Skip to content

Kuinka korjata kaikki League of Legends -virheet – LoL ei toimi ratkaisu (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
frontal

League of Legendsin korjaamiseksi ei ole välttämätöntä, että sinulla on kuuluisa tietotekniikan tutkintotodistus, nykyään suurin osa videopeleihin liittyvistä ratkaisuista voidaan saavuttaa käyttämällä useita yleisiä tai erityisiä menetelmiä.

LoL: n tapauksessa on olemassa tapoja, joilla voit hakea sen toimimaan uudelleen. Yksinkertaisimmasta ja maailmanlaajuisesta luonteesta erityisiin, jotka tarvitsevat tukea Riot Gamesin kehittämiä työkaluja.

Korjaa League of Legends soveltamalla yleisiä järjestelmään liittyviä ratkaisuja

Joskus saatat huomata, että peli, erityisesti LoL, ei toimi, johtuu järjestelmän epäjohdonmukaisuudesta, johon olet asentanut sen. Yleensä se on Windows.

Tämä ohjelmisto perustuu moniin ohjaimiin ja ohjelmiin mahdollistaa pelien paremman tuen, kuten ulkoiset kirjastot (DX, XNA), jopa asennettujen grafiikkasuorittimien ohjaimet.

Päivitä näytönohjain

Yksi syy siihen, miksi pelissä voi esiintyä virheitä, johtuu korttisi näytönohjaimen vanhentumisesta, joten sinun on päivitettävä ohjain, jotta voit korjata League of Legends -palvelun.

Tämä saavutetaan kortin kehittäjäsivuJos esimerkiksi grafiikkasuoritin on Nvidian rakentama tai jos se on mikä tahansa Geforce, voit siirtyä sen grafiikkaohjainsivustolle sen virallisen sivun kautta.

Sinun tarvitsee vain täyttää kaikki kentät asiaankuuluvilla tiedoilla ja alusta vastaa GPU: n uusimman version paikantamisesta. On huomattava, että tämä on ainoa suositeltava tapa ladata ohjelmisto Nvidia -kortillesi.

Päivitä käyttöjärjestelmäsi ja pidä ohjaimet ajan tasalla

Ehkä League of Legendsin korjaamiseksi sinun on päivitettävä tietokoneesi kaikki ohjaimet. Jos sinulla on Windows 10, tämän järjestelmän päivitysapuohjelma voi tarjota sinulle nopean ratkaisun.

Voit aktivoida päivitysprosessin järjestelmäasetuksista, jotka löydät painamalla valikkoa Alku. Seuraavaksi hammaspyörän muotoinen painike oikealla puolella.

Valitse sitten ponnahdusikkunassa Päivitys ja suojaus, sisään jälkeen Windows päivitys. Lopuksi sisään Etsi päivityksiä, selata ja asentaa uusimmat versiot.

Tästä ratkaisusta voi olla suurta apua, kun League of Legends esittelee sinulle viestin siitä, että et voi pelata, koska peli on huollossa.

Pelikohtaiset ratkaisut

Jos ratkaisu ei ole tehdä parannuksia järjestelmään. Joten ongelman juuret löytyvät itse LoL: sta, eli asennuskansion tiedostoista.

Onneksi kaikki ei ole menetetty, ja League of Legends on edelleen mahdollista korjata käyttämällä joitain tekniikoita, jotka sama kehittäjäyritys on vetänyt hihastaan, ja on suositellut, että käyttäjät kärsivät näistä tilanteista.

Asenna peli uudelleen

Se voi tuntua yksinkertaiselta ja hieman absurdilta järjestelyltä. Mutta jos ongelma on tiedostojen vioittumisessa, johtuen joko päivitysvirheistä tai muista niihin liittyvistä virheistä. Tämä on ihanteellinen tapa korjata se.

lataa sovellus LOL

Voit tehdä tämän vain siirtymällä League of Legends -sivulle, kirjautumalla sisään ja lataa sitten asiakas ohjeiden mukaisesti. Kun käynnistät sen (järjestelmänvalvojana), se vastaa kaikkien pelitiedostojen onnistuneesta uusimisesta ja korjaa mahdolliset ongelmat.

Käytä Riot Gamesin korjaustyökalua

Mutta on myös toinen erittäin tehokas tapa suorittaa pelin korjauksia ilman, että sinun on ladattava ja asennettava ohjelma uudelleen. Tämä on työkalu, ja se tulee nimeltä ’Hextech ’, Riot Gamesin korjausohjelmisto.

Tämä löytyy kehittäjän viralliselta sivulta, erityisesti tuki -osio, ja se on saatavana Windowsille tai Macille, joka tunnistaa suoritettaessa olemassa olevat virheet ja yrittää korjata ne.

Joskus löydät monimutkaisempia virheitä, joita ei voida ratkaista aiemmin antamistamme työkaluista. Ongelmat, kuten päävirhe, vaativat monimutkaisempia ratkaisuja tai kun yrität päivittää pelin ja se antaa sinulle päivitysvirheen tai se ei yksinkertaisesti salli sen päivittämistä.