Skip to content

Miksi en saa yhteyttä League of Legends -palvelimeen? – Riot Games Error

27 de huhtikuu de 2022
league of legends partida encontrada 18812

Menestynein MOBA-videopeli on League of Legends, se on yksi miljoonien ihmisten pelaamista eniten ympäri maailmaa. joka on moninpelivideopelien ainutlaatuinen genre, yhteys on hyvän kokemuksen avaintekijä. Jotkut käyttäjät kaatuvat yrittäessään muodostaa yhteyden palvelimeen. Jos haluat ratkaista nämä ongelmat, sinun on selvitettävä, mikä on syy yhteyden muodostamiseen liittyviä ongelmia aiheuttavan vian korjaamiseen.

Kuinka korjata yleisiä virheitä muodostettaessa yhteyttä LoL-palvelimeen?

Yhteysongelma johtuu yksinkertaisista vioista, jotka johtuvat irrotetusta kaapelista, ne ovat paljon vakavampia haittoja, kuten vioittuneet tiedostot. Ensimmäinen asia, joka suljetaan pois ovat yhteysongelmia, koska tämäntyyppiset viat ovat yleisimpiä. Ensimmäinen askel on tarkistaa, että ongelma ei johdu uusimman version puuttumisesta. Ongelmatilanteissa LoL-päivitysvirheet on helppo korjata.

Tarkista Wi-Fi-yhteys

Langaton verkko on paljon kätevämpi kuin tyypillinen langallinen yhteys; kuitenkin on myös epävakaampi. Jos Internet-yhteytesi on hitaampi, reitittimen tai paikallisverkon uudelleenkäynnistys voi auttaa tekemään yhteytesi palvelimiin vakaamman. Saattaa myös olla, että ongelma on reitittimessä, joten jos ongelma jatkuu tai koskee useampia laitteita, on otettava yhteyttä laitteen tekniseen tukeen.

Yhdistä reitittimeen Ethernet-kaapelilla

Jos ongelmat johtuvat WiFi-verkosta, niin liitä tietokone suoraan verkkoon johdotus riittää ratkaisemaan ongelman. Kuituoptiset liitännät ovat vakaampia, joten myös hitailla yhteyksillä peli toimii.

Tietenkään kaapeliyhteys Internetiin ei ole lopullinen ratkaisu, koska jos palvelu on huonolaatuista Vaikka pelaamiseen käytettäisiin Ethernet-kaapelia, on mahdotonta sitoutua palvelimeen.

Tarkista yhteyden nopeus

Jos ongelma jatkuu jopa ethernet-kaapelilla, on tarpeen tarkistaa paikallisverkon nopeus. Käyttämällä mitä tahansa verkkosivustoa tai työkalua, joka mittaa verkon lataus- ja latausnopeuksia.

Jos yhteys havaitaan tavallista hitaammin, tämä voi johtua monta käyttäjää käyttää verkkoa samanaikaisesti, jolloin latausnopeus laskee. Myös palveluntarjoajan kanssa voi olla ongelmia.

Tarkista verkkoohjaimet

Jos mikään yllä olevista ei toimi, niin se voi olla ohjelmisto-ongelma Internet-vikojen sijaan. Nämä ongelmat voidaan ratkaista, kun tietokoneen ajurit päivitetään.

Tarkista nopeasti, ovatko ohjaimet ajan tasalla, tarkistamalla Windows Update. Sinun tarvitsee vain päästä sisään Etusivu > Asetukset > Päivitys ja suojaus, sieltä voit tarkistaa, onko käyttöjärjestelmässä odottavia päivityksiä. Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, videopeli voidaan yhdistää ilman ongelmia.

Kuinka käyttää ”hextechiä” LoL-virheiden korjaamiseen?

Tietokoneohjelmia päivitetään usein, ja joissain tapauksissa saattaa ilmetä virheitä, jotka vahingoittavat sovellustiedostoja. Jotkut yritykset, joiden tuotteita päivitetään melko säännöllisesti (kuten videopelit). Lisäksi he tarjoavat ohjelmia ongelmien havaitsemiseksi ja korjaamiseksi.

Mikä on hextech-korjaustyökalu?

se on RIOT Gamesin kehittämä ohjelmisto korjata toistuvia League of Legends -virheitä automaattisesti. Sovellus on saatavilla sekä Windows-tietokoneille että Mac-laitteille.

Kuinka asentaa hextech tietokoneellesi

Ohjelmiston asentamiseksi sinun on ladattava vastaava suoritettava tiedosto tietokoneen käyttöjärjestelmään. Napsauta suoritettavaa tiedostoa hiiren oikealla painikkeella sen lataamisen jälkeen ja valitse ”Suorita järjestelmänvalvojana”.

Suorita asennus ja kun prosessi on valmis, suorita skannaus ohjelmalla selvittääksesi, mikä aiheuttaa yhteyden palvelimeen epäonnistumisen. Kun henkilö on vastuussa ongelma, Sovellus tarjoaa erilaisia ​​tapoja ratkaista ongelma.

lol moninpeli

Kun yhteys palvelimiin on palautettu, voit pelata uudelleen ilman ongelmia. Jos Internet-yhteys on huono, se voi saada pelin toimimaan hitaasti tai jumittua, vaikka syitä siihen on muitakin. League of Legends esittää viivettä.