Skip to content

Kuinka avata iPhone XS ja XS Max helposti, jos unohdin salasanan? (Esimerkki)

13 de elokuu de 2021
iphone blanco

Unohditko näytön avauksen salasanan? Älä huoli, me kerromme sinulle kuinka helposti avata iPhone XS ja XS Max, jos unohdit salasanan.

Onneksi on olemassa erilaisia ​​tapoja iPhone -laitteen käyttö on lukittu. Muista, että useiden epäonnistuneiden yritysten jälkeen matkapuhelimesi estetään turvallisuussyistä. Katsotaanpa kuinka korjata se.

Kuinka avata iPhone XS ja XS Max nopeasti ja helposti

Apple -laitteiden lukitus voidaan avata verkkosivuston kautta Lääkärin lukitus. Tätä varten sinun on tiedettävä joitain tietoja, kuten:

  • IMEI -numero, jonka saat painamalla * # 06 # -näppäimiä iPhonessa
  • Puhelinyhtiö, jota käytät
  • Maa.

Kun tiedät kaikki nämä tiedot, jatkamme lukituksen avaamista. Kuten aiemmin mainitsimme, sinun on mentävä Doctor Unlock -sivustolle. Sinun on valittava laitteen malli. Tässä tapauksessa XS tai XS Max.

Seuraavaksi se vie sinut uuteen käyttöliittymään, jossa sinun on täytettävä kaikki tiedot vaadituilla tiedoilla. Napsauta lopuksi Avaa lukitus. Taitava, nyt voit aloittaa iPhonen käytön normaalisti!

Jos löydät kadulta puhelimen tai jollakin ystävälläsi on lukittu puhelin, voit myös avata sen lukituksen IMEI: n avulla.

IPhone XS: n ja XS Maxin lukituksen avaaminen Find my iPhone -palvelun avulla

Tässä on erittäin tärkeä tieto ennen kuin aloitan selittämään, mistä tässä menettelyssä on kyse. Jotta voit tehdä tämän, sinun on määritettävä Find My iPhone iPhone XS- tai XS Max -puhelimessasi.

Voit suorittaa tämän näytön lukituksen avausmenetelmän toisesta Apple -laitteesta, olipa kyseessä iPad, iPod Touch tai Mac -tietokone.

Aloita siirtymällä Applen verkkosivustolle, jossa on kaikki tilisi tiedot. iCloud. Kun olet sisällä, valitse Poista laite. Tämä vaihtoehto on näytön yläreunassa.

Odota muutama minuutti, kunnes prosessi on valmis ja valmis. Sitten voit käyttää laitettasi.

Muista, että kanssa tällä menetelmällä iPhone XS tai XS Max palaa tehdasasetuksiin. No, nollaat sen vain. Siksi suosittelemme, että sinulla on aina varmuuskopio SD- ja SIM -kortilla, jotta voit palauttaa ne uudelleen.

puhelin iphone uusi laatikko

IPhone XS- ja XS Max -laitteiden lukituksen avaaminen palauttamisen avulla

Tätä menetelmää varten tarvitset tietokone, Internet -yhteys, USB -kaapeli ja iTunes -sovellus asennettu tietokoneeseen ja laitteeseen.

Tämän prosessin avulla palautat laitteen tehdasasetuksiin. Siksi kaikki tallennetut tiedot menetetään miinus tiedot, jotka olet tallentanut SD- ja SIM -kortit. Sanoimme, että selitämme, miten se tehdään.

Aloita liittämällä iPhone XS tai XS Max USB -kaapelilla tietokoneeseen. Avaa sovellus iTunes ja kirjaudu sisään tunnuksillasi.

Paina nuolinäppäimiä yhdessä ja hetken. päälle / pois ja äänenvoimakkuus (-) kunnes laite käynnistyy uudelleen ja Apple -logo tulee näyttöön.

Sitten näet matkapuhelimen näytöllä Palautus tila. Jätä laite kytketyksi ja siirry tietokoneellesi. Siellä hän syöttää hakemuksen iTunes.

Seuraava asia on klikata Palauttaa. Tätä vaihtoehtoa voi tarkastella tietokoneen käyttöliittymän yläosassa.

Nyt sinun tarvitsee vain odottaa muutama hetki, kunnes prosessi on valmis ja valmis. Kun olet valmis, irrota laite tietokoneesta. Muistaa irrota USB -kaapeli turvallisesti.

Voit tehdä tämän asettamalla itsesi työkaluriville näytön oikeassa alakulmassa. Etsi laitteen nimi ja napauta Poista. Odota ilmoitusta Laitteiston poistaminen on turvallista.

Nyt kyllä, sinulla on jo iPhone XS ja XS Max avattu ja valmis normaalikäyttöön.

Jos tietokoneellesi on ladattu iTunes -kirjasto, voit käyttää sitä myös iPhonen lukituksen avaamiseen