Skip to content

Kuvien lisääminen ja käsitteleminen helposti Adobe InDesign cc: ssä (esimerkki)

24 de elokuu de 2021
pantalla ordenador apple disenar

Kunkin Adoben perheohjelman hyödyllisyys on auttanut edistämään ja sijoittamaan monien ihmisten työtä uskomattoman monenlaisten työkalujen ansiosta, jotka ovat todella hyödyllisiä ammattimainen suunnittelu.

Graafisen suunnittelun luovuus ja tarkkuus hyödyntävät siihen liittyvien eri alueiden mahdollisuuksia. Adobe InDesing on ohjelma, joka on tarkoitettu toimituksellisen suunnittelun kurinalaisuuteen. Monipuolisilla ja uskomattomilla työkaluillaan he antavat käyttäjilleen mahdollisuuden nosta digitaalinen typografia uudelle tasolle.

Globalisaatio on luonut luovan sisällön luojat, tarvetta tuoda se tietoon kaikkialla maailmassa. Ja tällä digitaalisella aikakaudella se on mahdollista.

Grafiikka InDesingissä

Tämä ohjelma tarjoaa uskomattoman määrän malleja, jotka mahdollistavat vähentää projektin valmisteluun kuluvaa aikaa. Sen yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä optimoi käyttäjien kokemuksen ja kannustaa heidän luovuuteensa ja nerokkuuteensa.

Adobe InDesing mahdollistaa projektiesi viennin eri muodoissa, kuten .JPG, .PNG, .PDF ja paljon muuta.

Tämä ohjelma on sijoitettu digitaalisen aikakauden taiteilijoiden oikeaksi kädeksi, mikä mahdollistaa Flayerin, sanomalehtien, kirjojen ja digitaalisten aikakauslehtien kansien luominen interaktiivisiin PDF -tiedostoihin asti. Lisäksi sillä on mahdollisuus jakaa projektisi eri sosiaalisille alustoille.

Yhteensopiva Windows- ja MacO -käyttöjärjestelmien kanssa, tämän ohjelman avulla on erittäin helppoa luoda uskomattomia kappaleita todella lyhyessä ajassa. Lisää rohkeutta ja ammattimaisuutta projekteihisi InDesingin upeiden työkalujen ansiosta.

Käsittele kuvia luodaksesi vaikutuksen

Tämän ohjelman monipuoliset ja tehokkaat työkalut, kuten InDesign -sivujen luominen, ovat mahdollisuus lisää kuvia projektiin. Tämä modaali antaa ripauksen eleganssia ja visuaalista vetovoimaa ja parantaa niiden lahjakkuutta, jotka haluavat vaikuttaa.

Lisää grafiikka projektiin se on todella helppo ja nopea prosessi. Voit tehdä tämän noudattamalla seuraavia yksinkertaisia ​​ohjeita:

  • Sijaitsee InDesing -projektissa, siirry vasemmassa yläkulmassa olevaan Tiedosto -välilehteen.
  • Näyttöön tulee asetusvalikko, jossa sinun on valittava vaihtoehto ”paikka”. Pääset suoraan suoraan yksinkertaisella painikkeiden yhdistelmällä: ”Ctrl + D”.
  • Näkyviin tulee ikkuna, jossa näytetään tietokoneellasi olevat eri kuvat.
  • Valitse tiedosto, jonka haluat sisällyttää projektiin InDesingissä.
  • Lehdistö ”Avata”.
  • Sijoita valittu kuva ja aseta se haluamaasi kohtaan hiiren tai näppäimistön vierityspainikkeilla.
  • Valmis! Tällä tavalla olet lisännyt projektiin visuaalisen resurssin, joka parantaa luomisen tasoa.

Suora tapa lisätä kuvia projektiin on, jos meillä on aiemmin kopioitu kuva, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse liitä vaihtoehto. Tai lyhennettynä, käyttämällä yhdistelmää ”Ctrl + V”.

Muut toiminnot kuvien kanssa

Kääri teksti kuviin

InDesingin tarjoamien suunnittelutyökalujen valikoimassa on mm vyön kuvia. Tämä koostuu tekstin ja kuvan sijoittamisesta dynaamisesti, kaavion ja projektin visualisoinnin parantamiseen.

toimintoja kuvien kanssa

Kuvat esineiden sisällä

Tämä työkalu on epäilemättä yksi mielenkiintoisimmista ja luovimmista InDesing. Tämä toiminto perustuu minkä tahansa tyyppisen kuvan lisäämiseen tai lisäämiseen muodon ja objektin sisälle. Ripauksen dynaamisuutta ja luomuksesi luovuuden nostamista uudelle tasolle.

Paranna kekseliäisyyttäsi ja korosta lahjakkuuttasi tekemällä InDesingistä oma suunnittelija liittolainen. Tutki ja viimeistele projektejasi tämän uskomattoman ohjelman eri työkaluilla. Aseta työsi ja liity InDesing -kokemukseen.