Skip to content

Kuinka ostaa League of Legends Storesta? – LoL -ostot (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
grafico

League of Legends -kaupassa ostamisen ymmärtäminen voi olla elintärkeää pelistrategiallesi, varsinkin kun tarvitset jotain liikkeellä ollessasi. Tämä prosessi se on aika yksinkertaista ja kun ymmärrät sen, sinun ei tarvitse etsiä opetusohjelmaa uudelleen muistaaksesi minkä tahansa vaiheen.

Ennen kuin siirryt League of Legendsin virtuaalikauppaan, sinua kiinnostaa tietää, miten voit laittaa rahaa peliin.

Mitä sinun pitäisi tehdä ostaaksesi League of Legends -kaupasta?

Jos olet vasta aloittamassa peliä, et ehkä tiedä, että on kolme tapaa päästä myymälään tekemään ostoksia League of Legendsissa. Voit napsauttaa merkkiä, joka edustaa myyntisivustoa, napsauta tilaa, jossa on merkitty, kuinka monta kolikkoa sinulla on, tai paina kirjainta ”P”.

Kun olet tehnyt tämän, voit tarkastella myymälää ja kaikkia hankittavia esineitä, jotkut ovat erityisiä tai suositeltavia mestarillesi ja toiset ovat yleisessä käytössä. Ostoksen tekemiseksi sinun on katsottava osioiden välillä, joissa sinulla on kertakäyttöisiä esineitä ja muita kohteita useaan käyttöön.

Kun olet päättänyt, mitä haluat ostaa, ensimmäinen tapa on, jos et tunne kohdetta kovin hyvin, napsauta kerran nähdäksesi sen ominaisuudet ja paina sitten ”Ostaa”. Toinen tapa tehdä osto on yksinkertaisempi, kaksoisnapsauttamalla kohdetta, jonka olet jo ostanut, mikä on ihanteellinen taistelussa.

Kuinka ostaa League of Legends -kaupasta viisaasti?

Vaikka se ei ehkä näytä siltä, ​​tämä peli vaatii sinua olemaan ovela ja hyvin laskettavaa, varsinkin jos haluat voittaa vihollisesi saadaksesi suuren saaliin. Yksi asioista, jotka ansaitsevat enemmän analysointia ja ovelaa, on esineiden ostaminen, varsinkin kun olet taistelussa.

Jos haluat tehdä ostoksia älykkäästi, sinun on analysoitava tilanne, johon olet joutunut, ja ole varovainen myymälän suositeltujen tuotteiden kanssa. Nämä ovat yleensä kohteita, joita suositellaan mestarin parantamiseksi, mutta ne eivät aina ole ihanteellisimpia pelatessa.

Sinun on harkittava, millaisessa taistelussa olet, tietääksesi, millaisia ​​asioita sinun pitäisi ostaa, esimerkiksi älä osta taikasuojaa, jos taistelet salamurhaajaa vastaan. Tämä sinun on analysoitava se nopeasti ja osta oikeat tavarat oikeaan aikaan välttääksesi vaaran mestarillesi tai tiimillesi.

Huolehdi myös mahdollisuudesta ostaa elementtejä, jotka voidaan yhdistää parempien kohteiden saavuttamiseksi, ajatellen aina suojan antamista ja pitkäikäisyyttä mestarillesi. Jokaisella tuotteella on tietty käyttötarkoitus, ja näin myymälä on jaettu, joten voit helposti ostaa vain sen, mitä tarvitset.

Jos haluat milloin tahansa ostaa mestarin tai ihon, älä huolestu siitä, että se voidaan myös korvata.

Mistä saat rahaa ostaaksesi League of Legends -kaupasta?

Kaupasta se ostetaan kultaisilla kolikoilla, joita voit hankkia taisteluidesi aikana. Nämä muuttavat kolikoiden määrää pelin ympärillä, mutta mitä enemmän hyökkäyksiä, sitä enemmän ansaitset kultaa, Voit saada kultaa, jos tuhoat tornit.

valtuudet

Metsän pedot antavat sinulle myös kolikoita, pohjimmiltaan se on helppo saada ja että peli voi saada hyvän palkan. Muista, että nämä kolikot myönnetään vain viimeisestä iskusta. se on Sano siis voittaessasi alaikäisen, niin mitä enemmän voitat, sitä enemmän rahaa sinulla on.

Mikä estää sinua ostamasta League of Legends -kaupasta?

Sinun pitäisi tietää, että myymälä voi avata vain, kun olet tukikohdassa. Eli et voi ostaa taistelun aikana tai missä tahansa kartalla. On hyvä, että käsittelet sitä välttääksesi hyökkäyksen vihollista vastaan, kun sinulla ei ole tarvittavia välineitä, Muista aina pelata fiksusti ja älykkäästi.

Monet peliin käyttämäsi rahat saattavat tuntua sinulle merkityksettömiltä tällä hetkellä. Mutta ajan myötä, kun lasket yhteen kaikki tekemäsi pienet ostokset, saatat yllättyä siitä, kuinka paljon olet käyttänyt. League of Legendsin avulla voit laskea pelissä tekemäsi kulut.

Jos olet League of Legendsin fani, pelistä huolehtiminen on sinulle ensisijainen tehtävä, tiedän kuinka suojata edistymisesi tai ostoksesi, siksi paremman turvallisuuden vuoksi suosittelemme vaihtamaan salasanasi turvallinen.