Skip to content

Kuinka aktivoida ja käyttää animojit missä tahansa iPhonessa tämän temppun avulla

14 de elokuu de 2021
telefono emojis

Emme lakkaa olemasta vaikuttuneita ja ihmettelemästä ihmisen mielikuvitusta, kun uskomme, että olemme jo nähneet kaiken, ilmestyy jotain uutta, joka jättää meidät suu auki. Tämä on tapaus Animojis, eräänlainen erittäin hauska ja söpö eläinkuvake, jota rakastat, mutta ne ovat jotain erilaista kuin mukautetut hymiöt. Mutta varmasti ihmettelet, voitko saada ne Apple -tietokoneillesi. Ja vastaus on kyllä, ja tämän artikkelin kautta näytämme sinulle kuinka aktivoida ja käyttää Animojisia millä tahansa iPhonella tämän tempun avulla.

Vaikka tämä toiminto on tarkoitettu yksinomaan iPhone X, Aiomme opettaa sinulle pienen tempun, jonka avulla voit käyttää sitä millä tahansa iPhonella. Sinulla on hauskaa lähettää nämä animoidut eläinten kasvot, jotka ilmaisevat tunteen hyvin erityisellä tavalla.

Näistä animojista on suuri valikoima. Joten ole tarkkana ja seuraa alla annettuja ohjeita, jotta opit kuinka voit aktivoi ja käytä Animojisia millä tahansa iPhonella tämän tempun avulla.

Kuinka aktivoida ja käyttää Animojisia millä tahansa iPhonella tämän tempun avulla

Joten voit aktivoida ja käyttää Animojis in mikä tahansa iPhone Sinun on suoritettava seuraava temppu, ja tämä koostuu siitä, että menemme ensin Applen virtuaalikauppaan. Kun pääsemme App Storeen, etsimme seuraavaa Supermoji -sovellusta. Tämä on täysin ilmainen ja voit ladata sen ilman ongelmia.

Kun tämä on tehty, löydämme painikkeen, joka sanoo Avaa ja painamme sitä, kun tämä on tehty, se käynnistää useita ikkunoita. Niissä se pyytää vain lupaasi tai pääsyä kameraan, mikrofoniin jne. Niissä kaikissa on painettava ok -vaihtoehtoa ja sitten ensimmäistä Animojis.

Jos voit kertoa ,. etukamera Se aktivoituu ja ensimmäinen ilmestyvä eläin alkaa jäljitellä liikkeitäsi, erityisesti päätä ja suuta. Jos puhut matkivat huultesi liikkeitä erittäin hauskalla tavalla. Jos hymyilet itsellesi, jos työnnät kielesi ulos, jos liikutat päätäsi puolelta toiselle, silmäsi, kulmakarvasi, tämä pieni eläin tekee myös sen.

Kuinka käyttää Animojisia

Näytön alareunassa lisää Animojit ilmestyy ja valitsemasi henkilö näkyy ympyrässä ja se näkyy näytön yläreunassa, jäljittelemällä eleitäsi. Voit nähdä suuren valikoiman kissoja, pandoja, koiria ja jopa marsilaisia. Se tarjoaa myös kameran vaihtotoiminnon, jotta voit ottaa ystävän tai perheenjäsenen kuvan.

Tällä hetkellä se ei esitä sinulle kaikkia saatavilla olevia animojia, mutta takaan, että harvoilla, joita on, sinulla on hauskaa. Se tarjoaa myös vaihtoehdon, jonka avulla voit muuttaa näytön taustaa. Voit tehdä tämän valitsemalla vaihtoehdon alareunasta, ja se näyttää laajan valikoiman malleja ja värejä.

Toinen erittäin mukava toiminto, jonka voit valita, on tehosteet, tällä vaihtoehdolla voit saada söpön kissan heittämään tulen suunsa läpi. Voit valita erilaisista erittäin hauskoja vaikutuksia Todella. Jos haluat käyttää animojia, sinun on vain valittava se ja löydät näytöltä punaisen painikkeen, sinun on painettava sitä aloittaaksesi tallennuksen.

Se alkaa tallentaa sinua ja animojit jäljittelevät kasvojesi eleitä. Kun olet tallentanut viestisi, napsauta kuvaketta, joka oli aiemmin ympyrä ja joka on nyt neliö. Tämä lopettaa tallennuksen. Ja mitä olet tallentanut siihen asti, se toistetaan ja lopulta tallennat sen valokuvakansioita, kuten näette, Animojien käyttö on erittäin helppoa

käytä emojia

Jos et halua tallentaa videota, voit myös valita valokuvavaihtoehdon, ja nämä, kuten videot, voidaan jakaa ystäviesi kanssa eri sosiaalisissa verkostoissa. Ja tällä yksinkertaisella tavalla olet oppinut käyttämään upeaa sovellusta, jonka avulla voit aktivoi ja käytä Animojisia millä tahansa iPhonella tämän tempun avulla