytetä, se voi johtua kahdesta syystä: tililläsi ei ole järjestelmänvalvojan roolia tai sivusi on vakiomalli. Muuttaaksesi sen menemme kohtaan ”Asetukset > Muokkaa sivua > Lisää välilehti”, valitse ”Kauppa” ja paina ”Lisää välilehti” -painikkeita ” ja ”Sulje”.
 2. sitten ikkunaan ”Valitse maksutapa”, näemme 2 vaihtoehtoa: ”Viesti ostaa” tai ”Maksa toisella verkkosivustolla”; Ensimmäisessä myynti tapahtuu sopimalla asiakkaan kanssa viesteillä (talletus, siirto jne.). Ja toinen antaa sinun sijoittaa linkin, jossa asiakas voi maksaa tuotteesta.
 3. ”Store Settings” -ikkunassa; valitaan valuutta, jota kauppa käyttää ja paina ”OK”-painiketta.
 4. Mallin keskellä Paina ”Lisää tuote” -painiketta. Ikkuna avautuu, jossa määrität tuotteen nimen, kuvauksen, valokuvan, videon, määrän, hinnan. On suositeltavaa napsauttaa ”Jaa tämä tuote sivullasi”; niin, että se näkyy sivun aikajanalla, muuten se näkyy vain ”Store”-painiketta painettaessa.
 5. Näyttöön tulee viimeinen ikkuna, joka vahvistaa tuotteen luomisen ja ”Hyväksy” painetaan; julkaisemalla ensimmäisen tuotteen aktivoimme kaupan.

Näillä vinkeillä se on hyvä tapa uskaltaa omaan yritykseesi ja nousta yrittäjäksi. Toivomme, että hyödynnät tätä erinomaista työkalua. Jätä mielipiteesi ja kerro meille kokemuksistasi.

Kuinka laitan maksutavan Facebook-virtuaalikauppaani?