Skip to content

Kuinka paljon rahaa olen käyttänyt League of Legendsiin? – LoL: iin käytetty raha (esimerkki)

27 de elokuu de 2021
LOL chicas

Jos olet koskaan miettinyt, kuinka paljon rahaa olet käyttänyt League of Legends -peliin ja haluat tietää tarkan summan, lue eteenpäin selvittääksesi helpoin tapa tehdä se. Monet ihmiset käyttävät pieniä määriä, mutta vuosien aikana kertyneet määrät voivat tehdä melko suuren summan, joka joskus voi helposti yllättää.

Mistä tiedän, kuinka paljon olen käyttänyt League of Legendsiin?

Vaikka puhumme pelistä täysin ilmainen, joitakin ominaisuuksia voidaan parantaa pienellä taloudellisella investoinnilla. Usko tai älä, mahdollisuudet ostaa kaupasta Ainutlaatuisia tuotteita lisätään maksettaessa tosielämässä. Muista, että mikään ei pakota sinua ostamaan tässä pelissä.

Riot, pelin kehittäjä, on päättänyt antaa käyttäjien käsiin työkalun, jonka avulla he voivat tietää, kuinka paljon he ovat käyttäneet erityisesti tililläsi. Tätä varten on noudatettava joitain vaiheita, jotta voit tarkistaa henkilökohtaisen summasi oikein ja ilman virheitä.

Jos haluat tietää, kuinka paljon olet käyttänyt League of Legendsissa, sinun on käytävä League of Legendsin virallisella verkkosivustolla, siellä sinulla on mahdollisuus tietää summasi. Ensin sinun on annettava henkilökohtainen tilisi, toinen yksinkertainen vaihtoehto on etsiä Googlesta ”Kuinka paljon rahaa olen käyttänyt LoL: ään”, tämä antaa sinulle helpon pääsyn.

Muista, että sinun on varmistettava, että syöttämäsi sivu kuuluu League of Legendsille, kuten tämä, vältät tietojen kalastelun LOL. Kun kirjoitat tämän linkin, Riot ilmoittaa automaattisesti, kuinka paljon rahaa olet sijoittanut tilillesi. Muista joitakin tärkeitä tietoja, jotka kerromme sinulle alla.

Ensinnäkin näytetty summa on vain sillä alueella tai alueella, jossa olet, eli jos olet ostanut muilta alueilta, se ei näy. Sinun tulisi myös tietää, että jos olet sijoittanut muihin tileihin; Mellakka sitä ei lasketa, joten tiedät vain, mitä olet käyttänyt tilillesi.

Mitä olet käyttänyt League of Legendsiin?

Kuten jo mainitsimme, tämä on a ilmainen peli, mutta sitä on täydennetty joillakin mikrotransaktioilla, jotka helpottavat pelaajakokemusta, vaikka kaikki ei olekaan niin yksinkertaista. Jos kysyt itseltäsi; Joidenkin kohteiden maksaminen ei anna etua pelissä, kaikki ostamasi asiat eivät ole tehokkaampia kuin jos ostat sen Blue Essence -palvelun avulla.

Jos olet jo kokenut pelaaja, olet varma, että tämä ei ole rajoittanut sinua, osta Skins, parannuksia mestareillesi ja jotain muuta elementtiä. Nämä ostamasi nahat voidaan myös korvata.

On helppo nähdä, että pienet ostokset eivät ehkä näytä niin suurilta, mutta joskus kokonaissumma voi olla yllättävää.

liput

Miksi Riot kertoo sinulle, kuinka paljon olet käyttänyt League of Legendsiin?

Kulujen suuruuden tietäminen on tavallaan mielenkiintoinen tosiasia, luultavasti luulet sen olevan vähemmän tai enemmän kuin mitä luvut osoittavat. Silmiinpistävin asia tässä on sen vaikutus pelaajiin, monet ovat epäuskoisia niiden määristä, jotka voivat olla melko suuria.

Riot on ilmoittanut tästä auttaakseen niitä, jotka saattavat sijoittaa enemmän kuin haluaisivat tähän peliin. Vaikka korkeimmat vastaavat pelaajia, jotka yleensä tekevät suoratoisto tai heitä pidetään asiantuntijoina, jotka ovat saattaneet pelata yli kymmenen vuotta.

Suosittelemme, että harkitset summasi, yritä laskea, miten kokemuksesi ovat olleet peliajalla käyttämilläsi rahoilla. Jos olet tyytyväinen, tiedät, että tämä on riittävä määrä, muussa tapauksessa lisää sitä hieman tai pienennä tapauksen mukaan, sopeutua siihen, mihin sinulla on varaa.

Kun sinulla on rahaa League of Legends -pelissä, voit hankkia pelin sisäistä kultaa ja ansaita mestaritaktiikoita.

Turvallisempien peliolosuhteiden vuoksi, jotta voit hoitaa ostoksesi, ostoksesi ja rahasi pelissä, on suositeltavaa vaihtaa pelin salasana turvallisemmaksi.