Skip to content

Kuinka avata Photoshopissa (PSD) luotuja tiedostoja asentamatta Photoshopia

13 de elokuu de 2021
adobe photoshop

Kuvankäsittelystä on tullut erittäin tärkeä nykypäivän sisällössä. Joko pienen meemin muodossa, jonka näimme Internetissä tai mainonnassa, joka on kaupunkimme moottoritiellä, näiden kuvien painos muuttaa päivittäin, joko leikata ne, käyttää tehosteita ja suodattimia menettämättä niitä laatu.

Ja jos haluat muuttaa yhtä näistä kuvia, se vaatii paljon luovuutta, taitoa, tietoa ja tietyn ohjelman.

Monet käyttävät erilaisia ​​ohjelmia muokatakseen kuvaa kunkin ihmisen maun mukaan. Kaikki voi riippua siitä, miten erilaisia ​​harjoja käytetään tai millainen käyttöliittymä on. Mutta lopulta kaikki päättävät tietyn esityksen.

Ja vaihtoehto monille päätyy Adobe Photoshop. Tämä on erittäin täydellinen ohjelma kuvankäsittelyn kannalta. Se on yleensä melko mukava käyttää, erittäin intuitiivinen ja yksinkertainen käyttöliittymä.

Lisäksi se on osa Adoben multimediasisällön muokkauspakettia, joten jos ostat koko paketin, sinulla on paljon työtä minkä tahansa tyyppisen sisällön kanssa. Mutta Photoshop on luultavasti eniten käytetty kaikkien näiden joukossa. Ei vain siksi, että he voivat käyttää sitä kuvittajia ja sarjakuvapiirtäjiä, mutta suuri joukko ihmisiä, joilla on eri tarkoitus.

Pieni yksityiskohta Photoshopissa on, että sen tiedostot tuodaan usein erityisessä muodossa. Tämä voi olla ongelma, kun emme itse käytä Photoshopia, mutta he lähettävät meille tiedostoja muodossa PSD.

Miten voimme toimia, kun he lähettävät meidät Job tässä muodossa tai meidän on päästävä tähän muotoon jollakin tavalla. Itse asiassa on olemassa hyviä vaihtoehtoja tämän muodon avaamiseksi ilman, että sinun tarvitsee ostaa ja ladata Adobe Photoshop.

Photopea: paras vaihtoehto PSD -tiedostoille

Sinänsä ei ole hyvä tapa muuttaa laajennusta PSD -tiedostoksi. Siksi paras asia on siirtyä suoraan toiseen ohjelmaan sen avaamiseksi.

Mutta muun kuin Photoshop -ohjelman lataaminen voi olla hieman ärsyttävää. Ajatus mukavuudesta tiedoston avaamisessa PSD ilman Photoshopin tarvetta ei tarvitse ladata mitään, ja tässä Photopea tulee sisään.

Photopea on kuvankäsittelyohjelma, joka on täysin ilmainen ja verkossa. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa Photopea ja avata PSD -tiedosto suoraan ja voit aloittaa sen käsittelyn tai vain visualisoida sen.

Se on loistava vaihtoehto jopa LINKUTTAA joka toimii samalla tavalla, mutta ei ole verkossa. Lisäksi voit muokata kuvia suoraan ja tallentaa ne sitten eri muodoissa parhaaksi katsomallasi tavalla.

tablet -multimediatiedostot

Muut vaihtoehdot

Vaikka sanomme vilpittömästi, että Photopea on luultavasti paras vaihtoehto voidakseen avata PSD -tiedostoja lataamatta mitään. On tosiaan muitakin vaihtoehtoja. Jos esimerkiksi haluat vain tarkastella PSD -tiedostoa, voit aina käyttää Google Drivea.

Jos sinulla on tili Google Drivessa, sinun on ladattava PSD -tiedosto, ja napsauta sitten nähdäksesi sen kaikessa loistossaan. Et kuitenkaan voi muokata sitä millään tavalla.

Toisaalta on myös XnView kaikkiin katselutarpeisiin. Tämä on melko hyvä ja ilmainen kuvien katseluohjelma. Itse asiassa se voi avata paljon erilaisia ​​kuvamuotoja. Tässä ohjelmassa voidaan katsella yli 500 muotoa ilman ongelmia.

Ja sinulla on myös muita muokkausohjelmia, jotka tukevat PSD -muotoa, kuten IrfranView tai GIMP, jotka ovat omalla tavallaan melko kunnollisia eivätkä liian raskaita.