Skip to content
HBO

Mitä elokuvia ja sarjoja voin katsoa HBO: lla?

24 de toukokuu de 2021
HBO GO

Jos olet kyllästynyt kotona eikä mikään TV vakuuttaa sinut, suosittelemme, että jatkat tämän uuden viestin lukemista. Myöhemmin puhumme parhaista ja suositelluimmista elokuvista ja sarjoista, joita voit katso HBO: lla jos olet jo tilannut heidän palvelunsa tai jos olet ajatellut luoda tai luoda tilin HBO: lla.

Elokuvat

Tässä osassa yritämme suositella parasta elokuvia saatavilla HBO joten et kyllästy karanteeni. Jos ne ovat mieleisesi, voit jopa lisätä nämä elokuvat suosikkilistallesi HBO: ssa. Sinun on vain mukauduttava sohvalla nauttimaan seuraavista tuotannoista rakkaidesi kanssa.

Dunkirk

Tämä kukaan muu kuin Christopher Nolan tekemä mestariteos näyttää meille erilaisten näkökulmien hahmoille, jotka elivät Toinen maailmansota. Pohjimmiltaan tämä elokuva kertoo meille englantilaisen kalastajan, nuoren sotilaan, joka lähetetään taistelun etulinjalle, ja ilmavoimien ohjaajan.

Tällä tavalla voimme ymmärtää tämän sodan konflikti merestä, maasta ja ilmasta. Epäilemättä tästä upeasta tuotannosta kannattaa nauttia.

Saapuminen

Toinen HBO: ssa saatavilla oleva elokuva, joka rikkoo perinteisiä paradigmoja, on ”Saapuminen”. Tässä tapauksessa ryhmä ulkomaalaiset hyökkäävät planeetallemme mutta aluksi he eivät ryhdy toimiin ihmisiä vastaan.

Tämän vuoksi Yhdysvaltain hallitus pyytää ihmiskielen historian ja evoluution asiantuntijan apua yrittäessään kommunikoida uusien kävijöiden kanssa ja siten pystyä tulkita todelliset aikomuksesi.

Aika ei kuitenkaan ole heidän puolellaan, koska eri maailman johtajat eivät ole kovin tyytyväisiä Yhdysvaltojen toimintaan.

Wall Streetin susi

Tällä kertaa kerromme toisesta erinomaisesta Martin Scorsesen tuotannosta, josta voit nauttia HBO: lla ilman ongelmia. Tämä elokuva kertoo meille Jordan Belfortin tositarina joka on kunnianhimoinen nuori mies, joka saa työpaikan osakemarkkinoilta.

Jonkin ajan kuluttua huomaat, että voit hyödyntää järjestelmää pettäminen oikeille ihmisille. Siitä hetkestä lähtien hän elää monien ylellisyyksien, huumeiden ja alkoholin kanssa kollegoidensa kanssa.

Huolimatta ”poliittisesti virheellisestä” elokuvasta, se on silti tuotanto elokuvallinen erittäin tärkeä nykyisen elokuvan historiassa.

Sarja

Päällä HBO On paljon erilaisia ​​sarjoja, jotka kannattaa katsoa mobiililaitteillamme, mutta myös katsella niitä Smart TV: ssä, kun HBO asennetaan siihen.

Jos joudut liian koukkuun joihinkin, voit jopa ladata sarjan katsella tietokoneellesi. Seuraavaksi puhumme paras sarja tällä hetkellä saatavilla tällä alustalla.

Westworld

Tästä Jonathan Nolanin luomasta upeasta sarjasta on epäilemättä tullut HBO: n sensation Game of Thronesin jälkeen. Tässä tapauksessa näemme tarinan a länsimaistyylinen teemapuisto jossa androidit elävät ohjelmoituna toteuttamaan siihen pääsevien ihmisten kaikki toiveet.

Päivän päätteeksi, androidit korjataan ja ohjelmoidaan uudelleen jotta seuraavana päivänä he voivat jatkaa rutiiniaan ja siten viihdyttää uusia kävijöitä.

HBO-luettelo

Lisäksi puistossa vierailevilla ihmisillä ei ole minkäänlaisia ​​rajoituksia, toisaalta androidit ovat ehdottomasti kielletty aiheuttamasta haittaa vierailijoille.

Tšernobyl

Epäilemättä tämä minisarja Johan Renckin ohjaama HBO: n kappale on yksi vuoden 2019 parhaista tuotannoista. Kuten nimestäkin käy ilmi, tämä sarja kertoo meille tapahtumista Tšernobylin ydinonnettomuus huhtikuussa 1986.

Katastrofin alusta päivään, jona tilanne oli maltillisesti hillitty. Lisäksi tällä sarjalla on hyvin mielenkiintoista se pitää sinut aina etsimässä.

Valtaistuinpeli

Lopuksi, et voi unohtaa tätä myyttistä sarjaa, joka perustuu romaaneihin ”Laulu jäästä ja tulesta” kuuluisalta kirjailijalta George RR Martin.

Tuottajat David Benioff ja DB Weiss näyttävät meille tarinan joukosta voimakkaita perheitä, jotka elävät mantereella rinnakkain, nimeltään ”Poniente” ja kamppailevat jatkuvasti nähdäksesi kuka on perhe, joka ansaitsee hallita rautatiestä ja siten hallitse seitsemää valtakuntaa jotka muodostavat tämän maanosan.

Koko vuodenaikojen olemme todistamassa taistelut, petoksia ja mielenkiintoisia strategisia liittoutumia kiistääkseen taistelun vallasta.