Skip to content
HBO

Kuinka lisätä elokuvia ja sarjoja suosikkilistalleni HBO: ssa

25 de toukokuu de 2021
televisor inteligente

HBO on ollut monien vuosien ajan yksi tärkeimmistä yrityksistä televisiomaailmassa, ja ajan myötä he ovat tuoneet uusia palveluja, kuten suoratoistopalvelut, jotka hallitsevat markkinoita nykyään. Tänään opit Kuinka lisätä elokuvia ja sarjoja suosikkilistalleni HBO: lla.

Kun olet luonut tilin HBO GO: lla, on aika alkaa käyttää tätä palvelua nauttien suosikkisarjoistasi ja elokuvistasi, mutta paras asia on luoda soittolistoja.

Luo luetteloita suosikki suoratoistosovelluksissamme, kuten HBO tai Netflix voi olla erittäin kätevää löytää helposti ne sarjat ja elokuvat, jotka kiinnittävät huomiomme. Tänään näytämme sinulle helpoimman tavan lisätä sisältöä HBO-luetteloosi.

HBO-yritys

HBO: n nimi on ollut televisiossa yksi tärkeimmistä jo vuosien ajan. Tätä yritystä on luonnehdittu tarjoamalla sisältöä hyvä laatu suunniteltu kaikentyyppisille yleisöille, korostamalla lähinnä heidän kehittämiä poikkeuksellisia sarjoja.

Ajan myötä yritys on pyrkinyt pysymään mukana yhteiskunnan ja tekniikan kehityksessä. Tästä syystä sillä on tänään useita suoratoistopalveluja, joista voimme mainita HBO Go: n ja HBO nyt.

HBO Now on yksi yrityksen suosituimmista tuotteista, josta löydät suuren määrän poikkeuksellisen laadukasta sisältöä, kuten sarjakuvia, jotka ovat aina olleet yrityksen tunnusmerkkejä. Itse asiassa HBO: lla näkyvät elokuvat ja sarjat ovat yksi palvelun mielenkiintoisimmista kohdista.

Palvelujensa käyttämiseksi yleisin on, että a kuukausimaksuTällä tavoin pääset käyttämään tuhansia tunteja sisältöä, joka on jaettu elokuviin, sarjoihin, dokumentteihin ja muuhun viihteeseen kaikille yleisöille.

Kuinka lisätä elokuvia ja sarjoja suosikkilistalleni HBO: lla

Onneksi HBO tarjoaa meille kaikki työkalut tilien määrittämiseen mieleisekseen. Jos haluat lisätä sisältöä suosikkilistallesi HBO: ssa, noudata alla olevia ohjeita, mutta ennen aloittamista sinun on kirjauduttava HBO: han tietokoneeltasi tai SmartTV: stä:

  1. Sarjan kauden lisääminen prosessiin a suosikkiluettelo HBO: lla se on suhteellisen suoraviivaista.
  2. Sinun tarvitsee vain valita jaksot, jotka haluat lisätä luetteloosi. Voit tehdä tämän napsauttamalla painiketta Lisää kiinnostuksen kohteiden luetteloon.
  3. Suorittamalla yllä oleva toimenpide sinulla on suosikkisarjasi jaksoja kohden, jotka haluat nähdä myöhemmin. Jotta voin käänny hänen puoleensa milloin tahansa.

Pikkulasten katsella televisiota

Lisää sisältöä, elokuvia ja sarjoja suosikkilistalleni HBO: ssa

  1. Toinen tapa lisätä sisältöä erityiseen luetteloon katsottavaksi myöhemmin on mobiililaitteesi. Voit tehdä tämän ensin Avata hakemus matkapuhelimeesi.
  2. Tämän jälkeen etsi sinua kiinnostava sarja tai elokuva ja napsauta sitä Plus-painike (+) joka sijaitsee otsikon vieressä.
  3. Muista, että tämä painike näkyy vain jaksoissa ja elokuvissa, joten et välttämättä löydä sitä välilehdestä, jossa näytetään koko vuodenaika.

Muista edellisten kohtien suhteen, että luomasi luettelot on mahdollista järjestää mielesi mukaan. Yksi parhaista vaihtoehdoista järjestää ne nimen mukaan, eli aakkosjärjestysmenetelmän avulla.

Järjestä sarja oikein ja näytöksiä, jotka haluat katsoa HBO: lla, löydät ne helpommin. Tämän ansiosta et menetä huomiota herättävää sisältöä ja ole aina tietoinen niistä sarjoista, joita sinulle on suositeltu niin paljon.

Toisaalta, jos jaat HBO-tilisi muiden ihmisten tai lasten kanssa, on erittäin suositeltavaa estää aikuisten sisältö HBO: lla lapsilukon avulla, koska alustan sisältö on hyvin monipuolista eikä aina sovellu alaikäisille.