Skip to content

Kuinka luoda numeroitu tai luettelomerkitty luettelo Adobe InDesignissa?

12 de maaliskuu de 2022
adobe indesign 18625

Sivuasetteluista on nykyään tullut erittäin tärkeä osa verkkokaupan alaa. Kauppa yleensä on mitä pitää tämän päivän taloudenja totuus on, että digitaalisesta kaupankäynnistä, joka haarautuu suoraan sellaisilla termeillä kuin markkinointi tai digitaalinen markkinointi, on tullut pilari suurissa yrityksissä kaikilta maailman eri toimialoilta.

Adobe InDesign on sovellus joka vastaa web-sivujen koostumuksesta, jonka on kehittänyt Adobe Systems. Tämä sovellus oli suunnattu ammattimaisille taittotaiteilijoille, jotka haluavat vastustaa tuolloin käytettyä sovellusta nimeltä qxp (QuarkXPress), joka oli pitkään ollut monopoliasemassa sivujen koostamisessa, joten on suositeltavaa ladata Adobe InDesign viralliselta sivulta.

Minkä tyyppiset tiedot voidaan lajitella Adobe InDesign -luetteloilla?

Kiihkeän markkinointikampanjan ansiosta, jossa Adobe InDesign nimettiin uudelleen uuden vuosituhannen sovellukseksi, se sai vähitellen käyttäjiä, koska sen yleisö suhtautui epäilevästi kilpailevan sovelluksen laatuun.

Adobe InDesignin luetteloihin menevistä tiedoista on yleensä helppo tehdä sisällysluetteloita. Nämä taulukot ovat niitä, joissa on kaikki näytettävät tiedot, kuten aikakauslehti, kirjan sisältöäkuvatekstejä, mainoksia tai muita silmiinpistäviä esineitä, jotka auttavat lukijaa löytämään tarvitsemansa tiedon. Asiakirjoissa voi olla useita sisällysluetteloita, kuten lukuluettelo ja kuvitusluettelo.

Miten tiedot lajitellaan Adobe InDesignissa?

Adobe InDesign, joka on melko edistynyt ohjelma, tarjoaa melko yksinkertaisia ​​tapoja järjestää tietoja. Sisältö tai tiedot, joita haluat hallita niin, että ne näkyvät sivulla, otettiin aiemmin ja kun tee sivun ulkoasu uusia ideoita voi vaihdella tässä suhteessa.

Tietojen lajitteluun Voit käyttää Adobe InDesignin oikeinkirjoituksen tarkistusta ja siirtyä luetteloosioon, jossa voit muokata luettelokoodejasi, jotka muodostavat tekstikehyksesi siinä järjestyksessä, jossa ne asetit. Tekstikehyksillä tulee olla hyvin tarkka järjestys sivun yleiseen esitykseen nähden. Ensimmäinen asia, joka näkyy sivulla, on esitys ja miten se yleensä jaetaan.

työskentelee Adobe indesignin kanssa

Kuinka lajitella tiedot oikein?

Jotta tiedot järjestyvät oikein, voit helposti tehdä sisällysluetteloita, jotka sisältävät kaikki tiedot tarpeen sen rakenteessa. Näiden taulukoiden ideana on, että sisältö näyttää mahdollisimman järjestetyltä ja symmetriseltä, mikä saa sivun näyttämään erittäin ammattimaiselta ja lukijoita miellyttävältä, kun se on kokonaan valmis. Luo taulukot seuraavasti:

  1. Jos teet taulukon yhdelle dokumentille, on suositeltavaa lisätä uusi sivu asiakirjan alkuun
  2. Siirry asetteluun ja sitten sisällysluetteloon. Jos sinulla ei ole sisällysluettelotyyliä, voit valita sen sisällysluettelon tyylit -valikosta.
  3. Kenttiin ”otsikko” Sinun on lisättävä yksi samalle sisällysluettelolle.
  4. Valitse sisällytä kirjaasiakirjat, tämä luodaksesi yhden sisällysluettelon. Tämä taulukko sisältää luettelon kaikista tiedostossa olevista kirjaasiakirjoista
  5. Määritä tai määritä sisältö tai tiedot, jotka haluat sisällyttää taulukkoon. Tämä tehdään kaksoisnapsauttamalla kappaletyylejä.
  6. Valitse vaihtoehto ”olemassa oleva sisällysluettelo”, jos haluat korvata kaikki sisällysluettelossa olevat artikkelit.

Mitä tehdä vinjettien käyttämiseksi?

Vinjetit ovat toinen tapa jotta voidaan tilata tyyliteltäville sivuille lisättävä sisältö. Tämän tyyppisten Adobe InDesignissa suoritettavien toimien avulla voit luoda monitasoisia numeroituja tai sekoitettuja luetteloita. Voit suorittaa ne seuraavasti:

  1. Napsauta luettelomerkittyä luetteloa tai painiketta, jossa luettelo on numeroitu
  2. Valitse luettelosta luettelomerkkiasettelu tai luettelointityyli.

Mitkä ovat valmiin luettelomuodon käyttämisen vaiheet?

Valmiiksi suunnitellut muodot ovat osa, joka antaa meille lähtökohdan, jotta voimme saada ideoita Adobe InDesignia käytettäessä. Jotta voimme käyttää näitä muotoja, meidän on yksinkertaisesti mentävä ”muodot”-osioon ja valittava se, joka sopii meille parhaiten tai se, joka sopii parhaiten sivun teemaan tai sisältöön, joka toimitetaan lukija.

säätöjen tekeminen Adobe indesignissa

Kuinka voin tallentaa Adobe InDesign -luetteloni?

varten tallenna Adobe indesign -lista Tallenna tiedosto vain InDesign-muodossa, joka säilyttää tämäntyyppisten tiedostojen aina käsittelemän erikoismuodon.