Skip to content

Kiinalaisten matkapuhelimien ostaminen: suositellaanko sitä? – Tiedot, jotka on otettava huomioon

2 de syyskuu de 2021
china rojo bandera 14237

Aiemmista ajoista lähtien on ollut ”epäilyä” tai epäilystä siitä, että Kiinasta tulevat mobiililaitteet eivät yleensä ole niin hyvälaatuisia verrattuna muihin muualla kehitettyihin päätelaitteisiin ja jopa muutama vuosi sitten, ostaa kiinalaisia ​​matkapuhelimia joillekin se oli vakuutus, joka luultavasti milloin tahansa epäonnistuu tai vahingoittuu kokonaan.

Mutta ennen kuin syvennymme tähän aiheeseen, annamme lyhyt katsaus mobiililaitteiden kehitykseen Ja koska nämä ovat saavuttaneet sen, mitä ne ovat tänään, yhdistämme tällä tavalla kaiken ja ymmärrämme, että tekosyy tai kommentti siitä, että kiinalaisen terminaalin ostaminen on huono idea, jätettiin menneisyyteen ja nyt on enemmän kuin suositeltavaa hankkia sellainen näistä matkapuhelimista.

Mobiililaitteiden kehitys.

Älypuhelimet ovat kasvaneet merkittävästi viime vuosikymmeninä, ja ne ovat tuoneet markkinoille joka kausi uusia ja innovatiivisia päätelaitteita, jotka vuosien mittaan sopeutuvat eri puolilta maailmaa tulevien käyttäjien erilaisiin tarpeisiin ja tarpeisiin. Ilmeisesti tämä tuotannon rytmi kaikki eivät ole onnistuneet pitämään sitä yllä.

Monet yritykset ja yritykset näiden vuosien aikana ovat uskaltautuneet puhelinmaailmaan, monet näistä menestyivät merkittävästi, toiset epäsäännöllisesti, ja toiset yksinkertaisesti luopuivat yrittämisestä. On tärkeää huomata, että jopa suuret yritykset ja Sonyn kaltaiset yritykset ovat esittäneet mobiililaitteitaan markkinoille eivätkä ole saavuttaneet odotettua menestystä.

Toiseksi, on tärkeitä yrityksiä että ensimmäisten mobiililaitteiden lanseerauksensa jälkeen he ovat onnistuneet vakiinnuttamaan asemansa ja pysymään laajoilla markkinoilla. Tämä koskee epäilemättä Samsungia ja iPhonea, jotka huolimatta eri käyttöjärjestelmien, kuten Androidin ja iOS: n, ylläpitämisestä ovat aina onnistuneet olemaan parhaiden mobiililaitteiden kärjessä.

Lisäksi nämä kaksi käyttöjärjestelmää ohjaavat periaatteessa puhelinmarkkinoita, koska molemmilla on suurin osa matkapuhelinten myynnistä ja kaikenlaiset päätelaitteet sellaisenaan. Tämä on epäilemättä tärkeä kohta älypuhelimien kehityksessä, jossa uudet nousevat tuotemerkit niiden kanssa omia laitteita Android -järjestelmällä.

Tästä voimme alkaa nimetä tärkeitä yrityksiä, jotka ovat ajan mittaan vakiintuneet markkinoille ja joilla on jopa maailmanlaajuinen tunnustus samalla tasolla kuin Samsung tai iPhone. Jotkut näistä merkeistä ovat Lenovo, Motorola, Xiaomi ja Huawei. Nämä kolme viimeistä ovat peräisin Kiinasta.

Kuinka hyviä tai luotettavia ovat kiinalaiset matkapuhelimet

Kiinasta tulevat puhelimet ovat osoittautuneet laitteiksi erittäin hyvä laatu. Ei vain näiden laitteiden toimivuuden, vaan myös kestävyyden, vakauden ja suorituskyvyn vuoksi.

Kiinalaiset puhelinyritykset on kehittynyt merkittävästi viime vuosina innovatiivisten, mielenkiintoisten ja korkealaatuisten merkkien kautta, kuten Xiaomi ja Huawei. Nämä ovat ajan myötä tarjonneet uuden kuvan tämän maan mobiililaitteille ja sijoittuneet maailman parhaiden älypuhelimien kärkeen.

Kummallista kyllä, nämä päätelaitteet ovat tällä hetkellä onnistuneet olemaan samalla tasolla kuin tälle alalle keskittyvät tärkeät yritykset, voidaan jopa sanoa täysin varmasti, että on olemassa Xiaomi- tai Huawei -mobiililaitteita paljon tehokkaampi ja laadukkaampi että parhaat Samsung- ja iPhone -päätelaitteet osoittavat koko maailmalle, että nämä matkapuhelimet ovat sen arvoisia.

Myyttejä ja totuuksia kiinalaisista matkapuhelimista

Vuosien mittaan kiinalaisilla brändituotteilla on ollut kauhea maine maailmanlaajuisesti. Erityisesti se tapahtuu elektronisten laitteiden, kuten puhelimien, tietokoneiden ja muiden laitteiden kanssa, joita ihmiset näkevät huonolla tavalla. Kuitenkin monet näistä huhut osoittautuvat valheellisiksi ja keksityiksi muiden suurten yritysten työntekijöiltä viedä asiakkaat kauppoihinsa.

Kiinalaisten tuotemerkkien, kuten Xiaomin tai Huawein, tuotteet eivät ole vain osoittautuneet erittäin hyvälaatuisiksi. Pikemminkin he kilpailevat nyt head-to-head jättimäisten puhelinyritysten kanssa siitä, että he voivat olla paras puhelinmarkkina.

Huonolaatuiset komponentit

Joidenkin kiinalaisten puhelimien, halvempien kuin muiden älypuhelimien, hinta on johtanut siihen, että ne on valmistettu huonolaatuisista osista. Tästä syystä monet ihmiset ajattelevat sitä Jos ostat kiinalaisen puhelimen, se vahingoittuu milloin tahansa eikä se kestä ollenkaan.

Monet suuret yritykset käyttävät monia komponentteja, joilla kiinalaiset tuotemerkit valmistavat puhelimiaan. Esimerkkinä ovat paristot tai paristot, jotka ostetaan amerikkalaisilta yrityksiltä, ​​kuten LG tai Sony.

Kiinalaiset totesivat, että nämä komponentit ovat hyvälaatuisia nimetä puhelimen teknisissä tiedoissa olevat komponentit. Siksi sinun on luettava nämä tekniset tiedot selvittääksesi, sopiiko se sinulle.

ostaa kiinalaisia ​​matkapuhelimia

Surkea muotoilu

Kun ostat kiinalaisia ​​matkapuhelimia, toinen myytti on, että näillä puhelimilla on kauhea muotoilu. JAtämä on täysin vääräKoska kiinalaiset yritykset ovat viime aikoina yrittäneet tehdä samanlaisia ​​malleja kuin suuryritykset.

Itse asiassa monet kiinalaiset puhelimet on luokiteltu muiden puhelimien klooneja. Tämä koskee esimerkiksi iPhonea Galaxy -versiossa. Muut puhelimet on luotu suurten merkkien puhelimien innoittamana, esimerkiksi Xiaomi -brändi saa paljon inspiraatiota Apple -brändiltä.

Toisaalta on olemassa kiinalaisia ​​älypuhelimia, joilla on parempia malleja kuin tunnetuimpien ja tunnetuimpien merkkien matkapuhelimet. Hyvä esimerkki on puhelimet OnePlus jossa on kaunis kivipintainen muotoilu.

Mukautustasojen huono taso

On väärin, että ostaessasi kiinalaisia ​​matkapuhelimia huomaat huonon mukautuskerroksen. Tämä johtuu siitä, että juuri kiinalaiset ovat parhaita muutoksia tehdään Android -käyttöjärjestelmään. Samalla tavalla Xiaomi -brändi on paras räätälöintikerros yhdistämällä loistava yhdistelmä iOS: n ja Androidin parhaista ominaisuuksista.

Kauhea päivitystuki

Tämä huhu on puolestaan ​​totuudellisempi kuin edelliset. Koska kiinalaisten merkkien luomat puhelimet he eivät yleensä tee ohjelmistopäivityksiä. Yleensä kiinalaiset puhelimet säilyttävät saman ohjelmistoversion koko käyttöiän ajan.

Kuitenkin taas XiaomOlen paras järjestelmä tällä alalla, koska päivittää järjestelmiä jatkuvasti. Myös huippuluokan puhelimissa Huawei tekee innovaatioita jatkuvasti.

Vaikeuksia ostaa niitä

Tämä myytti on enemmän tai vähemmän totta, koska monet kiinalaiset yritykset, jotka luovat puhelimia myydään vain Kiinassa. Siksi ne on ostettava sieltä ja odottava sitten, että matkapuhelin tekee matkan lähtömaahan ja kulkee aiemmin vastaavien tullien kautta.

Tällä hetkellä on kuitenkin kehittyneempiä yrityksiä, jotka tarjoavat tuotteita tällä puolella maailmaa. Siksi, osto ei kestä niin kauan ja saat tuotteen helpommin.

Tosiasiat, jotka sinun pitäisi tietää ennen kiinalaisen puhelimen ostamista

Jotkut lisätiedot, jotka sinun pitäisi tietää ostaessasi kiinalaisia ​​puhelimia, katso matkapuhelimen takuu. Jos ostat suoraan kiinalaisesta laitoksesta, useimmissa tapauksissa ne eivät anna takuuta.

Päinvastoin, jotkut yritykset tarjoavat takuun, mutta et ole täysin varma, täyttävätkö ne sinut. Jos esimerkiksi teet tämän tyyppisen ostoksen ja matkapuhelimesi on vaurioitunut, matka kotoasi Kiinaan, sinun on maksettava itse.

Mielenkiintoinen tosiasia näistä kiinalaisten merkkien matkapuhelimista on se ovat laajalti tunnettuja erinomaiset tekniset tiedot ja ominaisuudet parhaiden keski- ja huippuluokan älypuhelinten tasolla ja samalla kaikkien käyttäjien saatavilla olevat hinnat. Joten saat todennäköisesti erittäin hyvän uuden puhelimen erittäin hyvään hintaan.

xiaomi puhelin

Mitä tapahtuu, jos ostan kiinalaisen matkapuhelimen? Onko suositeltavaa?

Ehdottomasti mitään ei tapahdu, ostat laadukkaan puhelimen. Tällä hetkellä Xiaomi ja Huawei kattavat muille mantereille tulevien kiinalaisten puhelimien markkinat lähes kaikilta osin, joten löydät erittäin hyviä päätelaitteita edulliseen hintaan.

Suosittelemme ostamaan yhden näistä älypuhelimista. Heillä on lisäksi minkä tahansa muun maan terminaalin laatu jos sinulla ei ole niin paljon rahaa saat hyvän mobiililaitteen.

Mitkä ovat parhaita kiinalaisia ​​matkapuhelimia tänään?

Jos haluat ostaa kiinalaisia ​​matkapuhelimia, sinun pitäisi selvittää, mitkä ovat tämän hetken parhaita. Yksi parhaista ovat OnePlus 8T jossa on monia parhaita ominaisuuksia, joita voit löytää. On puolestaan ​​Redmi Note 9T, vaikka se on halpa malli Xiaomi toi esiin yhden parhaista puhelimista, joita voit ostaa.

The Xiomi Mi 11 Se on yksi uusimmista kiinalaisista matkapuhelimista ja vakiinnutti asemansa nopeasti yhdeksi parhaista puhelimista. Samoin on olemassa Xiaomi Poco F2 Pro, joka on huippuluokan puhelin, jossa on 5G-yhteys.

Mitkä ovat luotettavimmat kiinalaiset matkapuhelinbrändit tällä hetkellä?

Tämän hetken paras kiinalainen brändi ja eniten puhelimia tunnustettu brändi Xiaomi ja joista ei tarvitse paljoa tiedustella. Muita kiinalaisia ​​tuotemerkkejä, jotka on myös tunnustettu viime vuosina, ovat Lenovo, Huawei tai ZTE. Nämä merkit ovat luoneet joukon parhaita puhelimia.

Samoin viime vuosina tuotemerkkejä, kuten THL tai Meizu. Olet, Kiinan markkinoilla niitä pidetään yhtenä parhaista ja leviävät maailmanlaajuisesti. Elephone, Cubot tai Jiayu Ne ovat myös erittäin tunnettuja tuotemerkkejä Kiinan alueella.

ostaa pieniä kiinalaisia ​​matkapuhelimia

Kiinalaiset tuntemattomien matkapuhelimien matkapuhelimet

Tässä mielessä puhelin Jiayu S3 eSe on loistava puhelin brändiltä, ​​joka ei ole niin tunnettu lännessä, että voit ostaa. Samoin Meizu MX4 tarjoaa erinomaisia ​​ominaisuuksia muistin ja RAM -muistin suhteen. Sekä loistava prosessori että hyvä 4G -yhteys.

Mikä on kiinalaisten matkapuhelimien elinkaari?

Jos aiot ostaa kiinalaisia ​​matkapuhelimia, sinun on otettava huomioon näiden puhelimien elinkaari. Puhelimien kestävyys riippuu niiden käytöstä ja hoidosta. Kuitenkin, kuten olemme maininneet, että nämä puhelimet eivät päivitä ohjelmistoa, ne saattavat olla parin vuoden elinkaari.