Skip to content

(Kannibalisointi) Kuinka poistaa automaattinen kirjautuminen käytöstä Instagramissa? – Android, iPhone ja PC

28 de heinäkuu de 2022
Kannibalisointi Kuinka poistaa automaattinen kirjautuminen kaytosta Instagramissa Android iPhone

Suojaus Instagramissa Se on erittäin tärkeää, jos sinua seuraa suuri joukko ihmisiä. Kun henkilö Instagramissa tulee suosituksi, on erittäin tärkeää, että hän suojaa tiliään paljon enemmän kuin ennen. Tällä tavalla estät muita käyttämästä sitä meemien tekemiseksi tai sopimattomien asioiden julkaisemiseksi.

Yksi tapa suojata Instagram-tiliäsi on poistaa kirjautuminen automaattisesti. Selitämme pian miten kirjautuminen poistetaan automaattisesti, kuinka sulkea kaikki Instagram-istunnot, jos olet etäkäytössä. Lisäksi selitämme myös kuinka Instagram-kirjautumishälytykset otetaan käyttöön.

Julkaisustaan ​​tähän päivään asti Instagram-sovelluksesta on tullut yksi parhaista sovelluksista viestien tai tarinoiden jakamisessa. Mutta ei vain, tämän ansiosta monet ihmiset voivat käyttää suodattimia, joilla he muokkaavat suuria määriä valokuvia päivittäin. Mutta tässä opetusohjelmassa aiomme opettaa sinulle yhden tärkeimmistä asioista, ja se on hänestä kirjaudu ulos tililtäsi ja kuinka voit tarkastella toimintalokia varmistaaksesi, ettei kukaan muu käytä tiliäsi.

Kuinka voin tallentaa pääsytietoni Instagramiin matkapuhelimestani tai tietokoneestani?

Joten voit nähdä Tiedot kohteesta Kirjaudu tilillesi Instagramissa sinun on vain syötettävä sovellus riippumatta siitä, onko puhelimesi Android vai iPhone. Sitten aiot syöttää profiilikuvasi ja samalla tavalla kosketat 3 riviä, jotka ovat näytön yläosassa.

Siirryt kokoonpanoon ja napsautat suojausta ja annat pääsyn tietoihin. Täällä sinun on napautettava nähdäksesi kaiken ja voit visualisoida kaikki tiedot, jotka ovat Instagramissasi.

Miksi on tärkeää seurata kirjautumistani ja pääsyä Instagramiin?

Kanssa automaattinen sisäänkirjautuminen, aina kun astut Instagram-sovellukseen, Instagram-tilisi käynnistyy automaattisesti. Tämä helpottaa kaikkien puhelimesi nostajien käydä läpi koko profiilisi ja ladata mitä tahansa.

Ainoa tapa estää tämä on automaattisen kirjautumisen poistaminen käytöstä Instagramissa. Tällä tavalla sinulla on käsissäsi kaikki pääsynhallinta, jotta voit käyttää tiliä, koska siihen on päästävä yhdestä paikasta.

instagram kirjautuminen

Vaiheet automaattisen kirjautumisen poistamiseksi Instagram-tililtäni

mitä sinun täytyy tehdä joten kukaan ei pääse sisään tilillä on vapaasti poistaa kyseinen Instagram-tili mobiilisovelluksesta ja kirjautua takaisin sisään. Tai muuten voit käyttää seuraavaa prosessia:

  • Siirry Instagram-profiiliisi, napsauta kolmen raidan kuvaketta ja etsi vaihtoehto nimeltä ”Asetukset”.
  • Siirry nyt ”Asetukset” -kohdan kaikkien vaihtoehtojen alaosaan ja valitse vaihtoehto, jossa lukee ”Poistu”.
  • Kun napsautat poistua, näkyviin tulee ikkuna, jossa sinua pyydetään poistumaan Instagramista?, jossa on valittuna ruutu, jossa lukee Muista kirjautumistiedot? Jos haluat ohittaa automaattisen kirjautumisen Instagram-tilillesi, poista valinta tästä ruudusta ja paina ”Kirjaudu ulos” -painiketta.

Kohteeseen ohittaa automaattinen kirjautuminen Kukaan ei voi kirjautua Instagram-tilillesi, vain sinä, joka tiedät salasanan. Tämä ei ole ainoa vaihtoehto, jonka voit poistaa käytöstä Instagramissa, on vaihtoehtoja, kuten tumma tila, jonka voit poistaa käytöstä päivän aikana tai milloin tahansa.

Kaikki edellä mainittu prosessi Sitä voidaan käyttää kaikilla laitteilla. Sitä voidaan käyttää jopa niille, jotka käyttävät Instagram Webiä myös tietokoneessaan.

Kuinka aktivoida tuntemattomat kirjautumishälytykset Instagramissani?

Toinen tapa suojata Instagram-tiliäsi on ottaa kirjautumisilmoitukset käyttöön. Joten kun henkilö käyttää tiliä, hän tarkistaa, onko kyseessä luvaton kirjautuminen. Tämä toiminto aktivoidaan kirjautumalla Instagram-tilillesi, asettumalla sitten profiiliisi ja syöttämällä ”Asetukset”.

Etsi lopuksi Ilmoitukset-osio ja ota Push Notifications käyttöön. Tämän avulla saat ilmoituksen matkapuhelimeesi ja myös sähköpostiisi aina kun joku tulee tilillesi. Jos et tiennyt, paras tapa nauttia kaikki instagram-ominaisuudet käyttää tavallista sovellusta ja poistaa beta-version asennuksen.

Kuinka pääsen käsiksi Instagram-kirjautumistietueisiini?

Jotta näet Instagram-kirjautumisesi tietueen, sinun ei pitäisi tehdä mitään vaikeaa, syötät vain Instagram-sovelluksen. Sitten kosketat profiilikuvaasi, joka on näytön alareunassa. Kun olet profiilissasi, napsauta kolmea pistettä yläkulmassa.

Sitten sinun on syötettävä ”Asetukset”, siirry nyt kohtaan ”Turvallisuus” ja kosketa tätä välilehteä. Täällä on useita vaihtoehtoja, joista voit valita ”Toiminta ja kirjautuminen” -vaihtoehdon. Sinä voit nähdä siinäs laitteet, joihin olet kirjautunut ja tunnit, jotka olet tehnyt, ja onko jollakin toisella laitteella tällä hetkellä avoin istunto.

Menettely tuntemattoman istunnon sulkemiseksi Instagramissani etänä

Suojella niin paljon kuin mahdollista instagram-tilin suojaus Kaikista ihmisistä alustan kehittäjät mahdollistivat etäkirjautumisen. Tämän toiminnon ansiosta voit sulkea kaikki istunnot, jotka olet aloittanut toisella laitteella. Katsotaanpa, kuinka kaikki Instagram-istunnot suljetaan tietokoneista ja puhelimista:

iphone instagramilla

Windows PC:llä tai Macilla

Tietokoneista, koko prosessi sulje jokainen istunto että olet aloittanut on hyvin yksinkertaista. Ensin sinun on kirjauduttava sisään Instagram-tilillesi, siirryttävä kohtaan ”Asetukset”, ”Turvallisuus” ja etsittävä vaihtoehto nimeltä ”Kirjautumistoiminta”.

Kun olet siellä, ”Kirjautumistapahtumat” -osiossa näet kaikki istunnot, joihin olet kirjautunut. Sulje jokin näistä painamalla kolmen pisteen kuvaketta on käyttäjätunnuksen oikealla puolella ja valitse vaihtoehto, jossa lukee kirjaudu ulos. Tämä kirjaa sinut ulos Instagramista riippumatta siitä, kuka tiliä sillä hetkellä käyttää.

iPhonesta tai Androidista

Android- tai iPhone-laitteen sovelluksesta sinun on siirryttävä kohtaan ”Asetukset”, ”Turvallisuus” ja kirjoitettava osioon ”Kirjautumistoiminta”. siellä näet luettelon kaikista laitteista johon olet kirjautunut sisään.

Android-mobiili

Kun haluat sulkea nämä istunnot, paina kolmen pisteen kuvaketta ilmoitetun istunnon oikealla puolella ja napsauta kohtaa ”Kirjaudu ulos”. Kun lopetat haluamasi Instagram-istunnot, voit turvallisesti käyttää Instagram-tiliäsi ja käyttää sen suosituimpia ominaisuuksia, kuten kelojen luomista tai tarinoiden julkaisemista.

Kuinka voin poistaa pysyvästi pääsytietoni Instagram-tililtäni?

instagram-logo

Toisaalta, jos olet tottunut käyttämään Instagram-sovellusta puhelimestasi ja haluat poista tämä vaihtoehto käytöstä suuremman turvallisuuden vuoksi tililläsi näytämme myös, kuinka voit poistaa tämän vaihtoehdon.

Android-matkapuhelimellasi

Jos Instagramin selaamiseen käyttämäsi puhelin on Android, sinun on siirryttävä Instagram-sovellukseen ja kosketat sovelluksen päänäytössä profiilikuvaa, joka on näytön alareunassa päästäksesi Instagram-profiiliisi.

Nyt tässä uudessa osiossa sinun täytyy napauttaa kolmea pistettä, jotka ovat oikealla puolella ja syötät ”Asetukset”. Sitten siirryt vain tämän valikon loppuun ja napsautat ’Poistu’. Näkyviin tulee hätäikkuna, jossa on ilmoitus, tässä ilmoituksessa on ruutu, joka valitaan ja sinä sinun on poistettava valinta. Sitten jos voit jatkaa lähtemistä.

iPhonesi kanssa

Tämä on myös melko helppo tehdä iPhonesta, koska sinun on suoritettava samat vaiheet, jotka ilmoitamme Android-järjestelmässä. Tämä sovellus on melkein identtinen Androidin kanssa ja vain osa yksityiskohdista muuttuu, mutta tässä tapauksessa prosessia ei muuteta ja voit kirjautua ulos Instagramistasi.