Skip to content

Kuinka helposti poistaa samankaltainen sovellustili – yksinkertaiset vaiheet

27 de elokuu de 2021
like app

Video -sovellukset ovat yhä suositumpia käyttäjien keskuudessa, etenkin nuorten yleisöjen keskuudessa, jotka löytävät alustan ilmaista tuoreita ajatuksiaan. Kuten App on yksi näistä sovelluksista, joka tapauksessa, jos haluat tietää Like -sovellustilin poistamisen helposti – yksinkertaiset vaiheet, täältä opit.

On melko tavallista, että testaamme lukemattomia sovelluksia nykyisin, jotkut niistä jäävät ja tulevat olemaan osa jokapäiväistä, toiset taas eivät ole kaikille. Jos haluat poista Like App -sovellus, älä huoli, se on erittäin helppo tehdä.

Ennen kuin aloitat tämän jyrkän prosessin, voit kuitenkin harkita Like App -ilmoitusten poistamista käytöstä, jos tämä on yksi syy, miksi aiot poistaa sen. Toisaalta, jos haluat jatkaa, lue seuraava opas.

Kuten App

Viime vuosina lyhyistä videoista on tullut erittäin suosittuja, yksi tunnetuimmista sovelluksista tähän liittyen Tik Tok. Joka tapauksessa se ei ole ainoa, joka tarjoaa vastaavaa palvelua, koska meillä on myös Like -sovellus.

Like App on sovellus, jossa voit nähdä muiden käyttäjien lataamia lyhyitä videoita samalla tavalla kuin Like App antaa sinun lähettää suoraa lähetystä ja luoda omaa sisältöäsi. Yksi tämän sovelluksen erityispiirteistä on, että sen avulla voit muokata videoita erittäin helposti.

Like -sovelluksen avulla voit jopa käyttää suodattimia ja luoda novelleja kertoaksesi seuraajillesi ja muille alustan käyttäjille. Se on sovellus, jossa ainoa raja on mielikuvitus, epäilemättä erittäin hauska tila päästä, kun tylsyys iskee.

Joka tapauksessa monet ihmiset ovat helposti uupuneita tämän tyyppisistä sovelluksista. Jos olet käyttänyt Like App -sovellusta aiemmin ja haluat lopettaa alustan kokonaan, sinun on tiedettävä, että voit poista tilisi kokonaanVoit tehdä sen noudattamalla seuraavaa laatimaamme opasta.

Like App -tilin poistaminen helposti – yksinkertaiset vaiheet

Kukaan ohjelmistokehittäjä ei halua käyttäjiensä poistavan tilejään, joka tapauksessa Like App -sovelluksen avulla voit peruuttaa palvelun milloin tahansa, mutta ennen tätä suosittelemme, että tallennat yksityiset Like Magic -videosi matkapuhelimeesi.

Lopuksi, jos haluat poistaa Like App -tilisi pysyvästi, lue huolellisesti seuraava opas, jonka olemme laatineet sinulle:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on avaa Tykkää sovellus -sovellus. Jos et ole kirjautunut sisään, kirjaudu sisään tilillä, jonka haluat poistaa kokonaan alustalta.
  2. Kun olet kirjautunut tilillesi, profiilikuvakkeestasi, paina sinne.
  3. Sovellus ohjaa sinut profiilisi, jossa näytetään kaikki Like App -tiliisi liittyvät vaihtoehdot.
  4. Sinun on siirryttävä asetusvaihtoehtoon, joka löytyy lopusta. Klikkaa asetukset päästäksesi sovelluksen kokoonpanovaihtoehtoihin.
  5. Kaikki järjestelmän asetusvaihtoehdot tulevat näkyviin. Jos haluat poistaa tilisi pysyvästi, sinun on napsautettava vaihtoehtoa Poista.
  6. Vahvistus tulee näyttöön prosessin loppuun saattamiseksi, sinun on annettava vaihtoehto hyväksyä tai jos. Jos muita vahvistusnäyttöjä tulee näkyviin tai sinulta kysytään tilisi salasanaa, anna tiedot ja hyväksy ehdot.

Poista näppäimistön näppäin

Kun kaikki nämä prosessit on suoritettu, sinulla on poisti Like App -tilisi pysyvästi. Muista, että tämä on peruuttamaton prosessi, joten menetät kaikki tiedot, kuten videot ja valokuvat, jotka sinulla on kyseisellä tilillä, joten suosittelemme, että suoritat tämän prosessin vain, kun se on erittäin turvallista.

Joka tapauksessa, jos haluat milloin tahansa palata, muista, että voit aina luoda Like App -tilin Androidille ilman suurempia ongelmia.