Skip to content

Kuinka League of Legends -otteluhistoria toimii? – LoL -historia (esimerkki)

27 de elokuu de 2021
historial LOL

Monille on ollut erittäin kätevää, että Riot on tarjonnut mahdollisuuden tietää League of Legends -pelien historiasta. antaa sinulle paljon dataa. Muista, että näet pelisi, mitä voitit, hävisit ja vaikka olisitkin sijoittanut peliin aikaa ja rahaa.

Mihin League of Legendsin pelihistoria perustuu?

Kuten mikä tahansa historia, League of Legends antaa sinun tietää kaikki pelattuja pelejä koskevat tiedot. Lisäksi se tarjoaa joitain oppaita tekemistäsi ja auttaa sinua ymmärtämään, missä epäonnistuit ja mitä voit parantaa.

Voit laajentaa tämän historian päänäytössä näkyviä tietoja napsauttamalla peliä, jota haluat tutkia. Voit nähdä, mitä tavoitteita saavutit ja jopa mitä ostit ja missä pelin vaiheessa ostit sen.

Suurin osa tiedoista saadaan voitoista, joissa he voivat nähdä yhteenvedon pelistäsi, missä se näkyy tilanteesi parantuessa. Lisäksi sinulla on tietoja, kuten paikat kentällä, joissa mestarit voitettiin ja missä tiimisi saavutukset olivat.

Mielenkiintoinen tieto, jonka tämä historia tarjoaa, ovat pelaajien tilastot, joista näet kunkin mestarin toimintakeskiarvot. Nämä tilastot on jaettu eri pisteisiin, joissa kunkin pelaajan ominaisuudet ja heidän älykkyytensä pelissä todistetaan.

Kuinka hyödyllistä League of Legends -otteluhistoria on?

On kaksi syytä, miksi tämä voi olla pelikumppani, ensin tietää sinun esitys ja toinen, tietää vihollisistasi. Monta kertaa sinulla on onni kohdata samat joukkueet, ja on hyödyllistä tietää hieman heidän tilastoistaan. Yksi tieto, joka voi auttaa sinua nostamaan tilastotasi, on imuilmoituksen tunteminen.

Ennen taistelua on myös hyödyllistä tietää League of Legends -mestarien nimi, jotta he voivat tutkia heidät ja tietää heidän tilastonsa.

Se on myös varsin tarpeellista tietää kuinka paljon vahinkoa pelistrategiasi aiheutti, pystyä määrittämään, onko siinä jotain muutettavaa. Harkitse tilastojen jokaista osaa erittäin huolellisesti, sillä ne voivat auttaa sinua nousemaan sijoituksessa.

Jos otat huomioon vihollisesi, näet, missä virheet olivat heidän strategiassaan, ja voit ottaa ne oppaana välttääksesi ne pelissäsi. Toisaalta, jos pidit hänen pelinsä osasta, josta pidit, voit tietää tarkalleen, mikä se oli.

Jos olet sisällön luoja, League of Legends -pelihistoria voi olla erittäin hyödyllinen, voit tallentaa peliesi videon. Harkitse myös sitä voit jakaa pelaamasi pelin tiedot sosiaalisten verkostojesi kautta.

Mielenkiintoisia faktoja League of Legends -historiasta

Tämä historia oli pitkään offline -tilassa, mikä aiheutti suurta tyytymättömyyttä useimpien käyttäjien keskuudessa. Mutta todella, odotus oli sen arvoista, kun tämä työkalu ilmestyi uudelleen peliin, sitä oli muutettu kokonaisuudessaan.

Siinä alkoi olla kaikki aiemmin mainitsemamme tiedot, ja lisäksi monet ihmiset ovat käyttäneet sitä strategioiden harkitsemiseen. Muista se Tämän pelin sijoituksen nousu ei ole ollenkaan helppoa.

arvot

Muista, että tästä ennätyksestä on tullut yksi suurimmista pelityökaluja monille heidän tiedoistaan ​​on paljon apua. Monet pitävät häntä ässänä hihassaan, koska hän voi auttaa muistamaan tiettyjä yhdistelmiä ja hyökkäyksiä.

Lopuksi voit luottaa mahdollisuuteen jakaa tiimisi kanssa kommentteja heidän strategiastaan ​​ja siitä, miten he voisivat parantaa sitä. Joukkueena historia voi olla a opas varmaan voittoonVältämällä aiempien taistelujen virheiden toistamista heillä on paremmat mahdollisuudet päästä eteenpäin pelissä.

Jos pelisi milloin tahansa aiheuttaa virheen, älä epäröi mennä League of Legendsin tekniseen tukeen Gmailin kautta. Löydettävien virheiden joukossa on, että League of Legends -pelisi ei avaa sinua.