Skip to content

Kuinka voin luoda tilin Like -sovelluksessa Androidissa (esimerkki)

17 de elokuu de 2021
google play likee app

Seuraavassa artikkelissa näemme Kuinka voin luoda tilin Android -sovelluksen Like App -sovelluksessa erittäin yksinkertaisella tavalla. Tilisi luominen kestää alle minuutin, jotta voit alkaa nauttia kaikista Like -mahdollisuuksista.

Tästä sosiaalisesta verkostosta voi tulla hauskaa, jos pidät eri ihmisten luomista musiikkivideoista ympäri maailmaa. Voit nauttia sen sisällöstä ilman rekisteröitymistä.

Mutta jos haluat ladata omia videoitasi ja muokata niitä, on välttämätöntä, että sinulla on tili. Aiomme opettaa sinulle rekisteröitymisen Like -sovellukseen nopeasti ja Android -laitteeltasi.

Lisäksi, jos olet jo aloittanut muiden sovellusten, kuten Tik Tokin, käytön, näet, että menetelmä on hyvin samanlainen kuin tilin luominen Tik Tokiin.

Tämä on todella yksinkertaista, sinun ei tarvitse täyttää liian pitkää lomaketta. Itse asiassa vain salasanan asettaminen riittää ja saat tilisi toimimaan. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain rtäytä profiilissasi näkyvät tiedot ja voit aloittaa sisällön luomisen kaikilla sosiaalisen verkoston tarjoamilla työkaluilla, joita ei ole vähän.

Like on luotettava vaihtoehto Tik Tokille, toiselle sosiaaliselle verkostolle, josta on tullut merkittävä suosio viime vuosina. Näiden sovellusten avulla musiikkivideon tallentaminen ja muokkaaminen on liian helppoa, eikä sinun tarvitse paljon kokemusta aloittaaksesi, paitsi että live -video on helppo tehdä Like App -sovelluksessa.

Ilman muuta lisättävää, aloitetaan tämä yksinkertainen opetusohjelma, jotta voit rekisteröidy Tykkää kännykästäsi Androidilla sovelluksen lataamisen jälkeen.

Like -sovellustilin luominen

Ensimmäinen asia, jonka sinun on tehtävä, on ladata sovellus. Kun olet ladannut ja asentanut, sinun on avattava se.

Tykkää -toiminnon avulla voit selata sosiaalista verkostoa ilman rekisteröitymistä. Jos kuitenkin napsautat vasemmassa yläkulmassa näkyvää kuvaketta, voit aloittaa rekisteröintiprosessin.

Kun teet sen, näet sen Yllä oleva vaihtoehto ”Rekisteröidy puhelinnumeroosi” näyttää suurelta. Tämä vaihtoehto on epäilemättä ketterin, koska vahvistat vain, odota hetki, kunnes koodi saapuu tekstiviestillä ja se lähettää meidät automaattisesti toiselle näytölle.

Tässä näytössä meidän on päätettävä, mitä salasanaa haluamme käyttää. Kun annamme salasanan, jota aiomme käyttää tilillämme, meidän on yksinkertaisesti pakko täydennä profiilimme valokuva ja melko perustiedot, jotka näkyvät, kun henkilö tulee profiiliimme.

Tämä on ainoa asia, joka sinun on tehtävä voidaksesi rekisteröidy tykkäämällä. Jos päätät käyttää Google -tiliäsi, se on täsmälleen sama. Sinun ei siis tarvitse laittaa puhelinnumeroasi voidaksesi rekisteröityä mainittuun sovellukseen.

Luo tili Tykkäämällä

Kuten näet Like App -tilin luominen kestää muutaman sekunnin. Koska lähes kaikki konfiguroidaan automaattisesti. Sovelluksen lataamisen jälkeen voit käyttää sitä ilman tiliä.

kuten sovellusten suodattimet ja toiminnot

Asia on, että jos haluat ladata videoita tai ohjata tykkäyksiä, sinulla on oltava tili käytettävissä, jotta ne tallennetaan profiiliisi.

Tietenkin, jos tämän kuuluisan sovelluksen lataamisen jälkeen huomaat, että se ei ole sinun juttusi, tai haluat vain kokeilla jotain uutta, ei hätää, koska voit helposti poistaa Like App -tilin.

Muista, että jos sinulla on vielä epäilyksiä miten luodaan Like -tili Voit jättää sen alaosaan, josta löydät kommentit -osion, ja yritämme auttaa sinua ratkaisemaan kaikenlaiset ongelmat, joita sinulla on rekisteröityessäsi Like -sovellukseen.