Skip to content
HBO

Miksi en saa yhteyttä HBO Maxiin televisiostani, matkapuhelimestani tai tabletistani? – Ratkaisu

24 de toukokuu de 2022
tv persona 18809

HBO Max on suosittu suoratoistoalusta että sen lisäksi, että se sisällyttää luetteloonsa kaiken sisällön, jonka voit nähdä HBO Maxissa. Se tarjoaa meille myös erilaisia ​​WarnerMedia-alustoja, joissa on eksklusiivista sisältöä niille, jotka maksavat tilauksen. Vaikka se on erinomainen alusta viihdekäyttöön, joillakin käyttäjillä on usein virheitä yhdistäessään nauttiakseen palvelusta. Tässä artikkelissa kerromme, mikä on virheen mahdollinen syy ja mitä voit tehdä sen ratkaisemiseksi.

Syitä, miksi HBO Max ei toimi laitteissa

HBO Max on alusta, jonka voit helposti asentaa ja käyttää laitteellesi. Samalla tavalla sinun on oltava tietoinen ennen kuin maksat palvelusta että laitteesi on yhteensopiva ja niissä on internetyhteys. Jos täytät nämä vaatimukset, mutta sinulla on silti vaikeuksia päästä alustalle, voit ratkaista ongelmat käynnistämällä HBO:n uudelleen tai noudattamalla alla olevia suosituksia.

Internet-verkko ei toimi

Jos sinulla on epävakaa verkkoyhteys, et voi käyttää HBO Maxia nauttiaksesi sen sisällöstä. Koska kuten mikä tahansa suoratoistopalvelu, tarvitset hyvän Internet-yhteyden voidaksesi ladata luettelosi. On myös mahdollista, että HBO-palvelu ei ole saatavilla, joten tarkista toisella laitteella, että Internet toimii oikein.

Suosittelemme ennen tilauksen hankkimista alustalla varmistamaan, että vuokraat internetpalvelun, jonka suorituskyky on keskimäärin. Näin vältät tämän melko usein esiintyvän virheen.

HBO Max -sovellus ei ole ajan tasalla

sinun on varmistettava on HBO Maxin uusin versio asennettu laitteellesi. Koska, kuten mikä tahansa suoratoistoalusta, se julkaisee päivityksiä virheiden korjaamiseksi. Niistä esimerkiksi sovelluksen tai lähetyksen käsittely. Jos et ole varma, onko laitteessasi uusin versio, mene sovelluskauppaan ja etsi päivitys. Tällä tavalla voit palata HBO-alustalle nauttiaksesi suosikkisarjoistasi tai -elokuvistasi.

Kuinka korjata tämä ongelma muodostaaksesi yhteyden HBO Maxiin ilman virheitä?

Jos huomaat, että virhe jatkuu etkä silti anna sinun päästä alustalle nauttimaan sisällöstä, älä huoli. Alla kerromme, mitä voit tehdä tarkistaaksesi sen nopeasti ja helposti. Sinun on noudatettava seuraavia vaiheita.

Irrota modeemi ja liitä se Internetistä

Jos huomaat, että HBO Max -luettelo ei lataudu laitteellesi ja Internet-yhteys on epävakaa. Sinun pitäisi tietää, että ongelma voidaan korjata jollain niinkin helpolla kuin käynnistä Internet-modeemi uudelleen. Tällä tavalla voit vakauttaa yhteytesi uudelleen ja käyttää toistoalustaa reaaliajassa.

En saa yhteyttä hbo maxiin tv:stä

Kokeile HBO Maxia toisella laitteella

Ehkä sovelluksen sisäänkirjautumis- tai asennusongelma voi johtua sinusta TV:tä ei tueta saman kanssa. Joten yritä testata toisella laitteella, joka on ajan tasalla. Tämä ongelma ilmenee usein vanhemmissa puhelimissa tai televisioissa, eikä se ole itse sovelluksen virhe.

pelata eri elokuvaa

Joskus sovelluksessa on haittoja, koska mikään ei ole täydellistä. Jos huomaat, että ongelma ilmenee tiettyä elokuvaa tai sarjaa toistettaessa, yritä vain pelata toinen. Odota sitten, että ongelma on korjattu, kun yrität tarkastella vanhaa sisältöä.

Käynnistä laite uudelleen

Se voi tuntua yksinkertaiselta vaihtoehdolta, mutta monta kertaa HBO max -ongelma ratkeaa käynnistämällä laite uudelleen ja kirjautumalla takaisin sisään. Tämä johtuu siitä, että käytit toista sovellusta taustalla. Mikä esti suoratoistoalustan asianmukaisen toiminnan.

Päivitetään HBO Max

Muistutamme sinua, että sinun on oltava ajan tasalla sovelluksen uusimmasta versiosta, jotta voit nauttia HBO Maxin tarjoamasta sisällöstä. Se korjaa virheitä tai lisää vaihtoehtoja, joita voit käyttää. Voit tehdä tämän siirtymällä sovelluskauppaan laitteelta, jolla haluat katsella sarjojasi tai elokuvia. Myöhemmin Etsi HBO Max -sovellus ja valitse päivitysvaihtoehto, jos se on näkyvissä.