Skip to content

Kuinka tehdä tai lähettää suoraa lähetystä Like -sovelluksessa

25 de elokuu de 2021
transmitir directo like app e1605533011852

Aiemmin puhuimme siitä, miten tehdä suoraa Tik Tokissa. Tänään aiomme nähdä kuinka tehdä tai lähettää livenä livenä Like App -sovelluksessa yksinkertaisella tavalla, ja selitämme muutamia vaihtoehtoja, joista pidät varmasti paljon.

Like on sovellus erittäin hauskoja musiikkivideoita. Sinulla on miljoonia kappaleita, joista voit tehdä videoita. Lisäksi työkalut, joita sovellus tarjoaa meille niiden muokkaamiseen, ovat erittäin intuitiivisia, ja kaikki ihmiset voivat käyttää sitä riippumatta siitä, ovatko he tottuneet käyttämään tällaisia ​​sovelluksia vai eivät. Vaikka et pitäisikään julkaisemastasi videosta, älä huoli, koska tämä sovellus antaa meille mahdollisuuden poistaa video helposti ja nopeasti.

Mutta toinen mielenkiintoisista vaihtoehdoista, joita Likeilla on, on mahdollisuus esiintyä suorana tai lähettää suorana. Tästä vaihtoehdosta tuli melko suosittu useimmissa sosiaalisissa verkostoissa. Voimme tehdä saman Instagramissa, Twitterissä, Facebookissa ja Tik Tokissa antaaksemme muutamia esimerkkejä.

Tänään katsomme yksityiskohtaisesti kuinka livenä Tykkää ja käytä kaikkia haluamiasi tehosteita. Koska sovelluksen avulla voimme ennen suoran lähetyksen aloittamista muokata muutamia asioita niin, että kaikki on niin kuin todella haluamme.

Opetusohjelma on erittäin yksinkertainen ja hyvin lyhyessä ajassa alat suorittaa haluamiasi live -esityksiä. Koska sinulla ei ole minkäänlaisia ​​rajoituksia tältä osin. Voit tehdä sen niin monta kertaa kuin haluat päivän aikana ja niin monta kertaa kuin haluat.

Kuinka tehdä live Like -sovelluksessa

Aloita luomalla tili Like -sovelluksessa, muuten et voi ohjata. Kirjautumisen jälkeen meidän on painettava kuvake kameralla joka on alaosa, keskellä.

Nyt se antaa meille mahdollisuuden tallentaa. Jos kuitenkin liu’utamme vasemmalle, vaihtoehto tehdä live.

Näet sitten, mikä näyttää asettavan otsikon näytön yläreunaan. Tässä sinun on laitettava otsikko kuvaile sitä, mitä aiot tehdä tässä livenä.

Napin vieressä ”Aloita live” Voit käyttää erilaisia ​​melko mielenkiintoisia suodattimia parantaaksesi kuvanlaatua ja antaaksesi ainutlaatuisen kosketuksen live -esitykseen.

Kun olet valmis, sinun on vain napsautettava alhaalla olevaa painiketta, joka sanoo ”Aloita live ” ja voit aloittaa livenä Like -sovelluksessa.

lähettää suorana sovelluksena

Kuinka lähettää livenä Like -sovelluksessa

Suoraan lähetettävät ihmiset voivat jättää sinulle kaikki haluamasi viestit, jotka näkyvät näytön vasemmassa alakulmassa. Voit lukea ne matkapuhelimestasi, koska olet etukameran kanssa, joten sinulla ei ole ongelmia katsella niitä.

Likeilla on laaja valikoima vaihtoehtoja samalla tavalla kuin sen suorin kilpailu: Tik Tok. Tykkien kanssa voit lähettää musiikkivideoita aika hauskoja ja ennen kaikkea alkuperäisiä asioita. Koska erottautuaksesi on erittäin tärkeää, että käytät kaikkea mielikuvitustasi erottuaksesi käyttäjien määrästä, jotka lataavat sisältöä päivittäin.

Saatat olla kiinnostunut artikkelistamme siitä, kuinka tulla tunnetuksi Tik Tokissa, jota voit käyttää Like -sovellukseen, koska nämä kaksi toimivat hyvin samalla tavalla. Tällä tavalla voit ilmoittaa itsesi jossakin näistä kahdesta sosiaalisesta verkostosta, mikä tarkoittaa, että sinulla voi olla jopa mahdollisuuksia ansaita rahaa tekemällä mitä rakastat.

Jos haluat ehdottaa jotain parantaaksemme kaikkia Like -tietojamme, tai jos sinulla on kysyttävää tai haluat kysyä mitä tahansa Kuten App tai Tik Tok Voit jättää tämän kysymyksen kommenttikenttään, jonka löydät hieman alta, ja yritämme vastata sinulle mahdollisimman nopeasti.