Skip to content

Profiilikuvan vaihtaminen Like -sovelluksessa (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
logo de likeap

Muokkaa sisältöäsi sosiaaliset verkostot Se on jotain hyvin yleistä, että kaikkien on tehtävä aika ajoin, mukaan lukien profiilikuvasi vaihtaminen viihdesovelluksissa, kuten Like App.

Like App on sovellus, jonka avulla voit ladata hauskoja musiikkivideoita, ja jos haluat, voit myös poistaa ne ilman ongelmia.

Vaikka joillekin se tuntuu hyvin yksinkertaiselta prosessilta, on joitakin ohjelmia, jotka todella vaikeuttavat menettelyä.

On huomattava, että Like App ei ole yksi näistä ohjelmista, mutta tämän aiheen haku on niin vakio, että tämä artikkeli on luotu tarjoamaan ratkaisu.

Tällä tavalla voit yhdistää sisältösi profiilisi kuvasi kanssatai yksinkertaisesti kiinnittää yhteisön huomio uuteen valokuvaan, jonka haluat sijoittaa.

Muuta profiilikuvasi Tykkää -sovelluksessa

Olitpa syy muuttaa sisältöäsi houkutella lisää seuraajia tai haluat vain muokata sitä, tapa muuttaa sitä on hyvin yksinkertainen ja se voidaan tehdä vain muutamassa vaiheessa sovelluksen sisällä.

Aloittaa, Käytä sovellusta puhelimen kautta ja odota, että se lataa kaiken päänäytön sisällön.

Sovelluksen vasemmasta yläkulmasta löydät ympyrän, jossa on tällä hetkellä käytössäsi olevan profiilikuvan pikkukuva.

Avaa profiilisi painamalla tätä ja käyttäjäkuvasi vieressä näet vaihtoehdon ”Tarkastele tai muokkaa profiiliasi”.

Kun napsautat sitä, yksityiskohtaiset tietosi näkyvät harmaana suorakulmiona, jossa on sana ”Muokata” hänestä.

Kun pääset painokseen, näet viisi erikokoista kehystä, joille on ominaista, että ne ovat nykyinen profiilikuvasi suurin, ja loput korostetut kuvat, jotka olet päättänyt lisätä.

Paina isompaa laatikkoa, kunnes näet vaihtoehdot ”Valitse albumista”ja”ottaa valokuva”.

Halutessasi voit ottaa valokuvan reaaliajassa tai etsiä galleriastasi suosikkikuvasi ja muuttaa siitä uuden profiilikuvasi.

Kun olet valinnut sen, järjestä neliö haluamallasi tavalla ja napsauta ”Pitää”.

Kun poistut muokkausvalikosta, kuva päivittyy automaattisesti ja olet onnistunut vaihtamaan profiilikuvasi Like App -sovelluksessa.

Mitä menetelmää voin käyttää suuren seuraajan saamiseksi?

Like App on alusta, jonka avulla profiilisi tallennus ja siirto voivat kommunikoida maailman kanssa ja jakaa sisältösi kaikissa sosiaalisissa verkostoissa.

Jos haluat, että useammat ihmiset näkevät tekemäsi luomukset, sinun tarvitsee vain lisätä seuraajien määrää jonka saat päivittäin.

Tämä menetelmä vaatii sinulta vähän aikaa ja omistautumista, mutta se on täysin luotettava ja tuottaa välittömiä tuloksia.

Sinun tarvitsee vain kirjoittaa Like App -profiilisi, sama, jossa onnistuit vaihtamaan profiilikuvasi aiemmin, ja valitse vaihtoehto ”Luokitus”.

sydämet kuvakkeet likeap

Kun sisältö ladataan, näkyviin tulee useita välilehtiä, joissa on eri maiden sijaintien nimet.

Aloita seuraamalla 20 ensimmäistä maasi luetteloon kuuluvaa henkilöä ja seuraa sitten ensimmäistä 100 ihmistä, jotka näkyvät luettelossaMaailmanlaajuinen”.

Lyhyessä ajassa voit seurata, miten sisältöösi liittyvät ihmiset alkavat käyttää profiiliasi ja ovat kiinnostuneita siitä.

Toinen tapa on siirtyä kohtaan ”Elää”Löydä sellainen, jonka käyttäjä tekee samankaltaisella sisällöllä kuin meillä. Jos et tiedä, voit lähettää Live -osiossa live -lähetyksesi.

Kirjoittamalla profiilisi pääset ”Seuraajat”Jotta voit alkaa seurata kaikkia tilejä tai vain niitä, jotka kiinnostavat sinua. Vastausaika on myös välitön ja profiilisi seuraajien määrä alkaa kasvaa.

Voi olla, että jossain vaiheessa sinun on estettävä ihmisiä tai poistettava käytöstä kommentteja, jotka aiheuttavat sinulle ongelmia, minkä vuoksi Like App antaa sinun tehdä sen ilman ongelmia.