Skip to content

Mikä on League of Legendsin Gmail? – LoL -tuki

26 de elokuu de 2021
personas jugando

Kuten kaikki muut pelaajat, jotka etsivät apua teknisestä tuesta, olet miettinyt, mikä on League of Legendsin Gmail. Tämä ei ole vähäinen huolenaihe, kun on kyse liigan pelaamisesta, on normaalia, että jotkut pelaajat haluavat kysy mistä tahansa viasta tai huolesta.

Jos haluat tietää, miten voit ottaa yhteyttä Riot Gamesin jäseniin valituksen tekemiseksi tai ilmoittaa heille epäsäännöllisestä tilanteesta, olet onnekas. Täältä löydät kanavat, joiden kautta voit ottaa yhteyttä heidän kanssaan, jotka ovat vastuussa yhdestä maailman suosituimmista peleistä.

Mikä on League of Legends Gmail?

LoL: n luojat ja nykyiset johtajat ovat kuitenkin amerikkalaista alkuperää oleva Riot Games on tytäryhtiö Espanjassa. Riot hallinnoi kaikkea peliin liittyvää ja keneen sinun tulee ottaa yhteyttä kaikissa siihen liittyvissä asioissa.

Kuten monilla samankokoisilla yrityksillä, Riot Gamesilla ei ole vain omia palvelimia ja verkkotunnuksia vaan myös oma sähköpostipalvelu. Tällä tavalla ne eivät ole riippuvaisia ​​ulkoisista palveluntarjoajista, joten League of Legendsin Gmail -sähköpostia ei tällä hetkellä ole, koska tämä laajennus kuuluu Googlelle.

Se, että Riot ei käytä Gmailia League of Legendsiin tai muihin peleihin, ei tarkoita, ettet voi kommunikoida heidän kanssaan. Päinvastoin, se tarjoaa suuren joukon kanavia suuren yleisön saataville viestinnän helpottamiseksi.

Nämä kanavat löytyvät sen viralliselta sivulta, ja sosiaalisten verkostojen suhteen se riistää ennen kaikkea Facebook -sivunsa: League of Legends. Toisaalta, jos haluat lähettää sähköpostiviestin sen tytäryhtiölle Espanjassa, voit kirjoittaa [email protected] Lisätietoja, tämä haara sijaitsee Plaza Paussa Barcelonassa.

Nyt kun on kyse teknisestä tuesta, voit myös kääntyä heidän puoleensa Viserrys: @riot_support tai kanavasi Youtube: Riot Games -tuki. Niissä he vastaavat kysymyksiin ja tarjoavat jatkuvasti hyödyllistä tietoa.

Ota huomioon, että jos saat postia osoitteesta Näitä verkkotunnuksia voidaan pitää laillisina: @ ligaoflegends.com; @ email.leagueoflegends.com; @ email.riotgames.com; @ riotgames.com; @ e.riotgames.com; @ m.riotgames.com; @ e.leagueoflegends.com; @ riotgames.zendesk.com; @ email.accounts.riotgames.com.

Päinvastoin, jos se ei ole näistä verkkotunnuksista ja se on esimerkiksi League of Legendsin Gmail -sähköposti, älä vastaa siihen missään olosuhteissa.

Mitä tehdä, jos etsit teknistä apua?

Edellä mainittujen mekanismien lisäksi Riot Gamesilla on oma alusta, jos sinulla on ongelma ja tarvitset heidän huomionsa. Tällaisissa tapauksissa sinun on siirryttävä viralliselle sivulle ja valittava tämä peli ”League of Legends”.

Kun tämä on tehty, voit tutustua julkaistuihin tietoihin tietääksesi, mitä tehdä kussakin tilanteessa. Nämä tiedot vaihtelevat käyttäytymissäännöistä viive- ja yhteysongelmiin, pelin perusteiden ja versioiden päivittämisen kautta. Tämä on erittäin hyödyllistä ensimmäisenä tukirivinä ja mahdollistaa yksinkertaisten ongelmien ratkaisemisen nopeasti.

Kultainen lol

Lisäksi Riot -pelit Se tarjoaa erityistä apua neljässä luokassa ongelmatyypistäsi riippuen: Tekninen apu, laskutusongelmat, tilin palauttaminen tai pelaajan raportointi.

Sinun tarvitsee vain napsauttaa parhaiten sopivaa luokkaa ja seurata annettuja ohjeita. Jos mikään vaihtoehdoista ei vastaa etsimääsi, voit myös lähettää lisäpyyntöä henkilökohtainen. On myös monia pelaajia, jotka pyytävät sähköpostia, jotta he voivat lähettää vaatimuksensa kiellolle tilillään, jota he pitävät epäoikeudenmukaisena.

Nämä tililukot League of Legendsissä voivat johtua huonosta kilpailuasenteesta ja jos et pelaa peliä kunnolla ja menetät tarkoituksellisesti joukkueen, nämä syyt voivat aiheuttaa sinulle ilmoituksen pelin jälkeen.

Älä missään tapauksessa unohda, että sinulla on aina yksi erittäin aktiivinen yhteisö joka voi aina tarjota sinulle ohjeita, jos tarvitset niitä. Peliyhteisö pitää sen hengissä ja hyvin, ja Riot Games tietää tämän aivan liian hyvin.

Toinen tapa saada teknistä tukea League of Legends -pelille on live -chat. Huolimatta siitä, että foorumit ovat yksi käyttäjien tärkeimmistä muodoista, League of Legends -sivulla on tällä hetkellä ongelmia foorumeillaan.