Skip to content
HBO

Kuinka voin aktivoida HBO: n Vodafonessa (esimerkki)

26 de toukokuu de 2021
dispositivos electronicos

Voit nauttia parhaista viihde melkein kuka tahansa voi käyttää sitä. Nykypäivän tekniikka ja Internetin ilmaantuminen ovat antaneet ihmisille mahdollisuuden tarkastella kaikenlaista multimediasisältöä.

Itse asiassa, vaikka sinulla ei olisikaan paljon rahaa, useimmissa maissa heillä on tarvittavat edellytykset ainakin katsella YouTubea luotettavasti ja päivittäin, jotta voit katsella trendivideoita. Tämän Vodafone on tuonut mukanaan kaikille käyttäjilleen.

Tämä alkuperäyritys brittiläinen, antaa käyttäjillesi pääsyn monenlaisiin viihdepalveluihin (tietysti pientä maksua vastaan). Itse asiassa erinomainen esimerkki tästä on kyky aktivoida HBO palvelussasi. Vodafone.

Monet ihmiset ovat pyrkineet tekemään sen kaikkien sen tarjoamien etujen ja tämän mahdollisuuden maksamien palkkioiden vuoksi. Joten jos haluat aktivoida HBO katso Vodafone-laitteesi alla, miten voit tehdä sen.

HBO suoraan sinulle Vodafone

Voit aktivoida HBO-kampanjan My Vodafone -sivustossa noudattamalla seuraavia ohjeita:

  1. Aloita siirtymällä näytön vasemmalla puolella olevaan valikkoon. Täällä valikossa ”Televisio ja paljon muuta”, Näet vaihtoehdon”HBO Espanja”, Kirjoita se.
  2. Seuraavaksi sinun on valittava Vodafonen puhelinlinja, jonka kanssa sinulla on tarjous. Nyt sinun tarvitsee vain valita painike ”Aktivoida”Jotta pääset suoraan Vodafone-sivulle, jossa sinun on jatkettava prosessia.
  3. Kun olet Espanjan Vodafone-verkkosivustolla, sinun on luotava tili, joten vie aikaa Kirjaudu siten, että sinulla voi olla salasana, jonka kautta voit katsella HBO: ta millä tahansa haluamallasi laitteella.
  4. Kun jälkimmäinen on valmis, prosessi on suoritettava loppuun seuraamalla muutamia näytöllä ilmoitettuja vaiheita.
  5. Sitten joudut odottamaan 48 tuntia, a tekstiviesti matkapuhelimeesi, jossa sinulle vahvistetaan mainittu prosessi,
  6. Jos haluat deaktivoida tämän kampanjan jostain syystä, sinun on suoritettava samat vaiheet kuin olemme määrittäneet. Sinun täytyy vain pysähtyä napin kohdalle, jossa lukee ”Hallitse”.
  7. Kun olet täällä, valitse se ja se lähettää sinut Vodafone-viihdesivulle, jossa voit peruuttaa koko HBO-palvelun tilauksesi, mutta pidä mielessä, että sinulla on tämä palvelu aktiivinen ja valmis käyttämään tai tilaamaan uudestaan ​​sopimuspäivään asti. päättyy.

hbo espanja

Mitä teen, jotta voin nauttia tästä palvelusta ilmaiseksi?

Jos et tiedä, tämä HBO-palvelu on mahdollista saada Vodafoneen täysin ilmaiseksi. Vaikka normaalisti on välttämätöntä sopia mobiilimaksu sekä Vodafone-palvelu kaikkien TV Seriefans -pakettien lisäksi; on mahdollista saada tämä palvelu ”vapaa”.

Jälkimmäisen voit tehdä, kun sinulla on sopimuksessa Vodafone TV Total -palvelu Vodafonen sinulle tarjoamissa palveluissa. Se on mahdollista myös hallitsemalla matkaviestinhintoja, kuten ONE, L, XL ja XXL.

Kuitenkin, jos sinulla on sopimus ennen 14. huhtikuuta 2019, saatat olla ylentänyt HBO: ta linjasi kanssa, mikä on mahdollista maksaa kuukausimaksut, pitämällä sitä samoissa olosuhteissa kuin sinulla oli jo sopimuksesi, joten sinun ei pitäisi huolehtia liikaa edellisistä vaatimuksista.