Skip to content

Kuinka tehdä ”iso kirjain” tai ”iso kirjain” Adobe InDesignissa?

12 de maaliskuu de 2022
logo indesign 18626

Nykymaailmassa löydämme itsemme Internetistä a kehittäjien monimuotoisuus jotka auttavat meitä suoraan eri ohjelmistojen kanssa. Monet näistä ohjelmista on tarkoitettu tärkeisiin asioihin, kuten Adobe InDesign. Tämä on toimitukselliseen suunnitteluun tarkoitettu ohjelma tietokoneissa käytettäväksi. Se on yhteensopiva minkä tahansa käyttöjärjestelmän kanssa, kun InDesign ladataan sen viralliselta verkkosivustolta.

Nyt tämän ohjelman ansiosta jokainen aikakauslehtien, kirjojen, lehtisten ja jopa sanomalehtien luomisprojekti voidaan toteuttaa. Siksi sitä pidetään yhtenä monipuolisimmista työkaluista. Tämän artikkelin kautta tunnemme myös tavat tehdä drop cap ohjelman kautta Adobe InDesign

Miten tekstiä lisätään Adobe InDesign -kuviin?

Jos haluat lisätä kuviin tekstin, jos haluat tehdä kirjan kannen Adobe InDesignilla, voit ottaa huomioon useita informatiivisia vaiheita saavuttaaksesi sen parhaalla tavalla. Ennen menettelyn mainitsemista on tärkeää ymmärtää, että iso kirjain minkä tahansa jutun tai sanomalehden tai aikakauslehden luvun alussa syntyy yleensä uutiskirjeiden herättämän visuaalisen mielenkiinnon vuoksi.

Käyttökohteiden joukossa jotkut suunnittelijat jotka käyttävät tätä ohjelmaa, käyttävät mieluummin pudotusmerkkejä useammassa kuin yhdessä kappaleessa tai kuvissa. Saavuttaakseni kaiken tämän, erityisesti lisäämällä tekstiä kuvieni sisään, toimin seuraavasti:

 1. Ensinnäkin sinun on kirjauduttava sisään Adobe InDesigniin ja valittava sieltä ”Tiedosto”.
 2. Sitten sinun tulee siirtyä ”Uusi” -vaihtoehtoon ja klikata ”asiakirja”, joka tulee näkyviin tervetuloikkunaan.
 3. Sinun on määritettävä tulostellesi haluamasi laatuasetukset. Ihannetapauksessa tulosteiden määrää kannattaa lisätä kolmeen.
 4. Näyttöön tulevan valikon kautta valitaan sivun koko ja sieltä valitaan mittavaihtoehto. Ihanteellinen on käyttää mittoja, joiden leveys on 213 mm ja korkeus 276 mm. Napsauta ”Ok”
 5. Napsauta sitten ketjuvaihtoehtoa, joka sijaitsee marginaaliosiossa. Siellä voit lisätä arvoja marginaaleihin.
 6. Lopuksi voit syöttää kuvan tekstin, kun olet määrittänyt sen kaikki tärkeät ominaisuudet.
 7. Lopuksi napsautetaan ”Ok”-painiketta ja luodaan asiakirja, jossa on kuva, joka voi sisältää tekstiä.

luova prosessi indesignilla

Mitä vaiheita minun tulee noudattaa, jotta voin käyttää tekstissäni muotoa?

Toinen tämän alustan sallima ominaisuus on muotoilla tekstiä tai käyttää sitä, muotoilla sisällysluetteloita Adobe InDesign -ohjelmassa, on otettava huomioon joukko vaiheita, jotka mainitaan alla:

Akvarellisiveltimen käyttämiseen

Yksi tavoista tehdä täysin muokattavissa olevat tekstimuodot, käyttää akvarellisiveltimiä. Siksi tämä Adobe InDesign -ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda tekstimuotoja eri vaihtoehdoilla vesivärisiveltimille. Nämä muodot tuottavat painokseen erittäin houkuttelevan mukautuksen.

avoin sans

Toinen suositelluista vaihtoehdoista, kun käytät muotoja haluamaamme tekstiin, on periaatteessa Open Sans, nämä fontit luodaan antamaan näkymän, neutraalimpi kuva, mutta upean ystävällinen ulkonäkö. Tällä sans serif -kirjasimella on avoin ja ilmava ulkoasu, mistä johtuu nimi open sans. Se on ainutlaatuinen tyyli, koska se mukautuu erityisesti kaikkiin pieniin näyttöihin. Mukavampi ja turvallisempi.

Kuinka voin laittaa Adobe InDesign -tekstini ”Drop Cap” -kohtaan?

Siinä tapauksessa, että haluat laittaa Adobe InDesign -tekstin ”drop cap” -vaihtoehdosta, sinun tulee muistaa, että piirustukset voidaan tehdä kynätyökalulla ilman ongelmia, kuten edellisessä vaihtoehdossa mainittiin. Nyt vaiheet, jotka on otettava huomioon menestyksekkäästi laita adobe-tekstini drop capinovat alla mainitut:

suunnittelu Adobe indesignilla

 1. Ensinnäkin muokattavat kirjaimet on korostettava tai joissain tapauksissa vaihdettava fonttia.
 2. Napsauta palettia, jonka nimi on ”Kappale”, joka tarkoittaa ”kappaletta”.
 3. Kun olet siellä, voit kirjoittaa rivien määrän, jonka haluat laittaa, joissakin tapauksissa voit käyttää nuolinäppäimiä. InDesign-kuvake näkyy kappaleessa A:na, joka edustaa viivoja.
 4. Napsauta Enter jatkaaksesi toimenpidettä.
 5. Voit joka tapauksessa laittaa siveltimen vedon ja tällä tavalla muuttaa niiden väriä, fonttia ja jopa sävyä muokattavien kuvien sisällä.