Skip to content

Tärinän poistaminen käytöstä iPhonessa – Hiljaisuusilmoitukset ehdottomasti

4 de syyskuu de 2021
telefonos iphone ios

IPhone on Apple Inc: n luoma älypuhelinsarja. Nämä puhelimet ovat huippuluokan ja toimivat eri käyttöjärjestelmällä kuin perinteiset puhelimet, (IOS -käyttöjärjestelmä).

IPhone -puhelimet, on useita työkaluja laitteen suorituskyvyn parantamiseksi. Tämä on erittäin mukava puhelin, jossa on upea kamera, vaikka sen kustannukset voivat olla hieman korkeat. Tämä Applen luoma puhelinvalikoima tekee älypuhelimistaan ​​erilaisia ​​kuin perinteiset älypuhelimet. IPhonet kestävät yleensä pidempään kuin Android, ja tämä johtuu ohjelmistojen päivityksistä.

On miljoonia käyttäjiä, jotka haluavat käyttää iPhonea kuin Androidia. Se voi johtua kamerastasi tai siitä saman laitteen integroidut sovellukset, koska ne ovat alkuperäisiä. Sen tallennustila on suuri, sen ääniohjaus on ainutlaatuinen ominaisuus, iPhone -näppäimistö ja sen vastaanotto ovat upeita.

Laitteen värinäasetusten käyttäminen

Yksi iPhonen ominaisuuksista on sen ilmoitusäänet, Nämä ovat täysin erilaisia ​​kuin normaalisti kuulemamme, joten voit määrittää ilmoitukset haluamallasi tavalla WhatsAppissa tai viesteissä, matkapuhelimesi puheluissa tai viestissä mistä tahansa muusta sovelluksesta tai pelistä.

Aivan kuten sovelluksella on henkilökohtaiset ilmoitukset, voit myös määritä puhelimesi ja muokkaa ”värähtelyjä””. Tämä on täydellinen toiminto, kun olemme luokassa tai tärkeässä kokouksessa, jolloin meillä ei voi olla puhelinta äänenvoimakkuudella, joten laitamme sen ”värinätilaan” ja voila, kun he lähettävät meille viestin, puhelin ei soi, mutta soi värinä varoittaa meitä siitä, että he ovat kirjoittaneet meille.

Joten päästäksesi iPhonen värähtelyasetuksiin sinun on mentävä päävalikkoon ja etsi sinut määritysvaihtoehdosta; toisin sanoen mekaanisen vaihteen tyypillisellä kuvakkeella. Nyt sinun on etsittävä Äänet ja värinä -välilehti, koska täältä voit tehdä tarvittavat muutokset.

Vaiheet tekstiviestien värinän poistamiseksi käytöstä

Keskustelemme yksinkertaisimmasta vaihtoehdosta poistaa tärinä kokonaan puhelimestasi. Tämän toiminnon suorittaminen on melko helppoa, sinun tarvitsee vain napata iPhone ja syöttää asetukset, kun valitset sen sisällä ”Äänet ja värähtelyt” kun painat, voit valita kahden toiminnon välillä ”värinä soitettaessa ”tai” värise hiljaa ”.

Vaikka sinun on pidettävä mielessä, että iPhone -matkapuhelin on ohjelmoitu pystymään lähettää sinulle ”hätäilmoituksen” jos ilmastonmuutos, luonnonkatastrofi tai joku puuttuu. Tämä tarkoittaa, että jos jotkin näistä vaihtoehdoista ilmenevät, matkapuhelin voi väristä.

Tämä tapahtuu tämän tyyppisissä puhelimissa vuodesta hätäilmoitukset ovat riippumattomia, kukaan tai kukaan ei hallitse niitä. On kuitenkin mahdollista, että myös nämä hätäilmoitukset voidaan poistaa käytöstä, jotta puhelin ei värise lainkaan. Hyväksymällä tämän vaihtoehdon puhelin ei värise, ei edes hätätilanteissa.

Voit poistaa tämän toiminnon käytöstä antamalla iPhonen asetukset ja etsimällä, missä se lukee ”saavutettavuus”, sitten sinun on painettava vaihtoehtoa ”koskettaa”, sitten sinun on liu’utettava näyttöä alaspäin ja siellä, missä se sanoo ”värähtely” sinun on painettava sitä, kunnes painike muuttuu harmaaksi.

iphone heiluttaa

Tämä tarkoittaa, että ennen kuin mobiililaite oli sallittu väristä hätätilanteessa, Heti kun painat painiketta ja se muuttuu harmaaksi, tämä toiminto poistuu kokonaan käytöstä.

Jos se mitä haluat on poistaa haptisen palautteen värähtelyn käytöstä itse iPhonesta, sinun on siirryttävä asetuksiin, valittava ”äänet ja värinät” ja tämän valikon sisällä sinun on poistettava käytöstä ”haptinen järjestelmä” -vaihtoehto, joka sijaitsee iPhonen näytön alareunassa.

Kun teet kaiken edellä mainitun puhelin ei värise enää, kun se vastaanottaa tekstiviestejä. Nämä vaiheet ovat melko yksinkertaisia ​​seurata, joten puhelimen värähtelyjen aktivointi ja deaktivointi on erittäin helppoa. Jos haluat poistaa nämä toiminnot käytöstä, voit aktivoida ilmoitukset tekemällä edellä mainitun uudelleen.

Tärinän poistaminen WhatsApp -viesteistä

Tärinän poistaminen WhatsApp -viesteistä on hyvin yksinkertaista, mene vain asetusvalikkoon, kuten aiemmin mainitsimme, ja etsi ääni- ja värinävaihtoehto; kun he ovat siellä, ne ilmestyvät sinulle erilaisia ​​toimintoja, kuten WhatsApp, joten sammuta vain kytkin sammuttaaksesi tärinän kokonaan, kun vastaanotat viestejä.

Tärinän poistaminen Facebook -ilmoituksista

Tämä menettely voidaan suorittaa suoraan samasta Facebook -sovelluksesta, Sinun tarvitsee vain syöttää asetukset ja mennä kohtaan, jossa lukee Asetukset ja yksityisyys. Seuraavaksi saat luettelon vaihtoehdoista, joissa sinun on valittava vaihtoehto, joka sanoo Aktivoi tai deaktivoi ilmoitusten ääni tai värinä ja siinä kaikki.

muokata iPhonen värinää

Onko mahdollista luoda mukautettu värinä iPhonelleni?

Jotkut käyttäjät rakastavat saada puhelimen ilmoitukset täydellä äänenvoimakkuudella, mutta toiset eivät pidä ajatuksesta, että puhelimen äänenvoimakkuus on paljon tai vähemmän puhelimessa. ”Värinätila”, Voi olla, että jostain lääketieteellisestä syystä tai he ovat herkkiä tälle eikä heillä voi olla tätä aktiivista toimintoa.

Tästä syystä iPhone -puhelimet Niiden tehtävänä on poistaa kaikki laitteen ilmoitukset ja värinät käytöstä. Sen lisäksi, että voimme luoda henkilökohtaisia ​​värähtelyjä, jotka ovat hyödyllisiä kunkin yksittäistapauksen mukaan.

Voit tehdä tämän ensin siirtymällä asetuksiin, kuten olemme opettaneet sinulle aiemmin, ja etsimällä Ääni ja värinä -välilehden. Seuraavaksi sinun on painettava kohtaa Soittoääni ja sitten Värinä; tekemällä tämän, huomaat uuden välilehden, jossa lukee Luo uusi värähtely ja sinne sinun pitäisi päästä.

Tällä tavalla on mahdollista luoda sarja sovelluksia tai toiminnot, jotka haluat värähdellä, ja ne, joita et. Voit myös luoda ainutlaatuisen nimen tallentaaksesi juuri tämän mukautuksen, jonka olet juuri tehnyt ja jota voit käyttää milloin tahansa iPhone -valikosta.